- 1 Nisan 2017
- 89
- 1.652
- 53
Hayır ben omo kullanıcam:)Merhaba, bunun için Ariel Sıvı'yı deneyebilirsiniz :)
Ariel Sıvı Deterjan
sizin önerinizle vernel limon vanilyayı aldım migrostan yanında da persilin sıvı deterjanının mimink deneme boyunu verdiler yıkadım miss gibi kokuyor gerçekten çok beğendim gül sevmediğim için güllü olanı almadım bir deMerhabalar,
Evleneli 8 ay oldu
Başından beri Ariel sıvı deterjan kullanıyorum
Bu ay beyazlar için Perwoll aldım, çok memnunum ikisinden de.
Yumuşatıcı hep Yumoş Portakal Çiçeği kullanıyordum
Son 1 aydır Vernel Taze gül kokusunu kullandım misler gibi kokuyordu.
Bittikten sonra Vernel Limon&Vanilya alayım dedim.. İyi ki de almışım muhteşeem derecede vanilya kokuyor
Bayıldım ben kokusunaa.
Tabii çamaşırları evde kurutuyorum dolayısıyla kokusu uzun süre kalıyor
sizin önerinizle vernel limon vanilyayı aldım migrostan yanında da persilin sıvı deterjanının mimink deneme boyunu verdiler yıkadım miss gibi kokuyor gerçekten çok beğendim gül sevmediğim için güllü olanı almadım bir de
kıtafetlere bakım yapan serisinden original yazan sarı olanı aldım bademliymiş sanırım onu daha denemedim
ama yumoşa göre pahalıydı nedense bunlar bitsin diğerlerini deneyeceğim
persili henüz denemedim tek kullanımlık bir de persil plitanyum mu ne çıkarmışlar yeşil onu verdi onuda henüz denemedim gerçekten arielden bende çok menunum yumuşatıcı olmadan bile muthiş kokuyorBeğenmene çok sevindim :) Gül kokusunu bende pek sevmem ama yumuşatıcıda müthiş kokuyor ya hiç ağır değil parfüm gibi aynı
Persil sıvı deterjanını ben pek beğenmemiştim
Ariel çok daha iyi ona oranla.
Yumuşatıcı konusunda da ben vanilya&limon kokulusunu çook sevdim, ama ablam eve geldiğimde çamaşır kokmuyor eskiden daha çok kokuyordu dedi. Ama ben yine de çok sevdim vanilya aşığı olarak vazgeçmedim tabi
Ya yumuşatıcı görünce dayanamıyorum yeni bir şey çıktığında hemen denemek istiyorum.
Geçen gün Yumoş'un Orkide&yasemin kokulusunu aldım.. E ben buna da bayıldım
Eşim artık markete götürmek istemiyor beni, her girdiğinde temizlik malzemesi alıyorsun diyor
İbare olmayınca ikisi içinde kullanılıyor oluyorArkadaşlar Persil Premium yeşil paket marketlerde yerini almış. Ama renkliler için mi beyazlar için mi hiç bir ibare yok üzerinde. Markette çalışanlar da bilmiyorlar. Alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Sonra bilmediğim şeyi almayayım deyip bıraktım. İnternetten de araştırdım biraz. Üzerinde ibare olmaması şikayetleriyle karşılaştım. Bilen ya da kullanan var mı?
İbare yoktu, renklilerde kullandım, çamaşırlarım beyaz beyaz çıktı şikayeti okudum internette bir de. Siz kullandınız mı Premium?İbare olmayınca ikisi içinde kullanılıyor oluyor
arielde var ibare ama sıvı deterjanlar artık ikisi için kullanılıyor tanıtımcı bayan bana ikisi içinde kullanabilirsiniz dedi testerı verirken
Bana persil premiumun testerı verıldı ama henüz kullanmadım eğer renklilerin rengini artırdıysa hiç renklilerde kullanmayım testerıİbare yoktu, renklilerde kullandım, çamaşırlarım beyaz beyaz çıktı şikayeti okudum internette bir de. Siz kullandınız mı Premium?
persili henüz denemedim tek kullanımlık bir de persil plitanyum mu ne çıkarmışlar yeşil onu verdi onuda henüz denemedim gerçekten arielden bende çok menunum yumuşatıcı olmadan bile muthiş kokuyor
orkide yasemini not ettim bitince onu da denerim artık
vanilya kokusunu normalde de severim gerçekten hoşuma gitti
yumoş hanımeli kullanıyordum ondan da memnundum
güllüye bir şans daha vereyim o zaman
indirimde yakalarsanız haber edelim birbirimize :)
özdilek ankarada bulunmuyor ama migrosa bakarım tabikiÖzdilek Market ve Migrosta Persil sıvı deterjan ile birlikte satılıyordu.
Vernel güllü yumuşatıcı ve perwoll hassas çamaşır deterjanı ikisi 12 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.Hala o kampanya devam ediyor mu bilmiyorum
Eğer gözüme çarparsa haber veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?