Çamaşır konusu

Şaka mı bu ? Deilse okb lisiniz. Acil bir doktora gitmeniz lazim ertelemeyin.

Neden günde iki havlu kirliye gidiyor?

günde 5 kere falan tuvalete giriyorum. Sonra ellerimi yıkayıp havluyla kuruluyorum. Bakteri yuvası oluyor. Mecbur atiyorum kirli sepetine. Yüzümü peçeteyle silerim mesela. Eşimin havluma dokunmasına izin vermem.

Bende de var bu durum :-( annem hep derdi en çok senin çamaşırın falan :-( şimdi de sürekli çamaşır yıka, as, kurut, katla :-( çok zor. Dışarı bir kez çıktıysam 10 dakika da olsa kirlendi o çamaşır.

günde 5 kere falan tuvalete giriyorum. Sonra ellerimi yıkayıp havluyla kuruluyorum. Bakteri yuvası oluyor. Mecbur atiyorum kirli sepetine. Yüzümü peçeteyle silerim mesela. Eşimin havluma dokunmasına izin vermem.
Asırı derecede titizsin
Kendine zarar verirsin bu sekilde.
Benim evimde düzenli temizdir ama bazen eşimin banyo havlusu ile bile kurulanırım ne olacak ki
Eşinizin havlunuza dokunmasına izin vermiyorsunuz ama o adamla cinsellik yasıyorsunuz .Öpüşüyorsunuz daha acık yazamayacagım:)

pet konusunda güvenli mi ? Pet kullansam rahat ederim ama kaşıntı yapıyor bende.
Ben kendimi bildim bileli kullanırım, ama her markayı kullanamam. Bazıları alerji yaptı. O yüzden hep aynısını kullanıyorum. İsterseniz birkaç kez deneyin kendinize uygununu bulun. Bir de ben havlu kağıt ile tampon yapıyorum, böylece her tuvalet sonrası yenileyip temiz temiz oluyorum.

yok yapmıyorum bu dediklerinizi. Ellerimi sadece tuvaletten çıkınca ve yemekten önce yıkıyorum. Bi de dışardan eve geldiğimde. O da en fazla 10 defa falan oluyordur.

ahaha valla haklisiniz aynen öyle yapıyorum. Çelişkiyi simdi farkettim :))

Ben yoruldum okurken bencede normal degil bu kadar çamaşır degistrmek bende evde tayt giyiyorum markete giderken pantolon giyerim onuda gelince katlarim geri yerine koyarim niye kirliye atiyim ki hemen giyip cikardigim seyi komsuya cikarkende taytla cikarim ustume uzun bisey alirim sadece ic camasiri gunde bi kere degstrilmesi yeterli bence

Az önce makineyi boşaltıp yenileri içine teptim. Haftada 4 kez çalışır bende de. Verilecek cevapları bekliyorum Allahtan nemli bölgede değilim güneydoğuda şu an güneş var tam çamaşır asmalık
Çözümleri tek tek okuyacağım

Bu konuda konu sahibine hak veriyorum. Havlu bence herkesin ayrı olmalı. Ozellikle banyo havlusu. Ben değil eşimin banyo havlusu, kendi kullandigim banyo havlusunu bile tekrar kullanmam. Bence havlular sık sık yikanmali...

Bu konuda konu sahibine hak veriyorum. Havlu bence herkesin ayrı olmalı. Ozellikle banyo havlusu. Ben değil eşimin banyo havlusu, kendi kullandigim banyo havlusunu bile tekrar kullanmam. Bence havlular sık sık yikanmali...
Peki mesela ne düşünüyorsunuz o havlu yüzünden tuvalette çoğalan bakterilerin önce eşinizin suratına sonra da sizin suratınıza geçeceğini mi?( en zararlı bakterilerin orada olduğunu düşündüğünüzü düşünerek bu örneği veriyorm. Ki aslında öyle bile değil..) Teorik ve pratik olarak böyle birşey mümkün değil, olsa bile suratınıza bikaç escherichia coli bulaşsa ölmezsiniz. Ha içiniz almıyordur karşınızdaki kişiyi, o başka. ama yanağından öpebildiğiniz her insanın kullandığı havluyu da pek ala kullanabilirsiniz. Banyo havlusu mevzusuna gelince, yıkandıktan sonra vücuttaki doğal flora bile kısa bir süreliğine kayboluyor. Kurulanırken havluyu çok da kirletmiyorsunuz yani. Tek sakınca uzun süre ıslak kalan havlunun bakteri üretebileceği, hızlı kurutursanız 2. Defa kullandınız diye de hasta olmazsınız.

Evinize misafir gelsem kesin diken üstünde olur rahat edemezdim. Sürekli giy çıkar değiştir çamaşır at ser topla okurken yoruluyor insan, gerçekten her gün bunlara vakit ayırıyor musunuz, başka şeye vaktiniz kalıyor mu daha doğrusu?

Çorap çamaşırı günlük değiştiririm, nevresimler haftada hatta kimi zaman 10 günde bir değişir, havlular haftada iki, kıyafeti iki üç kez giyerim. Bu eşya sirkülasyonuyla haftada iki makine çamaşır yıkıyorum üçüncüde afakanlar basıyor. Biraz yorumları okudum herkes ne kadar steril.

Ben de dışarı çıkılan kıyafetin kirlendiğini düşünürdüm. Misafirlerimiz geliyor koltuklarımızda oturuyor, halılarımızda yürüyor. Sonra düşününce kendime eşime çocuğuma yasak olan şey yabancıya serbest. Böyle bir aydınlanma yaşadım biraz daha rahatım şu an. Bir zamanlar her misafirden sonra halı koltuk siliyordum. Halılarımı bile atıp yıkanan ince makine halılarından almıştım ama kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Artık kimsenin arkasından halı koltuk temizlemiyorum. Çünkü yoruldum :)

Bende haftada 1 makine açanlara hastayım..
Ben evlilik hayatım boyunca haftada 1 hiç makine açmadım

Bende hemen hemen her akşam makine açıyorum.
Ayağımdan ayakkabı çıktıysa o çorabı daha giymem..
Çantamda hep yedek çorabım vardır.
Hergün duş alırım, öyle işe giderim.
Herşeyi ütülerim.
Evde giydiğim kıyafeti dışarı çıkarken giymem..

Eve girincede hemen picama moduna geçerim..

Evimide hergün siler süpürür öyle işe giderim.

Hastalık değil, keyif alarak yapıyorum.
Çünkü evlenmeden önce 1 kere toz almış insan değilim..
Keyifli geliyor.

Öyleymiş evet
Hergün duş alırım, öyle işe giderim.
Herşeyi ütülerim.
Hergün duş alırım herşey , ütülemem malesef
Bende hemen hemen her akşam makine açıyorum.
Bir gün renkli bir gün beyaz yıkanıyor

Konudaki yorumlari okuyunca kesinlikle ulkemizde ilkokuldan itibaren dogal kaynaklar ekonomisi dersi okutulmasi gerektigini dusunuyorum

Bizim ulkenin insani bugunu yasar yarini dusunmez pek ama cidden bu kadar takintili insan varken gelecek hakkinda insanlarin biliclendirilmesi cok cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…