- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Bende keske bilsem dün bende beyazlari atmistim ama çıkınca maviyelesmisler sorun ne hep ayni oluyor beyazlar artik renga renk bizm evde esimde surekli bu konu için tartışıyorMerhaba herkese bu konuyu nereye açabilirim hiç fikrim yok. Biraz görülsün de nerde yanlış yapıyorum ogreniyim istedim. Çamaşır makinem iyi güzel hoş marka bişey. Deterjanım da sıvı deterjan. renklilere de aynı şeyi kullanıyorum beyazlara da. Son bir iki aydır bazı kıyafetlerin rengi evrim geçiriyor resmen. En sonuncusu az önce geldi başıma. Sarı penye ustlugum artık yeşil. Leke gibi de değil tümden ton farki olmadan yeşil. Renklilerle hassas yıkamaya atmıştım. Bir kaç gün önce de beyaz üzeri çok renkli desenli bir bluzumu renklilerle atmıştım o da çok ilginç bir renk alarak çıktı karşıma. Sorun nerede?
Kendisinin boya verip vermeyeceğini nasıl anlicam? Bence hiçbiri vermezsarı renkleri kendisi boya vermicekse beyazlarla yıkarım ben
en kötü açık renklileri ayrı yıkarım
Hayır denemedim iki üç günde bir makine çalıştırıyorum her seferinde heralde atmam gerekcek pahalı bir şey mi? İşe yarıyor mu bir de?Renk ayirici mendil kullanmayi denediniz mi?
Ben siyahlari, sadece beyazlari, acik renklileri ayri ayri yikiyorum, deterjanlari da ayri.
acik renklilere 2tane renk ayirici mendil kullaniyorum, boyle sorun yasamiyorum.
Ay renge göre ayarlarsam yani maviyle mavi kırmızıyla kırmızı üç ay makine calistiramam... İki kişiyiz evdeSarı kıyafetinizi attığınızda çamaşırların içinde renk veren mavili bir kıyafet vardır.ben renklerine göre gruplandırırım beyazlar açık renkliler koyular onları da kendi içinde kırmızılılar mavililer gibi ve renkliler için sıvı deterjan kullanırım renkleri hiç karışmadan solmadan uzun süre kullanırım
musluk altinda bi.kenarini sabunlayip yikayin acaba renk veriyo mu diyeKendisinin boya verip vermeyeceğini nasıl anlicam? Bence hiçbiri vermez
Ben domol kullaniyorum, bir pakette 24adet var 8-10tl fiyati.Hayır denemedim iki üç günde bir makine çalıştırıyorum her seferinde heralde atmam gerekcek pahalı bir şey mi? İşe yarıyor mu bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?