Çam ve sakurada muzaffer zeki dumanda aşılama yapanlar

Taysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
48
14
30
Merhaba hanımlar çam ve sakura şehir hastanesinde Muzaffer zeki duman hocaya gidiyorum 20 Ekim de istenen tüm evrakları teslim ettik aşılama tedavisi için. Evrakları alıp bizden haber bekleyin dediler. Sorum şu ki burada çocuk tedavisi gören var mı ne kadar bir süre sonra dönüş yapıyorlar. Ayrıca tedavi evrak tesliminden ne kadar sonra başlıyor .

Merhabalar nasıl başvuru yaptınız nasıl oluyor süreç bir ödeme felan oluyor mu anlatır mısınız ?

Merhabalar nasıl başvuru yaptınız nasıl oluyor süreç bir ödeme felan oluyor mu anlatır mısınız ?
Çam ve sakura hastanesinin infertilite bölümüne randevu aldık zaten Muzaffer zeki dumana randevu açıyorlar tesadüfen randevu düştü ve gittik. Benim elimde istedikleri çoğu tahliller vardı ama bazılarını tekrar istedi hormon ve kan tahlilleri yapıldı smear testim ve yakın zamanda çekilmiş rahim filmim vardı histeroskopi istedi hoca orada çekildi bu testler ve histereskopi tamamen ücretsiz yapıldı tüm tetkikler bitince bir değerlendirme yapılıyor ve tedavi şekline karar veriliyor. Tabi yaşınız ve kaç senedir çocuk istediğiniz de önemli tedavi şeklinin belirlenmesinde. En son sigorta dökümü sabıka kaydı ve benzeri belgeleri teslim ettik şimdi aramalarını bekliyoruz

Herhangi bir ödeme yapmadınız mı bu sürece kadar ve ücretli mi olursa aşılama ?

Sigortam olmadığı için sadece 8tl katkı payı ödedim kayıt açtırdığımda toplamda 3 defa kayıt açtırdım. Tedavi için ekstra bir ücret almıyorlar
Bize tavsiye eden kişi tamamen ücretsiz tüp bebek yaptırmış

Size nasıl bir tedavi uygulanacak . Aradıklarında buraya yazar mısınız aynı tarihlerde vermişiz evrakları
Ben 3 kere klomen tedavisi gördüm. Bir sene ara verdim. Geçen hafta aşılama yapacağız evrakları hazırlayıp getirin dediler. Cuma günü teslim ettik. Biz sizi arayıp bilgi veririz dediler ama henüz aramadılar. Ararlarsa yazarım tabii ki siz de haber verirsiniz değil mi ararlarsa

Yazarım tabi ki inşallah uzun sürmez

Rahim filmi orada çekiliyor mu yada nereden çekebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…