Amin canim...4 haftalik daha. Kesesini gorduk sadece kalp atislari haftaya dedi. Siz kacinci hafta duydunuz kalbini?13 haftalik. Senin ki? Saglikli sihatli olsunda dogum nasil oluyosa olsun. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin allahim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim...4 haftalik daha. Kesesini gorduk sadece kalp atislari haftaya dedi. Siz kacinci hafta duydunuz kalbini?13 haftalik. Senin ki? Saglikli sihatli olsunda dogum nasil oluyosa olsun. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin allahim.
Sagol canim. Rabbim en guzel zamanda yeniden o mutluluğu tatmani nasip etsin. Biz uzerimize duseni yapip Allah'a teslim oluyoruz sonucta. Ne gelir ki elimizden. O isterse verir isterse alir. O kadar caresiziz ki bizler duadan baska hicbir gücümüz yok.Evet oyleydi :-(amin ins .seninkinede saglikla dunyayw gelmeyi nasip etsn ins
Merhaba ben de sevil hanımı araştırırken şimdi mesajınızı gördüm. Hala sevil hanıma devam ediyor musunuz? Ben bir kez gittim 16 hafta 2 günlüktüm gittiğimde memnun kaldım.Merhaba kizlar sevil hanima giden varmi suan ben gidiyorum cok iyi birine benziyor ama cinsiyet konusunda yanilma yasayan oldumu aranizda bunu merak ediyorum 16 haftalikken gittim bir çıkıntı var kizda olabilir erkekte cok erken daha dedi kafam karisti
Ben de orda düşünüyorumUzun zamandir gitmiyorum testlerim vardi devlet hastanesine gittim ama devam edicem yine ona dogumu orda dusunuyorum suan bakalim kismet
Ben de 16. Haftamdan beri sevil hanıma gidiyorum bugün itibariyle 36+0 günlük oldum çok şükür. Benim tüp bebek tedavisiyle olmasına rağmen dr ile konuştuk 39. Haftama kadar bekleyeceğiz inşallah. Eğer o güne kadar olursa normali deneyeceğiz inşallah ama 39 a kadar doğmazsa riske atmayalım 4 tüp bebek tedavisi sonrası oldu dedi. Kritik tarihimiz 27 ağustos. Ama çatı muayenem henüz yapılmadı. 4 gün sonraki kontrolde çatı muayenesini yapmak istiyor ben erken doğumu tetikler diye bir sonraki randevuda istedim tamam dedi. Nasip bakalım
Sağol canım memnun kaldın mı ben bugün yine sevil hanımda muayenedeydimInsallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu. Bende sevil hanimla dogumu yaptim sezeryanla
Sağol canım memnun kaldın mı ben bugün yine sevil hanımda muayenedeydim
Teşekkür ederim canım inşallahEwet canim saolsun cok ilgiliydi. Kizim 15 gun sonra yasina giricek. Kizimida o hataneye goturuyorum muayene icin bende bi ara ziyaret etvem kendisini. Sanada kolay dogumlar diliyorum canim.