• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Çam Terebentinli Şampuan dışında hangi kürü yaparsam saçlarım yorulmaz?

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
kızlar ben yarından itibaren şampuanıma çam terebentin koyucam ve uzatmak icin uzun süre kullanıcam. bunun yanında bir kür yapayım uzatmaya o da etkili olsun istiyorum. ama saçım yorulabilir mi? yorulmaması için hangi kürü kullansam?

ben sinameki ile kullanmıştım çam terebentinli şampuanı
baya güzel sonuç almıştım

ayda 3 cm kadar uzadı
saçlarım aksine çok güzel oldu dökülme yağlanma gbi bir sorunla karşılaşmadım

2.bişi kullanmakta zarar yok bence canım hem sinamekide içeriği itibariyle sade bi kür ama 3.bişeyi düşünme yağ bakımı vs ben onca zaman baktım saçıma kırıkları bile düzelmişti ama kuaför saçımın resmen ezildiğini söledi bana o yüzden ben de abartmıyorum artık bu arada ç.terebendin de çok iyi olur şampuana ama şampuanın bitkisel olmasına özen göster derim nedense diğerleri bana çok kimyasal geliyor ama bitkisel bi şampuana istenilen herşey katılabilir

2.bişi kullanmakta zarar yok bence canım hem sinamekide içeriği itibariyle sade bi kür ama 3.bişeyi düşünme yağ bakımı vs ben onca zaman baktım saçıma kırıkları bile düzelmişti ama kuaför saçımın resmen ezildiğini söledi bana o yüzden ben de abartmıyorum artık bu arada ç.terebendin de çok iyi olur şampuana ama şampuanın bitkisel olmasına özen göster derim nedense diğerleri bana çok kimyasal geliyor ama bitkisel bi şampuana istenilen herşey katılabilir

canım ya saçlarım güzel oldu yumuşadı falan ama hiç abartmıyorum bbiri gelip saçımı başımı yolmuşçasına döküldü saçlarım. tel tel değil tutam tutam döküldüüüüüü.. ilk defa oldu böyle bişey cok korktumm :( neden olabilr? daha önce de yapıyodum sinameki sacımı döküyodu ama bu kadar değil. çam terebentinli şampuanı 6-7 dk beklettm saçımda

evet canım ters tepmesin bakımlar:)

O zaman canım sinemaki,turp,havuç,entele gibi kürlerden birini seç,onları minumum malzemeleri( ana maddeleri) kullanarak yapmaya çalış,mesela yağ çeşiti katacaksan 1 veya 2 tane ilave et en fazla..Sinemaki kürünü veren japogülünün(kuaför) yorumlarına baktım az önce ana maddelerin dışına çok çıkılması taraftarı değil,etkisini azaltacağını söylüyor ve çok uzun süre bekletmemeliymişiz,yarım saat diyor ama biz yine 1-1.5 saat bekletebiliriz,3-4 saat fazla..

çam terebenti saçı uzatmaz sadece dökülmesini engeller
uzamasını istiyorsan yılan yağı kullan... oldukça etkili:34:
kimyasal bişeyin içinede yağ konulmasına karşıyım öyle bir etki alınmıyor cunku
bence direk saça uygulamak daha etkili

çam terebenti saçı uzatmaz sadece dökülmesini engeller
uzamasını istiyorsan yılan yağı kullan... oldukça etkili:34:
kimyasal bişeyin içinede yağ konulmasına karşıyım öyle bir etki alınmıyor cunku
bence direk saça uygulamak daha etkili

yılan yağı kullanıcaktım ama gercek olup olmadıgından emin olamıyorum piyasadakilerin. o yüzden sinameki yapayım dedim canım :(

canım ya saçlarım güzel oldu yumuşadı falan ama hiç abartmıyorum bbiri gelip saçımı başımı yolmuşçasına döküldü saçlarım. tel tel değil tutam tutam döküldüüüüüü.. ilk defa oldu böyle bişey cok korktumm :( neden olabilr? daha önce de yapıyodum sinameki sacımı döküyodu ama bu kadar değil. çam terebentinli şampuanı 6-7 dk beklettm saçımda
acaba uzun bi süre saçını taramayıp birden mi taradın canım bööle bişi olmuş olabilir ama bence dr a gidip tahlil yaptırmalısın yine de en azından yolunu daha net çizersin bu arada ç.terebendin bitkisel şampuana katılabilir dedim ama yağ karışımın varsa direk ona ekle mesela ben barcelino kullandığım zaman hiç dökülme olmadı onun içinde vardı ç.terebendin ama elseve katınca hiç belli bile olmadı varlığı o yüzden ya bitkisel bişiye ya da yağ karışımına katmak lazım

yılan yağı kullanıcaktım ama gercek olup olmadıgından emin olamıyorum piyasadakilerin. o yüzden sinameki yapayım dedim canım :(

canım bence de yılanyağı çok etkili ancak kuralına uymak lazım o da 3günde bir 3saat kuralı..ha bu arada çamyağını da deneyebilirsin onun içinde de yılanyağı var ve uzamaya etkili ben henüz denemedim ama içeriği itibariyle bööle bi inanç yarattı bende hem unutma dökülmeyen saç uzar yumuşak saç dökülür bu bi döngü resmen

Back