eskiden doktorlar bepanthen li karışım veriyorlardı şimdi ne doktorlar yazıyor ne eczaneler yapma ilaçla uğraşıyor :s bu formül her eczanede var mıdır zorla yaptırayım ya da senin yazdığını deneyimMerhaba kızlar. Ben eczanede çalışıyorum şuan öğlen paydosundayım. Bugün kendime karışım hazırlıycam ve bu haftadan itibaren haftada 1 kere kullanmaya başlıycam. Bir kutu çamterebentin bir kutu bemiks ampul 1 kutu bepanthen ampul bir kutu dodex ampul ve bir kutu evigen ampul'le birlikte bir kutu badem yağı karıştırıcam. Saç diplerime uygulayıp 1 saat bekletip yıkiycam. Şişe bitiminde değişiklik olursa sizinle paylaşırım olmazsada paylaşırım :).
slm arkadaşlar.Benimde saçlarım birkaç yıldır aşırı dökülüyor. Doktor bana saç dökülmesi için ketoral şampuan verdi. Acaba için eçam terebentin ve badem yağı eklesem bişey olurmu?yanıtlarsanız sevinirim.
ketoral kepek şampuanı onun yapısını bozma. ketoralı saçında bekleterek kullan, sonra normal kullandığın şampuanına çam terebentin damlat biraz.
badem yağı bakım yağı olarak sürülür zaten banyo yaparken kullanılmaz. badem yağlı formüller var onları karıştırıp saçına sürüp beklettikten sonra yıkayabilirsin.
ben bir kapak koyuyorum canm.. Okuduğum yorumlarda 25 damla filan koyan varmış.. ben damla olarak saymadım hiç...
aynen bende sampuanın içine koyup kullandım...ve sac dokulmelerım cok azaldı.sanırım sürekkli kullanmka gerekıyor cunku sampuanım bitince ara verdim ve sac dıplerim cok kaşınmaya basladı...tahminediyorum ki nedeni bu...ben baya zaman kullandım çam terebentin yağını kullandığım süre içinde saç dökülmem durmuştu..ama ben şampuanın içine katıp kullandım üzerinde direk saça uygulamayın yazıyo benim bildiğim yakıcı bi yağ direk saç derisine uygulamak sakıncalı olabilir..bide başka yağlarla karışım yaparakta kullanılabiliyor..
lütfen yardım eden kafam çok karıştı yaa.( bendede çam terebentin yağı var ama yıllardır duruyoo.kullanmadım hiç.acaba kullansam mı şimdi?yoksa tarihi felan varmıdır?geçmiş olabilir mi?bir de şampuanıma katmadan direkt sürsem nasıl olur cevap alıyım lütfen?????:18::18::18::18:
ben baya zaman kullandım çam terebentin yağını kullandığım süre içinde saç dökülmem durmuştu..ama ben şampuanın içine katıp kullandım üzerinde direk saça uygulamayın yazıyo benim bildiğim yakıcı bi yağ direk saç derisine uygulamak sakıncalı olabilir..bide başka yağlarla karışım yaparakta kullanılabiliyor..