- 29 Mart 2017
- 200
- 102
- 103
Hic sormayinOooo o daha kotuymus :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sormayinOooo o daha kotuymus :)
bende ariel sıvı kullanıyorum dağ esintisi mavili olan hem kokusu kalıyor cok guzel kokuyor hemde guzel temızlıyor eger cıkmazsa ıcıne de atıyorum renkli ve beyazlara ikisinede kullanılıyor arkadasımla toklasırken sen ne guzl kokuyorsun dedi o derece burnuna geliyor insanın kokusu
yıllardır annem ariel kullanırdı evlenince bende sıvı alayım dedim tozların renk attırdıgını dusunerek 2 li paket aldım 6 aydır gecen hafta bitti haftada 2 defa yıkıyorum camaşır 2 kişi olunca deneyebilirsin
biobelindayı merak ettim nereden alabilirim
aslında doğa ve hayvan dostu çamarşır deterjanı kullanmayı ıstıyorum el bulasık deterjanında forsh kullanıorum fakat camasırını bulamadım gerçı arielden de memnum ama sanırım doga dostu degıl![]()
Merhabalar,
Evleneli 8 ay oldu
Başından beri Ariel sıvı deterjan kullanıyorum
Bu ay beyazlar için Perwoll aldım, çok memnunum ikisinden de.
Yumuşatıcı hep Yumoş Portakal Çiçeği kullanıyordum
Son 1 aydır Vernel Taze gül kokusunu kullandım misler gibi kokuyordu.
Bittikten sonra Vernel Limon&Vanilya alayım dedim.. İyi ki de almışım muhteşeem derecede vanilya kokuyor
Bayıldım ben kokusunaa.
Tabii çamaşırları evde kurutuyorum dolayısıyla kokusu uzun süre kalıyor
Arkadaşım bebeğin varsa evde kurutma derim çünkü görümcemin çocuğu yumuşatıcı kokusundan astım oldu artık kullanmıyor
bende evlanali 6 ay oldu ariel sıvı kullanıyorum gerçekten çok memnunum kokuus acayip kalıcıMerhabalar,
Evleneli 8 ay oldu
Bittikten sonra Vernel Limon&Vanilya alayım dedim.. İyi ki de almışım muhteşeem derecede vanilya kokuyor
Bayıldım ben kokusunaa.
O hoşumuza giden kokuların hepsi zararlıymış arkadaşlar bence bitkisel olanları tercih edinbende evlanali 6 ay oldu ariel sıvı kullanıyorum gerçekten çok memnunum kokuus acayip kalıcı
Evet bitkisel ben de kullanıyorum ve satıyorum.üye oldunuz muŞİMDİ ÜYE OLMAYA ÇALIŞIYORUM aynı normal alışveriş gibi alışveriş yapabiliyormuyuz acaba bilginiz varmı?
Evet bitkisel ben de kullanıyorum ve satıyorum.üye oldunuz muŞİMDİ ÜYE OLMAYA ÇALIŞIYORUM aynı normal alışveriş gibi alışveriş yapabiliyormuyuz acaba bilginiz varmı?
ŞİMDİ ÜYE OLMAYA ÇALIŞIYORUM aynı normal alışveriş gibi alışveriş yapabiliyormuyuz acaba bilginiz varmı?
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Ben ariel sıvı tozda persil renkli cold zym siyahlarda pervol sıvı yünlüler pervol yünlü yumuşatıcı yumoş mor mavı arası şişede parfümlü yumuşatıcısı var kuruyunca hafıf parfumsu kokusu gelır süper kokuyor onerırım yumoşun sarı yumuşatıcısıda favorim bahar kokusu gibi
Verneli bıraktım sanki bana her kokusu muzlu pudingi andırıyor çoğunu denedım ama kalıcı ve koku seçeneği hep aynıdeterjanda ariel iyidir sıvıda cok memnunum beyazları yıkamada
![]()
Merhaba, bunun için Ariel Sıvı'yı deneyebilirsiniz :)iyi bir deterjan alırsan. yumşatıcıya filan gerek yok bence.
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan ile ilgili olumlu görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :) Aşağıdaki linkten Ariel ürün kiti kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.Merhabalar,
Evleneli 8 ay oldu
Bayıldım ben kokusunaa.