• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamak Erdem Hastahanesi Dr. Sevil Ateş Eren

Evet oyleydi :-(amin ins .seninkinede saglikla dunyayw gelmeyi nasip etsn ins
Sagol canim. Rabbim en guzel zamanda yeniden o mutluluğu tatmani nasip etsin. Biz uzerimize duseni yapip Allah'a teslim oluyoruz sonucta. Ne gelir ki elimizden. O isterse verir isterse alir. O kadar caresiziz ki bizler duadan baska hicbir gücümüz yok.

Ilk gunden beri kendisine iyiki gitmisim diyorum. Cok tatli ve cok ilgili biri. Dogumum sezeryan oldu benim gibi birini gayet guzel sakinlestirdi. Kendisine burdan bir kere daha tesekkur ediyorum. Allah razi olsun kendisinden.

Merhaba kizlar sevil hanima giden varmi suan ben gidiyorum cok iyi birine benziyor ama cinsiyet konusunda yanilma yasayan oldumu aranizda bunu merak ediyorum 16 haftalikken gittim bir çıkıntı var kizda olabilir erkekte cok erken daha dedi kafam karisti

Merhaba kizlar sevil hanima giden varmi suan ben gidiyorum cok iyi birine benziyor ama cinsiyet konusunda yanilma yasayan oldumu aranizda bunu merak ediyorum 16 haftalikken gittim bir çıkıntı var kizda olabilir erkekte cok erken daha dedi kafam karisti
Merhaba ben de sevil hanımı araştırırken şimdi mesajınızı gördüm. Hala sevil hanıma devam ediyor musunuz? Ben bir kez gittim 16 hafta 2 günlüktüm gittiğimde memnun kaldım.

Uzun zamandir gitmiyorum testlerim vardi devlet hastanesine gittim ama devam edicem yine ona dogumu orda dusunuyorum suan bakalim kismet

Eğer sorun yaşarsınız yanlız kalırsınız..alternatif bir doktorunuz olmalı.ben suan ortada kaldm..risk almaz.

Ben kendisine ilk kez 29. haftamda gittim. Tamamen tesadüf, araştırma yapmadan... Hastaneyi arayıp randevu aldım ona verdiler. Bu zamana kadar devlete gitmiştim, doğumu Erdem hastanesinde düşündüğüm için artık yavaştan bi göreyim istedim. İlk görüşte pek ısınamam doktorlara, kendisi pek cici geldi.Doğum yöntemi ne zaman belirlenecek diye sordum, ben sezeryan istediğimi açıkça belirttim, bir çok özel hastane doktoru gibi sezeryanı teşvik edici konuşmadı. Kendim de sezeryan yaptım ama bir sebep yok, yaşın genç kilon yok çatı muayenesinde bir problem çıkmazsa normali yine de mi düşünmezsin diye ikna etmeye çalıştı. Güven verdi açıkçası, ticaret değil sağlık peşinde olduğunu hissettim. 3 hafta sonra tekrar gideceğim, fikrim değişmez umarım.

Benim hala oraya devam eden bir arkadaşım var çatı muayenesinde emin ol kendini kastiğin için sezeryan olman daha iyi zaten diyecek ona dedigi gibi.Sezeryan olmak için uygundur eminim..ama benim tanıdığım 4 arkadaşım başka doktor arayışlarına girip ondan vazgeçtiler..Umarım kimse pişman olmadan bu serüveni saglikla tamamlar.

Ben zaten sezeryan istediğim için çok seçici olmadım ama tabiki her anlamda güvenilir bir doktorumun olmasını çok isterim. Sonuçta hamilelik ve doğumda tek kritik karar doğum yöntemi değil ki, kim bilir bizim anlamadığımız, bilemediğimiz daha ne kararlar veriyor doktorlar hakkımızda. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırım şu son 2,5 ayı.
Herkese sağlık diliyorum, ilginiz için ayrıca teşekkürler

Ben de 16. Haftamdan beri sevil hanıma gidiyorum bugün itibariyle 36+0 günlük oldum çok şükür. Benim tüp bebek tedavisiyle olmasına rağmen dr ile konuştuk 39. Haftama kadar bekleyeceğiz inşallah. Eğer o güne kadar olursa normali deneyeceğiz inşallah ama 39 a kadar doğmazsa riske atmayalım 4 tüp bebek tedavisi sonrası oldu dedi. Kritik tarihimiz 27 ağustos. Ama çatı muayenem henüz yapılmadı. 4 gün sonraki kontrolde çatı muayenesini yapmak istiyor ben erken doğumu tetikler diye bir sonraki randevuda istedim tamam dedi. Nasip bakalım

Ben de 16. Haftamdan beri sevil hanıma gidiyorum bugün itibariyle 36+0 günlük oldum çok şükür. Benim tüp bebek tedavisiyle olmasına rağmen dr ile konuştuk 39. Haftama kadar bekleyeceğiz inşallah. Eğer o güne kadar olursa normali deneyeceğiz inşallah ama 39 a kadar doğmazsa riske atmayalım 4 tüp bebek tedavisi sonrası oldu dedi. Kritik tarihimiz 27 ağustos. Ama çatı muayenem henüz yapılmadı. 4 gün sonraki kontrolde çatı muayenesini yapmak istiyor ben erken doğumu tetikler diye bir sonraki randevuda istedim tamam dedi. Nasip bakalım

Insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu. Bende sevil hanimla dogumu yaptim sezeryanla

Back