• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamak Erdem Hastahanesi Dr. Sevil Ateş Eren

Merhaba fatosjum,
Yazdıklarını sonuna kadar okudum ve çok üzüldüm,geçmiş olsun demek istiyorum.Söylediklerinde sonuna kadar haklısın bunları yaşamak hiç de kolay olmasa gerek ve böyle hassas bir konuda günümüz şartlarında bu kadar bilinçsizce davranıldığına çok ama çok şaşırdım...Ben hamileliğimin başından beri Sevil Hanım'a gidiyorum rutin testler muayeneler vsss...Şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı ama ben ikili testler olsun,renkli ultr vss.. hepsini başka yerlerde yaptırdım.Muayenelere gittiğim zaman bekleme esnasında Sevil Hanım'ın hastalarıylada tanışma imkanım oldu herkesten olumlu şeyler duymuştum.Tabi ki insanın başına böyle şeyler gelmdikçe rutin muaynelerde doktorun ne kadar iyi olup olmadığını anlayamıyorsun.Peki sonrasında hangi hastahaneye gittin?

merhaba,

senin en büyük şansın 2 li testini dışarıda yaptırmış olman... bende dışarıda yaptırsaydım belkide haala sevil hanıma gidiyor olurdum... zaten ne geldiyse başıma 2 li testi yapamadıklarından geldi ayşe kafkaslı nasıl prof olmuş aklım almıyor bir prof ense kalınlığının nereden ölçüleceğini bilmezmi allah aşkına? çok daha fazla detay var anlatılacak ancak yazarak bu kadar oluyor...

şimdi acıbademde harika ötesi mükemmel bir doktora gidiyorum RIZA MADAZLI :) bir kanatları eksik melek gibi biri allah evine çocuklarına bağışlasın o bana yeniden çocuğumu verdi sanki bizi hayata döndürdü. MÜKEMMEL kelimesi az kalır RIZA bey için :) çok şanslıyım onunla tanıştığımız için :) nasıl dua ediyorum bi, bilseniz ona

Herşeyin yolunda olmasına sevindim,büyük bir talihsizlik yaşamışssın gerçekten.Erdem'de doktorumu değiştirsem inan baya bir araştırdım Erdem'deki her doktor için kimi memnun kimi değil sadece Özlem Hanım için baya bir olumlu şey duydum ama kendisine kontrole gitmiştim oda diğerlerinden çok çok ayrıcalıklı gelmedi açıkcası.Diğer özel hastahaneler maddi açıdan beni baya bir zorluyor Erdem'i tercih etmemim sebpleri arasında buda vardı.Anlattıklarından sonra bende çok huzursuz oldum ve üzüldüm.Daha öncede söylediğim gibi normal kontrollerde zaten çok bişey bekleyemiyorsun herhangi bir şikayetin olmadığı sürece ultrasonla bakıp gönderiyorlar,bi kaç hastahaneye daha gitmiştim aynı durum oldu.Önemli olan doğumun iyi bir şekilde gerçekleşmesi onuda maalesef bilemiyorsun

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durumdan dolayı çok çok geçmiş olsun.. Ama şunuda paylaşmak istiyorum aynı olay çok yakın arkadaşımın başına Acıbadem hastanesinde geldi. İkili tarama sonucu down sendromlu doğma ihtimalinin yüksek olduğunu ve ancak 5. ayda kesinleşeceğini söylediler. 5. ayda renkli ultrasona girdiğinde kesin down sendromlu ve alınması gerekiyor dediler. Gerçekten çok kötü zamanlar geçirdi arkadaşım hatta aynı hastanede bir kaç doktor birden aynı kararı verdi. Son bir ümit diye devlet hastanesine gitti ve yapılan testler sonucu bebeğinin çok sağlıklı olduğunu öğrendi. Hatta bebeği şuan 1,5 yaşında ve dünya tatlısı bişey :) Acıbadem hastanesi ile mahkemelik oldular verilen yanıt ise şu oldu; ultrason esnasında kullandıklar jel az kaldığı için tam olarak görüntüleyememişiz dediler. Böyle bir açıklama olabilir mi? Az kalsın verilen bu yanıt yüzünden bebeğini kaybedecekti. Demekki her hastanede yaşanabiliyor bu durum. Ben çok riskli bir hamilelik geçiyorum 13 cm lik myomum var ve başından beri sevil hanıma gidiyorum şuana kadar çokta memnunum açıkçası. Zeynep kamile 1 defa gittim ve oradaki doktorlar bana biz senin doğumunu yaptırmayız masada kalırsın dediler.
Hatta hamileliğine devam bile etmemelisin dediler. Biraz erken gelme ihtimali var ama çok şükür şuana kadar herşey yolunda gitti. Doğumumuda sevil hanıma yaptıracaım. Sadece miyomlu risk olduğu için 2 doktor girecek doğuma. Hepinizin bebişlerinş sağlıklı kucaklarınıza almanız dileği ile..

Slm bnde sevl hanima gdyrm.iyi birisi fakat cok acele muayene ediyor.aklmdaki sorulari bile unutuyirm.ozel hastane sonucta ama devlet hastahanesndeki kadar beklyrz ve muayene cok kisa.bilgi verilmiyor.bu konuda muzdaribim.

Merhaba kizlar
Suam sevil hanima giden var mi. Yada erdem hastanesi cakmakta onereceginiz doktor

Evet ona gdyrdum.ama suanda hamile degilim.gebeligim sonlandi 4 ay once.basarili bir doktr takdir edyrm.

Selam ben de sevil hanima gidiyorum ve cok memnunum ilgisinden. Sen de mi onu tercih ettin?

Ilk ogrendigimde emin olmak icin erdem cakmaga gitmistim. o gun ordaydi ve muayene oldum hala ona devam ediyorum. dogumlari hakkinda bilgin var mi? Sadece sezeryan mi yapiyo acaba sormaya cekiniyorum erken diye

Ilk ogrendigimde emin olmak icin erdem cakmaga gitmistim. o gun ordaydi ve muayene oldum hala ona devam ediyorum. dogumlari hakkinda bilgin var mi? Sadece sezeryan mi yapiyo acaba sormaya cekiniyorum erken diye
Aynen ben de bunu merak ediyorum ve ben de cekiniyorum erken diye. Normal dogumu cok istiyorum. Bi arkadsimn soyledigi kafami cok karistirdi. Erdem hast.de gece olursa dogum doktor gelmiyormus ebelere kaliyormus dedi. İnanamadim imkani var mi boyle bir seyin?

Aynen ben de bunu merak ediyorum ve ben de cekiniyorum erken diye. Normal dogumu cok istiyorum. Bi arkadsimn soyledigi kafami cok karistirdi. Erdem hast.de gece olursa dogum doktor gelmiyormus ebelere kaliyormus dedi. İnanamadim imkani var mi boyle bir seyin?

Bende sanki oyle bisey okudum bi yerde. beninle ilgilensin dogumda yanimda olsun. Normal olmazsa sezeryan olsun istiyorum. Bakalim gidince sorabilirsem sormak istiyorum.

Gozunuz aydin. Normal mi sezaryen mi acaba? Bir de dogumda yaninizda oldu mu hep sevil hanim?

Back