- Konu Sahibi uyuzsirine
-
ben sinameki ile kullanmıştım çam terebentinli şampuanı
baya güzel sonuç almıştım
keşke sarımsaklı olaymışşuan sinameki yapıyorum, badem yağım yoktu zeytin yağı koydum :)
Saç yorulmasından kastettiğin saçın uzamasının durması filan mı ?
2.bişi kullanmakta zarar yok bence canım hem sinamekide içeriği itibariyle sade bi kür ama 3.bişeyi düşünme yağ bakımı vs ben onca zaman baktım saçıma kırıkları bile düzelmişti ama kuaför saçımın resmen ezildiğini söledi bana o yüzden ben de abartmıyorum artık bu arada ç.terebendin de çok iyi olur şampuana ama şampuanın bitkisel olmasına özen göster derim nedense diğerleri bana çok kimyasal geliyor ama bitkisel bi şampuana istenilen herşey katılabilir
evet canım ters tepmesin bakımlar:)
çam terebenti saçı uzatmaz sadece dökülmesini engeller
uzamasını istiyorsan yılan yağı kullan... oldukça etkili
kimyasal bişeyin içinede yağ konulmasına karşıyım öyle bir etki alınmıyor cunku
bence direk saça uygulamak daha etkili
acaba uzun bi süre saçını taramayıp birden mi taradın canım bööle bişi olmuş olabilir ama bence dr a gidip tahlil yaptırmalısın yine de en azından yolunu daha net çizersin bu arada ç.terebendin bitkisel şampuana katılabilir dedim ama yağ karışımın varsa direk ona ekle mesela ben barcelino kullandığım zaman hiç dökülme olmadı onun içinde vardı ç.terebendin ama elseve katınca hiç belli bile olmadı varlığı o yüzden ya bitkisel bişiye ya da yağ karışımına katmak lazımcanım ya saçlarım güzel oldu yumuşadı falan ama hiç abartmıyorum bbiri gelip saçımı başımı yolmuşçasına döküldü saçlarım. tel tel değil tutam tutam döküldüüüüüü.. ilk defa oldu böyle bişey cok korktummneden olabilr? daha önce de yapıyodum sinameki sacımı döküyodu ama bu kadar değil. çam terebentinli şampuanı 6-7 dk beklettm saçımda
yılan yağı kullanıcaktım ama gercek olup olmadıgından emin olamıyorum piyasadakilerin. o yüzden sinameki yapayım dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?