arkadaşlar
ben de çam terebentin yağı kullaniyorum gerçekten faydasını gördüm ne kadar çok uzadı bilmiyorum ama fark anlaşılıyor.
uzun saçı çok seviyorum benim saçlarım dalgalı bende düz saçı seviyorum sürekli düzleştir düzleştir dur uzayana kadar yıpranıyo saçlar ve kestirmek zorunda kalıyorsun :44:
bende saç uzatmak için sinemakiyi denedim ama faydasını göremedim .
akrbam bana çam terebentin+susam yağını önerdi memnunum
nasıl kullandğmıda yaziorum
Şimdi Şampuan olarak değişiyormu yağın etkisi bilmiyorum ben bioblas ile kullaniyorum
Bioblas 300 ml.
çam terebentin 50 ml.
susam yağı 20 ml.
yağları içinde dökmeden önce bioblasın 4'de 1'ini boş bi kaba döküyorum .
Çam Terebentinin ve susam yağının yarısını şampuana boşaltıp çalkaliyorum (iyice hepsi birbirine karışsın) kullanıma hazır oluyor .
saçları ilk önce iyice bi ıslatiosun, uclarını sıkıyosun ,çam terebentin karışımlı şampuandan biraz eline döküyosun ve diplere 5 dkk boyunca masaj ile yediriyosun.5 dakika oldu mu? tamam. güzelce saçlarını duruluyosun.sonradan normal şampuan ile yıkıosun ve en sonunda (isteğe bağlı) saç kremi geliyor . ben haftada bunu 3 kez uyguluyorum .Ha saçlarda koku fln rahat olun olmuyo
Haaa şuda var hemen uzamaz yani 1 haftada sonuç almayı beklemeyin sürekli olarak başka birşey katmadan sdece bu bakımı yapacaksanız yapın yoksa ayriyeten yaptığınız bakımlar birbirinin etkilerini yok edebilir .fazla kafayada takmicaksn kafaya takarsan = stress = saç dökülür sonradanda aaaa bu uygulama saç döküyor saçmalmayın yahu
dökülüyosa çok düşümekten size düşen yapiosanız bu uygulamayı yapın gerisini düşünmeyin saçları kendi haline bırakın birde sağlıklı beslenmek önemli tabi sağlıklı beslenin.Saç dökülmesini azaltiyor emin olun.
Bu arada nisan yağmurundan da faydalanın her yağmurdan faydalanında, nisan yağmuru dha etkili
sizlerdede işe yaraması dileğiyle