• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ayırmayı beceremiyorum

Beyazlar için ayrı,renkliler için ayrı kullanın aşırı derecede doldurmayın makineyi hem çalıştırmasını zorlar hem de deterjan kalıntısı kalır hem de koku oluşur uzun süre beklerse.İlk kez aldığım koyu bir kıyafet olursa 1 kereye mahsus olmak üzere elimde yıkarım renk veriyor mu vermiyor mu diye ona bakarım mesela siz de öyle yapabilirsiniz bir kovanın içine ıslatıp bekletin.

Ben bu konuda cinnet geciriyorum.Esimle benimkileri koyu renkliler, beyazlar ve acik renkliler diye ayri ayiriyorum.Cocuklarin bebek deterjaniyla yikandigi icin koyu renkliler, beyazlar ve acik renkliler diye ayiriyorum. Makineyi doldurmadigi icin baya bekliyor.Bir de uzerinde kirmizili siyahli beyazli bir kac kiyafet var,onlar hangi kategoriye giriyor bilmedigim icin kisa programda tek basina yikiyorum. Off yazarken yoruldum, icler acisi halimi sen dusun:KK43:
Aslında makineyi çok doldurmamak gerekiyor hem makineyi zorluyor sıkarken,hem de deterjan kalıntısı kalıyor ve çamaşırlarda koku oluşuyor.

Aslında makineyi çok doldurmamak gerekiyor hem makineyi zorluyor sıkarken,hem de deterjan kalıntısı kalıyor ve çamaşırlarda koku oluşuyor.
Aynen cok doldurmuyorum.Ama iki tane ufak kirli sepetim var,biri bizim biri cocuklarin.Mesela sepetler dolup tasiyor,yikayayim diyip icine bakinca azicik beyaz azicik ara renk azicik koyu renk cikiyor. Ben de kendimce cok olani makineye koyup calistirmiyorum,yarin da 1-2 cikar diyorum,makine 8 kiloluk aliyor. Adamlara kalsa bu isler hic yurumez hee,beyin cimnastigi yapiyotuz her daim :D

Konunuzu okuyordum hiç alakası yok ama bir konu içeriğinizde bir reklam gördüm facia site yönetimi de gördü mü acaba Mune Mune

Beyazları yüksek derecede yıkıyorum.kapsül deterjan kullanıyorum.
Koyu renkleri ayrı düşük ısıda ve sıvı color deterjan ile yıkıyorum.
Açık renklileri de kapsül renkli için özel deterjan ile yıkıyorum.Memnunum,öneririm.Malum internet sitesinden indirimdeyken alıp,stokluyorum. :KK66:

Yok yok hayır konu içerisinde reklam veren kuruluşlar olur ya hani bebek çikolatası filan gibi ama bu reklam bildiğin cinsel içerikliydi konu sahibesi ile alakası yok
Konu sahibini mi şikayet ettim şimdi onunla ilgili değildi oysaki

Bende sıvı deterjan kullanıyorum
Fakat beyaza beyaz
Siyaha siyah
Renkliyede renkli .
Aynı deterjan her renkte kullanılmaz
Ve genelde renkleri birbirine yakın olanlarla atarım çamaşırları
Bazen aynı rdnkte olsa çaöaşırın boyası çıkıyor

sayfada kenarda kosede cikan reklam mi acaba?
Evet htta iki reklam üst üsteydi birincisini gördüm ne diyor bu filan oldum tekrar okudum bildiğin adamlar cinsellikle ilgili alenen reklam atmışlar.
Cinsel performans artırıcı dese neyse de bildiğin eylem yazılmış töbeeeee yarabbbiiimmm:oha:

Evet htta iki reklam üst üsteydi birincisini gördüm ne diyor bu filan oldum tekrar okudum bildiğin adamlar cinsellikle ilgili alenen reklam atmışlar.
Cinsel performans artırıcı dese neyse de bildiğin eylem yazılmış töbeeeee yarabbbiiimmm:oha:
o reklamlar bi kac kez sikayet edildi ama yonetim durum bizim elimizde olan bi sey degil google reklami dedi

Beyazlar ic camasiri atlet tshirt gibi 90 derece toz deterjan

Koyu renkler sivi deterjan renkliler icin 40 derece genelde bazen 30

Ara renkler toz deterjan 40 derece

Nevresimler renkliler icin toz deterjan 40 derece

Yanlış anlamayın belki ben yanlış biliyorumdur ama google reklamları sizin tarayıcı geçmişinize göre çıkmıyor mu? Mesela bende daha önce girdiğim alışveriş sitelerinin daha önce baktığım ürünleri gözüküyor sürekli.

Renk verebilcgnz düşündüğünüz kıyafeti elde Çeşme altında bi sudan geçirin sıkın rengi çıkıyorsa birlikte atmayn sanırım en kolay böyle sonuca ulasırsnz onun dışında zaten koyu renk ayrı beyaz yüksek derece de ayrı açık renkliler ise ayrıca yıkanr bebisim; )

Yanlış anlamayın belki ben yanlış biliyorumdur ama google reklamları sizin tarayıcı geçmişinize göre çıkmıyor mu? Mesela bende daha önce girdiğim alışveriş sitelerinin daha önce baktığım ürünleri gözüküyor sürekli.
Benim tarama geçmişim denmi çıktı acaba yani:skandal:
Olabilir benimde beğendiğim ürünler çıkıyor da hiç öyle bi üründe aratıp beğenmedim:oops:
Hımmmm bi arama geçmişi yapayım bariii:-)

Merhaba herkese bu konuyu nereye açabilirim hiç fikrim yok. Biraz görülsün de nerde yanlış yapıyorum ogreniyim istedim. Çamaşır makinem iyi güzel hoş marka bişey. Deterjanım da sıvı deterjan. renklilere de aynı şeyi kullanıyorum beyazlara da. Son bir iki aydır bazı kıyafetlerin rengi evrim geçiriyor resmen. En sonuncusu az önce geldi başıma. Sarı penye ustlugum artık yeşil. Leke gibi de değil tümden ton farki olmadan yeşil. Renklilerle hassas yıkamaya atmıştım. Bir kaç gün önce de beyaz üzeri çok renkli desenli bir bluzumu renklilerle atmıştım o da çok ilginç bir renk alarak çıktı karşıma. Sorun nerede?

Canim perwol un beyaz, renkli, siyah 3 ayri deterjanini aldim. Masraf gibi duruyor ama uzun zaman yetiyor. Beyazlari sadece beyazlarla 60 derecede. Siyahlari sadece siyahlarla. Renklileri de koyu ve acik diue ayiriyorum. 30 derece. Kirliyse on yikama yapiyorum derecesini arttirmiyorum.

Koyu renkler orta renkler ve beyaz olarak üçe ayırın. Koyu renklerde siyah kırmızı kahverengi lacivert gibi renkler olsun. Orta renkler de soft tonlar... Beyazlarada renkli hiç birşey karıştırmayın. Ben bu şekilde yapıyorum. Beyazları 50 derecede yıkayabilirsiniz ama renklileri 40 derecede yün kazak ipek gibi giysilerinizide 30 derecede yıkayın. Çamasır suyıda renkleri karıştırabilir. Sadece beyazlarda kullanabilirsiniz.

Back
X