Ne evraklar istiyorlarMerhaba hanımlar çam ve sakura şehir hastanesinde Muzaffer zeki duman hocaya gidiyorum 20 Ekim de istenen tüm evrakları teslim ettik aşılama tedavisi için. Evrakları alıp bizden haber bekleyin dediler. Sorum şu ki burada çocuk tedavisi gören var mı ne kadar bir süre sonra dönüş yapıyorlar. Ayrıca tedavi evrak tesliminden ne kadar sonra başlıyor .
Eşininiz ve sizin vesikalık fotoğrafınız, vukuatli nüfus kayıt örneği, kimlik fotokopileriniz, evlilik cüzdanının ilk 3 sayfasının fotokopisi, sgk hizmet dökümü bunlardı hatırladığım kadarıylaNe evraklar istiyorlar
Hayır raporda çıkmamış sizi arayan numarayı bana atar mısınızEvet hemşire aradı. E nabizdan bakın rapor çıkmış mi beni rapor çıktıktan sonra aradılar
Attım özeldenHayır raporda çıkmamış sizi arayan numarayı bana atar mısınız
Ne kadar ücret ödediniz acaba aşılama içinNe evraklar istiyorlar
ÜcretsizNe kadar ücret ödediniz acaba aşılama için
Merhaba hayırlısı olsun ilk asilama miMerhaba bende çam sakurada aşılama yaptırdım
Hadi bakalım inşallah tutmuşturEvet ilk aşılama 6. Günüm bugün
Kadın Doğum bölümünü seçiyorsun orada çıkıyor infertilite randevusu. Hastane randevu vermez boşuna gitmeMerhaba internetten infertilite bölümü cıkmıyor. Oraya gidince direk randevu bulabiliyor muyuz
Merhaba, sigorta dökümü ne için isteniyor acaba?Sigortam olmadığı için sadece 8tl katkı payı ödedim kayıt açtırdığımda toplamda 3 defa kayıt açtırdım. Tedavi için ekstra bir ücret almıyorlar
Bize tavsiye eden kişi tamamen ücretsiz tüp bebek yaptırmış
Neden istendiğini bilmiyorumMerhaba, sigorta dökümü ne için isteniyor acaba?
Teşekkürler yanıtınız için. yukarıdaki yazılarınızda okudum. Bende Çam ve sakuraya gideceğim 3 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum normal bir devlet hastanesine gitmiştim. 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Artık eğitim ve araştırma hastanesine gitmem gerekiyor. Sebebinin araştırılması ve tedaviye başlamam için. Kan tahlillleri dışında rahim filmi vs. hiç bir şey çekilmedi bana. Çam sakurada vakit kaybetmemek için önden hangi tetkikleri yaptırmalıyım, sizden neler istendi ? ve dışarıda yapılan tahlil, ultrason, film bunları kabul ediyorlar mı ?Neden istendiğini bilmiyorum
Selamlar bizde 2 senedir uğraşıyoruz olmuyor ben daha yeni başladım hastaneye dışarda yaptırdıklarınızın süresi geçmediyse kabul ediyorlar 29.12.2022de gittim ilk regl 3. günümdü normalde düzensiz olduğumdan denk geldi açıkçası o gün sadece kan testi aldılar haftaya tekrar gidip test vereceğim smear testi vs istedi ben 2 sene önce yaptırmıştım normalde 3 sene kabul ediliyormuş ama bu hastanede biz 2 seneye kadar kabul ediyoruz dedi süresi geçtiği için tekrar alacaklar o gün kanla birlikte ben rahim filmini önceden çektirmiştim oyüzden onu istemediler benden tekrardan ama girdiğimde filmin olup olmadığını sordular zaten muayeneyi doktorun kendisi yapmadı kapıda bekleyen hastalar varken doktor çıktı gitti başka bir bayan asistan doktordu sanırım kaşe olarak Zeki beyin kaşesini kullandı herşeyde direk kendi ekranına bilgileri girip sürekli aşılama yapılıp yapılmadığını sordu dinlemedi bile diyebilirim her konuşmadan sonra aşılama olayını sorup durdu herkes çok beğenmiş ama böyle aksiliklerle karşılaşınca insan şaşırıyor yani umut bağlıyoruz sonuçta şuan tek düşündüğüm bu kadar söylendikten sonra kan tahlillerinden sonra hiçbişey yapmadan aşılamaya git diyecek gibi geliyor bana kısmet bakalım tahliller bitsinde sonuçlara göre ne diyecekler umarım en güzel sonuçları alırızTeşekkürler yanıtınız için. yukarıdaki yazılarınızda okudum. Bende Çam ve sakuraya gideceğim 3 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum normal bir devlet hastanesine gitmiştim. 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Artık eğitim ve araştırma hastanesine gitmem gerekiyor. Sebebinin araştırılması ve tedaviye başlamam için. Kan tahlillleri dışında rahim filmi vs. hiç bir şey çekilmedi bana. Çam sakurada vakit kaybetmemek için önden hangi tetkikleri yaptırmalıyım, sizden neler istendi ? ve dışarıda yapılan tahlil, ultrason, film bunları kabul ediyorlar mı ?
Rica ederim. Benim bir çok testim yeni olmasına rağmen trobofili paneli hariç hepsini yeniden istedi. Adet değilken gittim adetken gel dediler hormon testleri yapıldı adet bitikten 15 gün sonra yine kan almak için çağırdılar diğer testler için. Ben histereskopi de çekildim bir sonraki adetimi beklerim bitikten 3 gün sonra histereskopi çekildi. Smear ve rahim filmimi 1 ay önce özelde yaptırmıştım onları kabul ettiler. Ama benim tavsiyem rahim filmini çektir de gittik orası 3-4 ay sonraya randevu veriyor. Ben ECHOMAR’da çektirmiştim Muzaffer hoca iyi bir yerde çektirmişsin dedi. Tüm bu testler vs bitikten sonra tedavi şekline karar veriyor.Teşekkürler yanıtınız için. yukarıdaki yazılarınızda okudum. Bende Çam ve sakuraya gideceğim 3 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum normal bir devlet hastanesine gitmiştim. 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Artık eğitim ve araştırma hastanesine gitmem gerekiyor. Sebebinin araştırılması ve tedaviye başlamam için. Kan tahlillleri dışında rahim filmi vs. hiç bir şey çekilmedi bana. Çam sakurada vakit kaybetmemek için önden hangi tetkikleri yaptırmalıyım, sizden neler istendi ? ve dışarıda yapılan tahlil, ultrason, film bunları kabul ediyorlar mı ?