Aşılama için evrakları vermiştiniz sanırım sizi ne kadar süre içinde aradılar yada aradılar mı?Rica ederim. Benim bir çok testim yeni olmasına rağmen trobofili paneli hariç hepsini yeniden istedi. Adet değilken gittim adetken gel dediler hormon testleri yapıldı adet bitikten 15 gün sonra yine kan almak için çağırdılar diğer testler için. Ben histereskopi de çekildim bir sonraki adetimi beklerim bitikten 3 gün sonra histereskopi çekildi. Smear ve rahim filmimi 1 ay önce özelde yaptırmıştım onları kabul ettiler. Ama benim tavsiyem rahim filmini çektir de gittik orası 3-4 ay sonraya randevu veriyor. Ben ECHOMAR’da çektirmiştim Muzaffer hoca iyi bir yerde çektirmişsin dedi. Tüm bu testler vs bitikten sonra tedavi şekline karar veriyor.
Merhaba muayeneyi çoğunlukla intörn doktorlar yapıyor. Ama benim muayenelerim de hep odadaydı 1 kere gitti asistanı çağırdı tekrar . Hatta asistanın yaptığı muayeneden emin olmayıp kendisi de muayene etmişti. Ben burda daha öncede yazmıştım ilgilenmiyor gibi görünüyor ama aslında her şey Muzaffer hocanın kontrolünde hemşireler benim tedavimi sisteme yanlış işlemişlerdi o düzelttirdi mesela. Ayrıca agrasif birine benziyor ama aslında çok merhametli en azından ben öyle hissettim. Tabi hassas ve yorucu bir süreç herkesin beklentisi farklı inşallah hepimiz umduğumuzu buluruzSelamlar bizde 2 senedir uğraşıyoruz olmuyor ben daha yeni başladım hastaneye dışarda yaptırdıklarınızın süresi geçmediyse kabul ediyorlar 29.12.2022de gittim ilk regl 3. günümdü normalde düzensiz olduğumdan denk geldi açıkçası o gün sadece kan testi aldılar haftaya tekrar gidip test vereceğim smear testi vs istedi ben 2 sene önce yaptırmıştım normalde 3 sene kabul ediliyormuş ama bu hastanede biz 2 seneye kadar kabul ediyoruz dedi süresi geçtiği için tekrar alacaklar o gün kanla birlikte ben rahim filmini önceden çektirmiştim oyüzden onu istemediler benden tekrardan ama girdiğimde filmin olup olmadığını sordular zaten muayeneyi doktorun kendisi yapmadı kapıda bekleyen hastalar varken doktor çıktı gitti başka bir bayan asistan doktordu sanırım kaşe olarak Zeki beyin kaşesini kullandı herşeyde direk kendi ekranına bilgileri girip sürekli aşılama yapılıp yapılmadığını sordu dinlemedi bile diyebilirim her konuşmadan sonra aşılama olayını sorup durdu herkes çok beğenmiş ama böyle aksiliklerle karşılaşınca insan şaşırıyor yani umut bağlıyoruz sonuçta şuan tek düşündüğüm bu kadar söylendikten sonra kan tahlillerinden sonra hiçbişey yapmadan aşılamaya git diyecek gibi geliyor bana kısmet bakalım tahliller bitsinde sonuçlara göre ne diyecekler umarım en güzel sonuçları alırız
Evet evraklardan sonra diğer adete kadar ki süreçte arıyorlar 18 Kasımda aradılar beni o gün reçetenizde işleniyor e nabıza 20 kasımda gittim o ay başlayamadım ama Aralık ayına kalmıştı benim tedavimAşılama için evrakları vermiştiniz sanırım sizi ne kadar süre içinde aradılar yada aradılar mı?
Umarım güzel sonuçlar alırız piskolojik olarak zaten çok etkileniyoruz herşey en güzel şekilde olsun inşallahEvet evraklardan sonra diğer adete kadar ki süreçte arıyorlar 18 Kasımda aradılar beni o gün reçetenizde işleniyor e nabıza 20 kasımda gittim o ay başlayamadım ama Aralık ayına kalmıştı benim tedavim
Amin inşallahUmarım güzel sonuçlar alırız piskolojik olarak zaten çok etkileniyoruz herşey en güzel şekilde olsun inşallah
Teşekkürler çok detaylı anlatmışsınız :) Tabi ki kolay bir süreç değil ve doktorun tutumu da çok önemli. İnşallah ilk ve son kez yaşadığınız aksilik olur. Hemen moralinizi de bozmayın sonuçlara Zeki Bey bakacaktır, asistanı sadece ön aşamada neler isteniyorsa onları sisteme işlemiştir sonuçta kararı verecek olan doktor, her şey güzel olacak Allahın izniyle inanın :)Selamlar bizde 2 senedir uğraşıyoruz olmuyor ben daha yeni başladım hastaneye dışarda yaptırdıklarınızın süresi geçmediyse kabul ediyorlar 29.12.2022de gittim ilk regl 3. günümdü normalde düzensiz olduğumdan denk geldi açıkçası o gün sadece kan testi aldılar haftaya tekrar gidip test vereceğim smear testi vs istedi ben 2 sene önce yaptırmıştım normalde 3 sene kabul ediliyormuş ama bu hastanede biz 2 seneye kadar kabul ediyoruz dedi süresi geçtiği için tekrar alacaklar o gün kanla birlikte ben rahim filmini önceden çektirmiştim oyüzden onu istemediler benden tekrardan ama girdiğimde filmin olup olmadığını sordular zaten muayeneyi doktorun kendisi yapmadı kapıda bekleyen hastalar varken doktor çıktı gitti başka bir bayan asistan doktordu sanırım kaşe olarak Zeki beyin kaşesini kullandı herşeyde direk kendi ekranına bilgileri girip sürekli aşılama yapılıp yapılmadığını sordu dinlemedi bile diyebilirim her konuşmadan sonra aşılama olayını sorup durdu herkes çok beğenmiş ama böyle aksiliklerle karşılaşınca insan şaşırıyor yani umut bağlıyoruz sonuçta şuan tek düşündüğüm bu kadar söylendikten sonra kan tahlillerinden sonra hiçbişey yapmadan aşılamaya git diyecek gibi geliyor bana kısmet bakalım tahliller bitsinde sonuçlara göre ne diyecekler umarım en güzel sonuçları alırız
Teşekkürler. Sizin dediğiniz yeride araştıracağım rahim filmi için hiç bir bilgim yok çünkü. Oturduğum semtte Anadolu ve Kolan hastaneleri var çekiyorlar mı bilmiyorum, çekiyorlarsa da nasıllar bir fikriniz var mı?Rica ederim. Benim bir çok testim yeni olmasına rağmen trobofili paneli hariç hepsini yeniden istedi. Adet değilken gittim adetken gel dediler hormon testleri yapıldı adet bitikten 15 gün sonra yine kan almak için çağırdılar diğer testler için. Ben histereskopi de çekildim bir sonraki adetimi beklerim bitikten 3 gün sonra histereskopi çekildi. Smear ve rahim filmimi 1 ay önce özelde yaptırmıştım onları kabul ettiler. Ama benim tavsiyem rahim filmini çektir de gittik orası 3-4 ay sonraya randevu veriyor. Ben ECHOMAR’da çektirmiştim Muzaffer hoca iyi bir yerde çektirmişsin dedi. Tüm bu testler vs bitikten sonra tedavi şekline karar veriyor.
Hastanelerde genel de çektirmeyin diyorlar bu söylediğim yer bir görüntüleme merkezi sadece bu ve benzeri işlemleri yapıyorlar ve kurucusu Cevat Bey alanında en iyilerinden başka görüntüleme merkezleri de var ben iki kez çektirdim ikisini de echomar’da çektirdimTeşekkürler. Sizin dediğiniz yeride araştıracağım rahim filmi için hiç bir bilgim yok çünkü. Oturduğum semtte Anadolu ve Kolan hastaneleri var çekiyorlar mı bilmiyorum, çekiyorlarsa da nasıllar bir fikriniz var mı?
Merhaba histereskopi işlemini muzaffer hocamı yaptı ? Bana da ofice histereskopi yapacam dedi ufak bir polip var onu alicakmis ama anestezi vermeyeceğim dedi. Korkuyorum haliyle. O yüzden sormak istedim. Çok ağrılı bir işlem mi?Rica ederim. Benim bir çok testim yeni olmasına rağmen trobofili paneli hariç hepsini yeniden istedi. Adet değilken gittim adetken gel dediler hormon testleri yapıldı adet bitikten 15 gün sonra yine kan almak için çağırdılar diğer testler için. Ben histereskopi de çekildim bir sonraki adetimi beklerim bitikten 3 gün sonra histereskopi çekildi. Smear ve rahim filmimi 1 ay önce özelde yaptırmıştım onları kabul ettiler. Ama benim tavsiyem rahim filmini çektir de gittik orası 3-4 ay sonraya randevu veriyor. Ben ECHOMAR’da çektirmiştim Muzaffer hoca iyi bir yerde çektirmişsin dedi. Tüm bu testler vs bitikten sonra tedavi şekline karar veriyor.
Merhaba asistan doktor yaptı ama Muzaffer Hoca da orada oluyor ama sizde polip alınacağı için belki kendisi yapabilir. Çok ağrılıda diyemem ağrısız da diyemem ama dayanılmayacak bir ağrı değil.Merhaba histereskopi işlemini muzaffer hocamı yaptı ? Bana da ofice histereskopi yapacam dedi ufak bir polip var onu alicakmis ama anestezi vermeyeceğim dedi. Korkuyorum haliyle. O yüzden sormak istedim. Çok ağrılı bir işlem mi?
Teşekkürler. Ne kadar süre ile geçerli olur rahim filmi biliyor musunuz? ona göre de randevumu ayarlarım.Hastanelerde genel de çektirmeyin diyorlar bu söylediğim yer bir görüntüleme merkezi sadece bu ve benzeri işlemleri yapıyorlar ve kurucusu Cevat Bey alanında en iyilerinden başka görüntüleme merkezleri de var ben iki kez çektirdim ikisini de echomar’da çektirdim
Bugün cam sakura Hastanesi'nde Muzaffer zeki duman hoca ya ofis histereskopi yaptırdım. Gerçekten korkulacak bir şey yokmuş. Kafama o kadar taktım ki kaç gündür uykularım kaçıyordu. Hem ofis histereskopi çekti hem de rahimde ufak bir polip vardı onu aldı. Bayiltmadan anestezi yapmadan. asistanı yaptı işlemi kendisinde yanında durdu. Toplamda 10 dk civarı sürdü. Daha önce hsg cektirmistim o daha ağrılı geçmişti. Bu daha kolay geçti. Hiç korkulacak bir şey yok çektirerek olanlar rahat olsun. Ayrıca doktoru çok seviyorum. İlk tanıştığım zamanlar tüm testler bitene kadar soğuk ve ilgisiz gelmişti ama asla öyle değil. Çok güzel açıklama yapıyor ve histereskopi çekilirken beni çok rahatlattı çok içten davrandı.Merhaba histereskopi işlemini muzaffer hocamı yaptı ? Bana da ofice histereskopi yapacam dedi ufak bir polip var onu alicakmis ama anestezi vermeyeceğim dedi. Korkuyorum haliyle. O yüzden sormak istedim. Çok ağrılı bir işlem mi?
Genel de 2-3 yıl geçerli oluyor arada düşük kürtaj vs yaşarsanız tekrar istiyorlar kürtajdan sonra özellikle yapışıklık olma ihtimali olduğu içinTeşekkürler. Ne kadar süre ile geçerli olur rahim filmi biliyor musunuz? ona göre de randevumu ayarlarım.
Geçmiş olsun Benim hsg histereskopiden daha rahat ağrısız geçmişti kişiden kişiye değişiyor sevindi rahat geçmesineBugün cam sakura Hastanesi'nde Muzaffer zeki duman hoca ya ofis histereskopi yaptırdım. Gerçekten korkulacak bir şey yokmuş. Kafama o kadar taktım ki kaç gündür uykularım kaçıyordu. Hem ofis histereskopi çekti hem de rahimde ufak bir polip vardı onu aldı. Bayiltmadan anestezi yapmadan. asistanı yaptı işlemi kendisinde yanında durdu. Toplamda 10 dk civarı sürdü. Daha önce hsg cektirmistim o daha ağrılı geçmişti. Bu daha kolay geçti. Hiç korkulacak bir şey yok çektirerek olanlar rahat olsun. Ayrıca doktoru çok seviyorum. İlk tanıştığım zamanlar tüm testler bitene kadar soğuk ve ilgisiz gelmişti ama asla öyle değil. Çok güzel açıklama yapıyor ve histereskopi çekilirken beni çok rahatlattı çok içten davrandı.
Çok sağol. Aynen öyle. Ben korkmuştum ama korkulacak birşey yokmuş l. Çok ince bir kamera sistemiyle bakiyorlarm tabi sıvı verirken biraz ayrı oluyor regli ağrısı gibi sonrasında da kasık ağrısı oluyor ama asla abartılacak kafaya takılacak birşey değilmiş. Ofis histereskopi çekilecek olan varsa ve okursa bunları yatsın uyusun yav bişey yokmuş korkmayinGeçmiş olsun Benim hsg histereskopiden daha rahat ağrısız geçmişti kişiden kişiye değişiyor sevindi rahat geçmesine
Benim operasyon günü ve sonraki gün hafif kanamam oldu. Reglinin ilk günleri gibi biraz ağrılı ve az. Şuan 4.gunum bitti ağrım kalmadı. Arada bir sızlıyor o kadar.Histereskopi sonrası kanamanız ağrınız falan nasıl olduben 20ocakta perde ameliyatı oldum. Bugün kanamam ve ağrım başladı
Merhaba bende cam sakura inferlite muzaffer hocaya gidiyorum tuplerimin ikiside tikali ikisinde de hidroselpinks var dendi ameliyatla tuplerim alinacak sonrasi tup bebek suan anestesi randevumu bekliyorum ameliyt icin gun vereceklerYok mu başka çam sakura infertiliteye gidenn
Taysun selam işlemlerin nasıl gidiyor raporun çıkmamıştı en son neler oldu ardından ben aylardır testlerle uğraşıyorum eşimden bir sürü test istediler şimdi tekrar randevu aldım gideceğim umarım artık sonuca varabiliriz.Evet evraklardan sonra diğer adete kadar ki süreçte arıyorlar 18 Kasımda aradılar beni o gün reçetenizde işleniyor e nabıza 20 kasımda gittim o ay başlayamadım ama Aralık ayına kalmıştı benim tedavim