Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 20sine kadar boşum valla hem dinlenmiş olayımBiz direk dalin alalım bence yaa işi garantileyelim Canım sen neye karar verdin ? ben de haftaya sinameki bitince farklı bişey yapayım diyorum:S
normal şampuan kullanmıyorum bitkisel şampuanlar var sarımsaklı ısırgan otlu falan ona kattım1buçuk kapak fazla katmaktan korktum sampuanı sulandırır diye. bnim alnımda açılmalar vardı tepem açılıyodu saclarım incelmişti ve ben bayılırım gür saclara . ağustostan bu yana bu hale geldi daha demin attım fotoğraf:) baslarda haftada bi parmak uçlarıyla diplere masaj olarak da yapabilirsiniz.. direk uygulamak zararlı diyenler var ama ben zararını görmemiştim.
normal şampuan kullanmıyorum bitkisel şampuanlar var sarımsaklı ısırgan otlu falan ona kattım1buçuk kapak fazla katmaktan korktum sampuanı sulandırır diye. bnim alnımda açılmalar vardı tepem açılıyodu saclarım incelmişti ve ben bayılırım gür saclara . ağustostan bu yana bu hale geldi daha demin attım fotoğraf:) baslarda haftada bi parmak uçlarıyla diplere masaj olarak da yapabilirsiniz.. direk uygulamak zararlı diyenler var ama ben zararını görmemiştim.
canım 20sine kadar boşum valla hem dinlenmiş olayım
hem saçım yapılacak hemde rahatsızlığıma denk geldiği için ellemicem hiç saçımı filan
ama tabi uçlara ufak tefek bakımlar yaparım..sonrada dediğim gibi turpa başlıcam
ama ç.terebendi uzun zamandır aklımda alıp şampuanıma eklicem muhakkak sende yap bebişimmm :))
Canım saçların harika görünüyor zaten maşallah nazar değmesin.. Şimdi bir çam terebentin esansı var su gibi, bir de yağı varmış yağını bilmiyorum ben ama bir ara şampuanıma esansından koymuştum,, sanırım fazla koymuşum saçım çok sertleşmişti bende bıraktım:S ve dediğin gibi şampuanım su gibi olmuştu ( senin kullandığın yağ mı esans mı ? ona göre tekrar deniyim az koyarak tabi bu sefer
çam terebentin yağı canım. ama her yerden alma bence. watsons ta var shiffa home adı ondan aldım ben. şampuanıma 1buçuk kapak ekledim ve her kullanımdan önce çalkala. ayrıcaaaa bu çok önemli kızlar saçları eğerek yıkayın vücudunuzdan akmasın şampuan sakın ha! bu sacları uzatıyo güçlendiriyo falan evet ama vücudunuzda aynı etkiyi görmek istemezsiniz bence:) kuzenim atlamış bunu ve vücudunda kıllanma oldu aman dikkat
Tamam canımcımmm çok sağolll
evet canımcım yaa neyse az kaldı bi kenarda dursun sinameki fikri yine yaparızTamam tatlımmmm ya sinameki'yi çok seviyorum aslında ama uğraştırıyor biraz birde sıkıldım sanırım :/ bir süre böyle kolay şeyleri yapayım sonra tekrar dönerim.. gelişmeleri de yazarız canım :)))))
çam terebentin yağı canım. ama her yerden alma bence. watsons ta var shiffa home adı ondan aldım ben. şampuanıma 1buçuk kapak ekledim ve her kullanımdan önce çalkala. ayrıcaaaa bu çok önemli kızlar saçları eğerek yıkayın vücudunuzdan akmasın şampuan sakın ha! bu sacları uzatıyo güçlendiriyo falan evet ama vücudunuzda aynı etkiyi görmek istemezsiniz bence:) kuzenim atlamış bunu ve vücudunda kıllanma oldu aman dikkat
öyle bi uzatıyokiiiiiii:) ama hergünde einde cetvel ölçmek falan gereksiz bence bırakın biraz 1-2 ay kullanın bu terbentini sonucu farkedersiniz :) fön cektirdiğimde kız gittikçe gidiyo napıyosun ya dedim saçının boyunu biliyomusun sen nasıl boyle bu dedi. hep gittiğim bi yer biliyolar saçımı. bahsettim. ve baya guclenmiş dedi daha zayıftı dedi. ayağa kalkınca ben şok :O kalçamda saçlarım..
o kadar da yazmıştı nereye gittiyse
bunlardan hangisini kullanıcaz kızlar çeşididemi varmı bunun yahu
tamam canım teşekkürler bende ondan alayımsoldaki cnım benim kullandığım. yağı.
teşekkürler cnım :):) eski halini görsen inanmazsın .Eki Görüntüle 647909 işte bu eski.
Canım sen hangi şampuanı kullandın? Bir de ben saçlarını çok merak ettim fotoğraf var sanırım ama bulamadım :/