Çam ve sakura hastanesinin infertilite bölümüne randevu aldık zaten Muzaffer zeki dumana randevu açıyorlar tesadüfen randevu düştü ve gittik. Benim elimde istedikleri çoğu tahliller vardı ama bazılarını tekrar istedi hormon ve kan tahlilleri yapıldı smear testim ve yakın zamanda çekilmiş rahim filmim vardı histeroskopi istedi hoca orada çekildi bu testler ve histereskopi tamamen ücretsiz yapıldı tüm tetkikler bitince bir değerlendirme yapılıyor ve tedavi şekline karar veriliyor. Tabi yaşınız ve kaç senedir çocuk istediğiniz de önemli tedavi şeklinin belirlenmesinde. En son sigorta dökümü sabıka kaydı ve benzeri belgeleri teslim ettik şimdi aramalarını bekliyoruzMerhabalar nasıl başvuru yaptınız nasıl oluyor süreç bir ödeme felan oluyor mu anlatır mısınız ?
Herhangi bir ödeme yapmadınız mı bu sürece kadar ve ücretli mi olursa aşılama ?Çam ve sakura hastanesinin infertilite bölümüne randevu aldık zaten Muzaffer zeki dumana randevu açıyorlar tesadüfen randevu düştü ve gittik. Benim elimde istedikleri çoğu tahliller vardı ama bazılarını tekrar istedi hormon ve kan tahlilleri yapıldı smear testim ve yakın zamanda çekilmiş rahim filmim vardı histeroskopi istedi hoca orada çekildi bu testler ve histereskopi tamamen ücretsiz yapıldı tüm tetkikler bitince bir değerlendirme yapılıyor ve tedavi şekline karar veriliyor. Tabi yaşınız ve kaç senedir çocuk istediğiniz de önemli tedavi şeklinin belirlenmesinde. En son sigorta dökümü sabıka kaydı ve benzeri belgeleri teslim ettik şimdi aramalarını bekliyoruz
Herhangi bir ödeme yapmadınız mı bu sürece kadar ve ücretli mi olursa aşılama ?
Herhangi bir ödeme yapmadınız mı bu sürece kadar ve ücretli mi olursa aşılama ?
Size nasıl bir tedavi uygulanacak . Aradıklarında buraya yazar mısınız aynı tarihlerde vermişiz evraklarıBen de geçen hafta cuma verdim belgeleri hala aramadılar
Ben 3 kere klomen tedavisi gördüm. Bir sene ara verdim. Geçen hafta aşılama yapacağız evrakları hazırlayıp getirin dediler. Cuma günü teslim ettik. Biz sizi arayıp bilgi veririz dediler ama henüz aramadılar. Ararlarsa yazarım tabii ki siz de haber verirsiniz değil mi ararlarsaSize nasıl bir tedavi uygulanacak . Aradıklarında buraya yazar mısınız aynı tarihlerde vermişiz evrakları
Yazarım tabi ki inşallah uzun sürmezBen 3 kere klomen tedavisi gördüm. Bir sene ara verdim. Geçen hafta aşılama yapacağız evrakları hazırlayıp getirin dediler. Cuma günü teslim ettik. Biz sizi arayıp bilgi veririz dediler ama henüz aramadılar. Ararlarsa yazarım tabii ki siz de haber verirsiniz değil mi ararlarsa
Rahim filmi orada çekiliyor mu yada nereden çekebilirizÇam ve sakura hastanesinin infertilite bölümüne randevu aldık zaten Muzaffer zeki dumana randevu açıyorlar tesadüfen randevu düştü ve gittik. Benim elimde istedikleri çoğu tahliller vardı ama bazılarını tekrar istedi hormon ve kan tahlilleri yapıldı smear testim ve yakın zamanda çekilmiş rahim filmim vardı histeroskopi istedi hoca orada çekildi bu testler ve histereskopi tamamen ücretsiz yapıldı tüm tetkikler bitince bir değerlendirme yapılıyor ve tedavi şekline karar veriliyor. Tabi yaşınız ve kaç senedir çocuk istediğiniz de önemli tedavi şeklinin belirlenmesinde. En son sigorta dökümü sabıka kaydı ve benzeri belgeleri teslim ettik şimdi aramalarını bekliyoruz
Orada çekiliyor ama çok geç tarihe sıra veriyorlar diye duydum. Eğer durumunuz müsait ise dışarda çektirip sonucu getirebilirsinizRahim filmi orada çekiliyor mu yada nereden çekebiliriz
Hayır henüz aramadılar
Evet çekiliyor ama ileri bir tarihe randevu veriyorlar diye biliyorum ben echomar görüntüleme merkezinde çektirmiştim zaten şimdiki fiyatı 1200 civarıRahim filmi orada çekiliyor mu yada nereden çekebiliriz
Reçete numarasını verdiler ilaçları alıp adetin 2,3 ya da 4. Günü ilaçlarla birlikte gelin dediler. Sizi aramadılar mi halaYas çok şükür ne dediler
Hayır aramadılar dahaReçete numarasını verdiler ilaçları alıp adetin 2,3 ya da 4. Günü ilaçlarla birlikte gelin dediler. Sizi aramadılar mi hala
Evet hemşire aradı. E nabizdan bakın rapor çıkmış mi beni rapor çıktıktan sonra aradılarHayır aramadılar dahahemşire mi aradı sizi