- 28 Ocak 2009
- 34.141
- 56.605
- 1.123
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
musluk altinda bi.kenarini sabunlayip yikayin acaba renk veriyo mu diye
Aslında makineyi çok doldurmamak gerekiyor hem makineyi zorluyor sıkarken,hem de deterjan kalıntısı kalıyor ve çamaşırlarda koku oluşuyor.Ben bu konuda cinnet geciriyorum.Esimle benimkileri koyu renkliler, beyazlar ve acik renkliler diye ayri ayiriyorum.Cocuklarin bebek deterjaniyla yikandigi icin koyu renkliler, beyazlar ve acik renkliler diye ayiriyorum. Makineyi doldurmadigi icin baya bekliyor.Bir de uzerinde kirmizili siyahli beyazli bir kac kiyafet var,onlar hangi kategoriye giriyor bilmedigim icin kisa programda tek basina yikiyorum. Off yazarken yoruldum, icler acisi halimi sen dusun
tesekkur ederim:)sabun sart ama bazen sadece suya tuttugunda renk akmaya biliyor makinede renk veriyo amaBu çok mantıklı, hiç aklıma gelmemişti benim yeni kıyafetleri sabunlayıp renk verip vermeyeceği görmek
Aynen cok doldurmuyorum.Ama iki tane ufak kirli sepetim var,biri bizim biri cocuklarin.Mesela sepetler dolup tasiyor,yikayayim diyip icine bakinca azicik beyaz azicik ara renk azicik koyu renk cikiyor. Ben de kendimce cok olani makineye koyup calistirmiyorum,yarin da 1-2 cikar diyorum,makine 8 kiloluk aliyor. Adamlara kalsa bu isler hic yurumez hee,beyin cimnastigi yapiyotuz her daimAslında makineyi çok doldurmamak gerekiyor hem makineyi zorluyor sıkarken,hem de deterjan kalıntısı kalıyor ve çamaşırlarda koku oluşuyor.
makinenin markasi mi?eger oysa o reklam sayilmaz sonucta tam olarak markanin ismini yazmamis arkadasKonunuzu okuyordum hiç alakası yok ama bir konu içeriğinizde bir reklam gördüm facia site yönetimi de gördü mü acabaMune
sayfada kenarda kosede cikan reklam mi acaba?Yok yok hayır konu içerisinde reklam veren kuruluşlar olur ya hani bebek çikolatası filan gibi ama bu reklam bildiğin cinsel içerikliydi konu sahibesi ile alakası yok
Konu sahibini mi şikayet ettim şimdi onunla ilgili değildi oysaki
Evet htta iki reklam üst üsteydi birincisini gördüm ne diyor bu filan oldum tekrar okudum bildiğin adamlar cinsellikle ilgili alenen reklam atmışlar.sayfada kenarda kosede cikan reklam mi acaba?
Ya şöyle grililer maviler bir kırmızılı yeşilliler bir grup.sıcak renkler ayrı soğuk renkler ayrı.yoksa dediğiniz gibi zaten olmazAy renge göre ayarlarsam yani maviyle mavi kırmızıyla kırmızı üç ay makine calistiramam... İki kişiyiz evde
o reklamlar bi kac kez sikayet edildi ama yonetim durum bizim elimizde olan bi sey degil google reklami dediEvet htta iki reklam üst üsteydi birincisini gördüm ne diyor bu filan oldum tekrar okudum bildiğin adamlar cinsellikle ilgili alenen reklam atmışlar.
Cinsel performans artırıcı dese neyse de bildiğin eylem yazılmış töbeeeee yarabbbiiimmm
Evet htta iki reklam üst üsteydi birincisini gördüm ne diyor bu filan oldum tekrar okudum bildiğin adamlar cinsellikle ilgili alenen reklam atmışlar.
Cinsel performans artırıcı dese neyse de bildiğin eylem yazılmış töbeeeee yarabbbiiimmm
Benim tarama geçmişim denmi çıktı acaba yaniYanlış anlamayın belki ben yanlış biliyorumdur ama google reklamları sizin tarayıcı geçmişinize göre çıkmıyor mu? Mesela bende daha önce girdiğim alışveriş sitelerinin daha önce baktığım ürünleri gözüküyor sürekli.
Merhaba herkese bu konuyu nereye açabilirim hiç fikrim yok. Biraz görülsün de nerde yanlış yapıyorum ogreniyim istedim. Çamaşır makinem iyi güzel hoş marka bişey. Deterjanım da sıvı deterjan. renklilere de aynı şeyi kullanıyorum beyazlara da. Son bir iki aydır bazı kıyafetlerin rengi evrim geçiriyor resmen. En sonuncusu az önce geldi başıma. Sarı penye ustlugum artık yeşil. Leke gibi de değil tümden ton farki olmadan yeşil. Renklilerle hassas yıkamaya atmıştım. Bir kaç gün önce de beyaz üzeri çok renkli desenli bir bluzumu renklilerle atmıştım o da çok ilginç bir renk alarak çıktı karşıma. Sorun nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?