Bütün yorumları okudum onlar sizin bileceginiz şeyler tek soyleyecegim bence bu konuda kendinizi biraz rahatlatmadan çocuk yapmayin böyle annelerin çocuklarının psikolojisi iyi olmuyor var cevremde bi kaç örnek hatta birisi eve giren çıkan cocuk es bakkala dahi gitse eve gireni direk banyoya sokuyor o derece herneyse bide çocuk kokusu sevmiyorsunuz cocugunuza büyük ihtimal çok yaklasmassiniz süt vs kokacagindan ve sürekli yikayacaginizi düşünüyorum piskolojilet olarak bozulabilir çocuk bide bişey merak ettim ve bunu yillardir anlayamiyorum kusura bakmayın esinizle opusuyorsunuz ve havlusunu kullanamiyorsunuz ilginç nasıl oluyor öpüşmek daha iğrenç sizin açıdan bakinca
bir de ben göbek yaptıysam asla göbeğimi elleyemez, ellerim kuruysa elimi tutmamalı, kaşım bıyığım çıkmışsa yüzüme uzun süre bakarsa bozuluyorumevet öyle oluyor biraz. Eşimin opmesinden rahatsız olmuyorum ama havlusunu kullanamıyorum. Benim takıntılarım kendimle ilgili daha çok. Dişlerimi fırçalamadıysam öpmüyorum. Banyo yapmazsam bana dokunmasına izin vermiyorum. Ağda zamanım geldiğinde çok mağdurum yanina bile oturamıyorum. Hayatımı çok engelliyor çoğu zaman. Burda farkettim ama çok abarttığımi. Çok isterdim rahat, özgür bir hayatım olsun. Bunları aşarsam herhalde kuş gibi özgür olurum. Düşünsenize ağdanızı yapmamışsınız , saçlarınız ve dişleriniz kirli ama mutlusunuz. Ben öyle olsam evden dışarı adim atamam. Kapı çalsa açamam. Telefonla konuşurken bile sesim karşı tarafa kötü gider.
Cok ilgincsiniz ama gulumsetiyor yazilariniz dış agda konusunda haklısınız akıntı konusunda ben muzdariptim ilaç fitil etki etmiyodu bi tavsıye bende ise yariyor her tuvalete girdiginizde hafif sabunla yanlız dove sabun tavsiye ediyorum sabun sürüp çok az bol suyla yikarsaniz akıntı olmuyo bi deneyinevet öyle oluyor biraz. Eşimin opmesinden rahatsız olmuyorum ama havlusunu kullanamıyorum. Benim takıntılarım kendimle ilgili daha çok. Dişlerimi fırçalamadıysam öpmüyorum. Banyo yapmazsam bana dokunmasına izin vermiyorum. Ağda zamanım geldiğinde çok mağdurum yanina bile oturamıyorum. Hayatımı çok engelliyor çoğu zaman. Burda farkettim ama çok abarttığımi. Çok isterdim rahat, özgür bir hayatım olsun. Bunları aşarsam herhalde kuş gibi özgür olurum. Düşünsenize ağdanızı yapmamışsınız , saçlarınız ve dişleriniz kirli ama mutlusunuz. Ben öyle olsam evden dışarı adim atamam. Kapı çalsa açamam. Telefonla konuşurken bile sesim karşı tarafa kötü gider.
Aman Allahım siz ne yapıyorsunuz kendinize?kesinlikle katılıyorum cildim aşırı hassas. Değiştirdigim her sabun ve şampuan bana alerji olarak geri dönüyor. O cilt kuruluğundan kurtulmak için doğal yağlar kullanıyorum. Sonra da kirlendim bu yağ cildimde bakteri üretecek diye tekrar banyo yapıp keseleniyorum. Yine aynı kısır döngüye giriyorum.
Evlenmeden önce her banyoda kese yapardım. Evlendikten sonra eşim kızdı , haftada bir kese iki kere de sabunlanman yeterli her gün banyo yapan birinin her gün kese ve sabun kullanmasına gerek yok dedi. Kendisi öyle yıkanınca ben inanılmaz şaşırmıştım. Saçını yikadigin şampuanla nasıl vücudun temiz kalabilir demiştim. Ama bakıyorum ter bile kokmuyor. Hatta eşim lif falan da hic kullanmaz ama cildi hep temizdir. Bu keselenme olayını bıraktım.
Saçlarım aşırı yağlıdır. Her gün 3 kere sampuanliyorum. Birinci şampuan kiri çözmek için, ikinci şampuan kiri akıtmak için, 3. Şampuan da saçın son pisliklerinden arınması için. Haftada 1 kutu şampuan biter. Ama Çok şükür vücudumu bir kere lifleyip çıkıyorum. Çok temiz hissetmiyorum elbette ama kendimi frenlemeye çalışıyorum
Biz iki kişi yaşıyoruz.
Haftada bir makine açıyoruz.
Bir temizlik hastasıyla asla arkadaş olamazmışım onu fark ettim.
Düşünüyorum da ben mesela dert anlatıyorum ya da güzel bir şey anlatıyorum paylaşmak için, o an içinden "ay elini 1 saattir yıkamıyor" vs düşünüyor.
Heralde en son b.kumu avuçlayıp suratına fırlatırdım öyle alırdım hırsımı
Ben eşimle benim renkliler, bizim siyahlar, bizim beyazlar, gömlekler, siyah iç çamaşırları, beyaz iç çamaşırları, renkli iç çamaşırları, nevresimler, havlular, temizlik bezleri, mutfak bezleri, salonda kullandığımız inçe battaniyeler, kızımın da aynı şekilde her şeyi ayrı ayrı yıkıyorum.4 kişilik bir aileyiz
Temiz ve titiz sayılırım
Ama bu kadarı çok fazla
Haftada 4 makina açlır
Renkliler açık renkliler beyazlar extra çarşaf sofra vs varsa
Abartıyorsunuz gibi
Ben eşimle benim renkliler, bizim siyahlar, bizim beyazlar, gömlekler, siyah iç çamaşırları, beyaz iç çamaşırları, renkli iç çamaşırları, nevresimler, havlular, temizlik bezleri, mutfak bezleri, salonda kullandığımız inçe battaniyeler, kızımın da aynı şekilde her şeyi ayrı ayrı yıkıyorum.
Diğer türlü renkleri karışıyor. Yanlış mı yapıyorum?
Kullanıyorum onları zaten ama siyahlar mutlaka renk bırakıyor. Beyazlar da tam beyaz olmuyor.renklerin birbirine karışmasını engelleyen mendiller var deneyin isterseiniz
Bende boyleyim esim annem herkes kiziyor bana. O tshirti bakkala giderken giydin evdesin simdi nasil kirleniyor diye. ama ben sikayetci degilim hic. Yapmakta hosuma gidiyir :) ne var miss gibi tertemiz oluyor.
Eve girincede hemen picama moduna geçerim..
Evimide hergün siler süpürür öyle işe giderim.
Hastalık değil, keyif alarak yapıyorum.
Çünkü evlenmeden önce 1 kere toz almış insan değilim..
Keyifli geliyor.