Merhaba fatosjum,
Yazdıklarını sonuna kadar okudum ve çok üzüldüm,geçmiş olsun demek istiyorum.Söylediklerinde sonuna kadar haklısın bunları yaşamak hiç de kolay olmasa gerek ve böyle hassas bir konuda günümüz şartlarında bu kadar bilinçsizce davranıldığına çok ama çok şaşırdım...Ben hamileliğimin başından beri Sevil Hanım'a gidiyorum rutin testler muayeneler vsss...Şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı ama ben ikili testler olsun,renkli ultr vss.. hepsini başka yerlerde yaptırdım.Muayenelere gittiğim zaman bekleme esnasında Sevil Hanım'ın hastalarıylada tanışma imkanım oldu herkesten olumlu şeyler duymuştum.Tabi ki insanın başına böyle şeyler gelmdikçe rutin muaynelerde doktorun ne kadar iyi olup olmadığını anlayamıyorsun.Peki sonrasında hangi hastahaneye gittin?
merhaba,
senin en büyük şansın 2 li testini dışarıda yaptırmış olman... bende dışarıda yaptırsaydım belkide haala sevil hanıma gidiyor olurdum... zaten ne geldiyse başıma 2 li testi yapamadıklarından geldi ayşe kafkaslı nasıl prof olmuş aklım almıyor bir prof ense kalınlığının nereden ölçüleceğini bilmezmi allah aşkına? çok daha fazla detay var anlatılacak ancak yazarak bu kadar oluyor...
şimdi acıbademde harika ötesi mükemmel bir doktora gidiyorum RIZA MADAZLI :) bir kanatları eksik melek gibi biri allah evine çocuklarına bağışlasın o bana yeniden çocuğumu verdi sanki bizi hayata döndürdü. MÜKEMMEL kelimesi az kalır RIZA bey için :) çok şanslıyım onunla tanıştığımız için :) nasıl dua ediyorum bi, bilseniz ona