Çamaşır konusu

ben eşimden başka hickimseyle birlikte olmadım olmam da. esim temizdir elleri tırnakları temizdir. Bazen terler çok yanaşmam ama teri de temiz kokar. Ama genelde benim yüzümden tartışırız. Mesela dişlerimi fırçalamadıysam asla öptürmem.

Ben de şu havlulardan kurtulsam sevinicem. Ama kağıt havlu da israf değil mi? Su istafına önem verdiğiniz için soruyorum, benim için de doğaya minimum zarar veriyor olmak çok önemlidir

Ben de haftada 4-5 makine oluyor da 2 cocuk var. Siz cocuk olsa heralde 12 makineyi bulursunuz

Ben de şu havlulardan kurtulsam sevinicem. Ama kağıt havlu da israf değil mi? Su istafına önem verdiğiniz için soruyorum, benim için de doğaya minimum zarar veriyor olmak çok önemlidir
Ama geri dönüşüme atıyoruz sonuçta, yani kağıtlar geri dönüşüm oluyor. O yüzden israf olduğunu düşünmüyorum ben.

ben dus alip yeni kiyafetler giymis nevresimi yeni degismis yataga yatma olayinda acaip mutlu ve huzurlu oluyorum :)

Ben de ondan demiştim, çıkış noktası çok önemli diye :) çünkü ben de inanılmaz mutlu oluyorum :) Ama mesela bundan mutlu olmak başka, bunu yapamayınca sanırım yapana kadarki süreçte huzursuz olmak başka...

Aynen.
Gunde 4 kere camasir neden degisir?
Akinti vs varsa gunluk ped kullanilir.
Gunde 3 corap? Ilk defa duydum

Pijama hergun neden degisir?
Pijamayi yatakta giyerim kalkinca cikaririm evde dolasmam pijamayla..bu durumda 1 pijama 4_5 gun gider..

Valla bu kadar deterjan elektrige de yazik.
Kiyafetler de yika yika eskir.

Takinti durumu var kesinlikle

Ütü için yardımcı tutun..kurutma mak. alın ve günde dört don değiştirmek yerine günlük ped kullanın.

Kıyafetleriniz çabuk yıpranmıyor mu peki?
Bu kadar sık yıkamaya çabuk eskirler sanki.

Ben de bir giydiğimi bir daha giymemeye çalışırım,çok bişey sinmediyse hâlâ güzel kokuyorsa,yıpranmasını istemediğim bişeysrie biraz havalandırıp geri asabilirim dolaba.

Çamaşır da sık değştiririm.ama 4 kez değil,2 kez.
Günlük ped kullanmam,zararlı olduğundan, kaşıntı da yapıyor zaten.

Sizin durumunuz çok normal gelmedi bana.
İsraf gibi..
Su,elektrik,kıyafet hatta.
Ve tabii enerji,zaman israfı.
Sadece kıyafetler değil,siz de yıpranırsınız,nitekim yıpranmışsınız.
Umarım biraz relax olmayı başarırsınız.

nekadar zarar veriyorsunuz kendinize yapmayın Allah aşkına.
günde 2 don degişimi normal tüm gün ayakkabı içinde ki çorap degişirim evde çorap giymem
havlu abartı tüm gün kullanılmayan havlu kirlenmez
haftada 1 nefresim ve pijama degişimi yapmalısın
iş kıyafeti kısa programda sadece kazak tişörtler yıkanmalı pantolon asla hergün yıkanmaz silkeler havalandırıp dolaba kaldırırım gerekirse ütülenir.
ama ev kıyafeti degişimi biraz olabilir temizlik yapıyorsunuz yemek kokusu vs 2 günde bir eşofman degişimi tişört mutlaka hergün olmalı
birde koklayın dedigim şeylerde ter yemek vs kokusu yoksa giymeye deger

Benimde ağız temizliği takıntım var diş, dil, dişlerin arası temiz olacak, ağız kokusu olmayacak. Beden tertemiz olacak. Ev için o kadar titiz değilim. Ama vücut temizliği çok önemli. Eşim hijyenine çok önem vermiyor ne yazık ki. Hatırım bile yok temiz eşleri olan kadınlara imreniyorum.

Neden günde iki havlu kirliye gidiyor?

Niye herkes anormal yazmis ya. Ben bayagi pasakli bir insanim ama bir giyilen kiyafet bir kere daha giyilince en iyi ihtimal eskimis parfum, eskimis roll on kokuyor.
Ic camasiri 3 kere degisiyorum ben, sabah kalkinca, isten gelince ve yatmadan once olmak uzere. Akintili gunlerde tatildeysem artiyor. Gunluk ped kullaniminin zararli oldugunu cumle alem biliyor artik. Onu ancak camasir degisme imkanim yoksa kullaniyorum mecburen.
Coraplar da ayakkabiya her girdiginde degismeli bence. Bir ayakkabinin ici ne kadar temiz olabilir ki?
Disarida giydigim alt kiyafeti, pantolon tayt her ne ise, bir yere oturduysam kesin degisirim. Bank, sandalye, kafe vs.
Hele toplu tasimaya girdiysem ic camasirindan her seye bastan kirliye atarim.
Ayrica kokulara da cok hassasim. Giydigim sey temiz kokmuyorsa kirlidir.
Ama cok mu temizim asla, evde 10 papaganim var, beraber yuvarlaniyoruz resmen. Omuzumda geziyorum korsan gibi.

Bizde 2 kişiyiz haftada 1 beyaz 1 renkli 1 nevresim yıkıyorum. 3 makine oluyor. 2 haftada bir de eşimin iş kıyafetlerini yıkıyorum ama 2-3 parca oluyor makineden bile sayılmıyor. Ben günde 2 iç çamaşırı değiştiriyorum ama tayt eşofman vs sizin kadar kasmiyorum

Ben de her gün dusa giriyorum artı olarak spora ve yüzmeye gidiyorum. Iç çamaşırı 2 ortalama tek kısıyim her gün makine çalışıyor. Bence abartı değil . Bir giyilen kazak tekrar dolaba konmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…