Bu kadar pimpirikliğe iki havlu az geldi bana.normal değilsin. İç çamaşırı ve çorap tamam da gerisi hastalık boyutunda. Kendi vücudundan neden iğreniyorsun. Merak ediyorum, affına sığınarak sormak istiyorum. Hep de merak etmişimdir . Ne olur beni aydınlatırmısın. Okb hastaları sevişirmi? Araya mendil koyarak mı öpüşürsünüz mesela bunu cidden merak ediyorum. Ben okb hastası değilim ama eşim pis ve bakımsız, ben hiç yapmıyorum da..
15 günde bir çarşaf değiştiriyorum. Makina sürekli açmam mümkün değil. Çamaşır günde 2 kere değiştiriyorum ama günlük ped kullanıyorum ben.
Ayrıca hiç havlu kullanmadık şimdiye kadar. Hep kağıt havlu kullanırız.
Sizin çok çok abartı. Ve israf. Gerçekten israf. Su israfı. Şimdi suyumuz bol olabilir ama bu israf yüzünden bol olan kaynaklar da gidiyor, yazık değil mi?
Ama geri dönüşüme atıyoruz sonuçta, yani kağıtlar geri dönüşüm oluyor. O yüzden israf olduğunu düşünmüyorum ben.Ben de şu havlulardan kurtulsam sevinicem. Ama kağıt havlu da israf değil mi? Su istafına önem verdiğiniz için soruyorum, benim için de doğaya minimum zarar veriyor olmak çok önemlidir
ben dus alip yeni kiyafetler giymis nevresimi yeni degismis yataga yatma olayinda acaip mutlu ve huzurlu oluyorum :)
Aynen.Bana günlük 4 iç çamaşırı ve eş kişisinin günlük 3 çorap değiştirmesi sizin karı koca normal olmadığınızı hissettirdi.
Akıntı özel durum vs.. olmadıkça bir insan günlük neden 4 kez iç çamaşırı değiştirir ?
Bence bir karı koca bir dr a görünmenizde fayda var.
Hemen psikoloğa git hemen....
Benimde ağız temizliği takıntım var diş, dil, dişlerin arası temiz olacak, ağız kokusu olmayacak. Beden tertemiz olacak. Ev için o kadar titiz değilim. Ama vücut temizliği çok önemli. Eşim hijyenine çok önem vermiyor ne yazık ki. Hatırım bile yokben eşimden başka hickimseyle birlikte olmadım olmam da. esim temizdir elleri tırnakları temizdir. Bazen terler çok yanaşmam ama teri de temiz kokar. Ama genelde benim yüzümden tartışırız. Mesela dişlerimi fırçalamadıysam asla öptürmem.
Neden günde iki havlu kirliye gidiyor?Arkadaşlar evde iki kişiyiz : eşim ve ben. Ve haftada 6 makine çamaşır yıkıyorum. Artik yıkamaktan asmaktan katlamaktan yerleştirmekten ben biktim eşim de utu yapmaktan bıktı. Bana yol gösterin.
Her gün pijama takimi degistiriyorum. Giydiğim bir kazağı 1 saat bile giysem bir daha giyemiyorum. Günde 4 kere iç çamaşırı degistiriyorum. Öyle ki eğer bir hafta çamaşır yıkamasam temiz iç çamaşırım olmuyor mağdur oluyorum.
Pantalonumu günlük değiştiririm. Sonra evde genelde tayt giyiyorum. Eğer dışarı çıkacak olsam o tayti sepete atıp yeni bir tayt giymek zorunda kalıyorum.
Çorap konusunda da takıntılıyım. Eğer ayakkabının içine girdiyse corabim o kesin kirli sepetine girer. Her gün banyo yapıyorum atletimi de her gün değiştiririm. Bazen kokluyorum kiyafetlerimi ter kokuyorsam bilinçli şekilde degistiriyorum kazagimi falan. Sonra her hafta nevresim takımı koltuk örtüsü yıkıyorum. Onlar zaten bi makine oluyor. Bi de havlu sorunum var. Günlük iki havlu giriyor sepete. Biri eşimin havlusu diğeri benim havlum.
Sizce ben nerde hata yapıyorum ? Normal mi yani 2 kişi için haftalık 6 makine. Bazen çamaşırlarla uğraşacak enerjim olmuyor bi bakmışım bütün gardrobu giymiş kirletmisim. Oturup aglayasim geliyor artik. Hic evim kitap gibi kalmayacak mi benim
Bi de işe giderken giydiğim kıyafet , evde giydiğim , komşuya giderken giydiğim hep farklı oluyor. Ben nasıl bir yöntem uygulamalıyım.
Mesela evde tayt giyiyorum ya, onunla markete gidemem. Mecbur çıkarıp eşofman giyiyorum. Sonra o da ayrı dağınıklık yapıyor.
Eşim konusunda bi şikayetim yok. O sadece günde 3 çorap değiştirir. bir tsortu bir kazağı vardır. Bir de pantalonu vardır. onları askıya asar giyeceği zaman giyer gider. Bazen askıdan alıp onları da sepete atiyorum kirli diye. Ama iki gün giyilmez ki bi tişört diyorum. Boyle dağ gibi çamaşırım var şuan. Başında gözü yaşlı bekliyorum.