Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi ben sormadaan bi çok şey söyledi ama geçen hafta gittiğimde 6+4 günlüktüm ondan önceki hafta haftaya büyük ihtimal bebeğin kalp atışlarını görürüz demişti fakat geçen cumartsi gittiğimde duyamadı kalp atışını ,herkes 6+4 günlükken kalp atışı pek duyulmaz diyor ama Sevil Hanım büyük ihtimal duyulur demişti bu sebepten moralim baya bi bozuk.Bu hafta tekrar çağırdı 7+4 olacak gittiğimde bu haftada duyamazsak o zaman endişelenmeye başlayabilirz dedi kendisi bilmiyorum çok huzursuzum şu an![]()
Merhaba,
Kaç haftalık hamilesin fundik80 ? Ben 8+3 oldum kalp atışını duyduk geçen hafta.Sevil Hanım'dan şu an memnunum ama insan yinede etrafından daha da bilgi istiyor malum hepimiz çok hassasız bu konuda,doğumunudamı Sevil Hanım'a yapmayı düşünüyorsun?
Kendisi ben sormadaan bi çok şey söyledi ama geçen hafta gittiğimde 6+4 günlüktüm ondan önceki hafta haftaya büyük ihtimal bebeğin kalp atışlarını görürüz demişti fakat geçen cumartsi gittiğimde duyamadı kalp atışını ,herkes 6+4 günlükken kalp atışı pek duyulmaz diyor ama Sevil Hanım büyük ihtimal duyulur demişti bu sebepten moralim baya bi bozuk.Bu hafta tekrar çağırdı 7+4 olacak gittiğimde bu haftada duyamazsak o zaman endişelenmeye başlayabilirz dedi kendisi bilmiyorum çok huzursuzum şu an![]()
Slm Funda bayadır giremedim.12+3 oldum şükür hala Sevil Hnm.'a gidiyorum .İkili test verdi ama başka bir hastahanede yaptırdım sonucu yarın alacağım.Sevil Hanım ense kalınlığını ölçmedi ama test için gittiğim başkaa bir doktor normal muaynede ölçtü bu biraz aklıma takılmıştı açıkçası.İkili teste bir sorun çıkmazsa üçlü testi de ister mi acaba?
Mrb;
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim,size cinsiyet konusunda yaptığı tahmin doğru çıktımı acaba,bana ilk erkeğe benziyo gibi sonra büyk ihtimal kız dedi son muaynemde yüzde seksen kız dedi renkli ultrasyonda en net belli olacak demişti,bu ay sonunda renkli ultrasyona gireceğim için daha muayneye gitmedim kendisine.