Selamlar bizde 2 senedir uğraşıyoruz olmuyor ben daha yeni başladım hastaneye dışarda yaptırdıklarınızın süresi geçmediyse kabul ediyorlar 29.12.2022de gittim ilk regl 3. günümdü normalde düzensiz olduğumdan denk geldi açıkçası o gün sadece kan testi aldılar haftaya tekrar gidip test vereceğim smear testi vs istedi ben 2 sene önce yaptırmıştım normalde 3 sene kabul ediliyormuş ama bu hastanede biz 2 seneye kadar kabul ediyoruz dedi süresi geçtiği için tekrar alacaklar o gün kanla birlikte ben rahim filmini önceden çektirmiştim oyüzden onu istemediler benden tekrardan ama girdiğimde filmin olup olmadığını sordular zaten muayeneyi doktorun kendisi yapmadı kapıda bekleyen hastalar varken doktor çıktı gitti başka bir bayan asistan doktordu sanırım kaşe olarak Zeki beyin kaşesini kullandı herşeyde direk kendi ekranına bilgileri girip sürekli aşılama yapılıp yapılmadığını sordu dinlemedi bile diyebilirim her konuşmadan sonra aşılama olayını sorup durdu herkes çok beğenmiş ama böyle aksiliklerle karşılaşınca insan şaşırıyor yani umut bağlıyoruz sonuçta şuan tek düşündüğüm bu kadar söylendikten sonra kan tahlillerinden sonra hiçbişey yapmadan aşılamaya git diyecek gibi geliyor bana kısmet bakalım tahliller bitsinde sonuçlara göre ne diyecekler umarım en güzel sonuçları alırız