• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bende buradaki tavsiyelere uyarak çam terebentin aldım ve badem yağıyla birlikte şampuanıma ekledim bir ay oldu kullanmaya başlayalı saçlarım eskiye oranla daha gür görünüyo ama öncekine oranla da çok fazla dökülme var :(

bende kullanıorum şampuanın içinde kokusu kötü olduğu için 1 kere çamterebentli şampuan bi kerede normal şampuanla yapıorum ama saçlarım hem yağlanıo hem kepekler geçmedi hem de dökülüo bişi farketmedii nie ki?şampuanımda schwarzkopf onla ilgisi varmıdır?kullananlardan cvp bekliorum küllü mangocum özellikle senden engin bilgilerinden :)

bende aldım sonunda şu terabenitini:)eminönünden aldım,50 ml lik bi şişe 4ytl markası karden arifoğlu bulamadım:(200 ml bi şampuana 1 kapak karıştırdım yarın deniycem bakalım nasıl olacak:)))

bence miktarını biraz arttırmalısın. 200 ml şampuana 1 kapak az gibi.. yinede sen bilirsin. :kahve:

Bunuda unutmayalım:Şampuanın içine çamtere ile tatlı badem koyduğunuzda şampuanladıktan sonra saç kremine gerenk kalmıyor.Tatlı badem saç kreminin yerine geçiyor zaten.Şahsen test ettim onayladım:) Küçük şampuan ise herbirinden 1 kapak büyük ise 2 kapak...

Son düzenleme:
kızlar bende bugün alacagım inşallah..bide aktarcı bana 500 ml şampuana yarım şişe dedi kesinlikle..vede sampuanı her kullanacagınızda çalkalayınki karışsın dedi.yag üste çıkıyor ya haliyle ondan..direk çamterebentini uygulamayın sakın,saç diplerini yakıyormuş,tahriş ediyormuş aktardakiler öyle dedi. en güzeli şampuana karıştırmak dediler.öpüldünüz kıslarr.

hazrladığm şampuanla saçımı yıkadım sonunda ve çokta menunum:sm_cool: bugün bi arkadaşım saçları döküldüğü için doktora gıtmısti teslerde bi sorun cıkmamıs ama doktor bı şampuan önermıs ve eczaneden bişeyler eklettrmıs şampuana(çam terabentin de vardı bunların içinde)en yakın zamnda ayrıntıalrıyla öğrenicem ve sizlerle paylaşıcammmsositososito

arkadaşlr doktora giden arkadaşm tarifi söyledi:tresan ısırgan otlu şampuan,badem yağı,çam terabenti,bepanten(nası yazılıo blmıorm) bu kadar...ben sadece çamı ekledım daha ama dierlerinide denemeyı düşünüorum...ama ben blendax'a ekledım aynı etki olurmu?illa ki tresan mı almam gerekiyo??deneyenler tecrübelerini paylaşrsa sevinirim..kafamçokkarıştı

kısalaarrr ben bugün aldım.bakalım neler olacak.çok merak ediyorum.bir yıkamada neler farkediyor deneyenler yazabilir mi?

Bitkisel maddeler konusunda bilgili bir aktarım var, bir ara oradan almıştım. Şampuanın içine belli bir ölçüyle karıştırmamı söylemişti. Yaptım. Şampuanın kokusunu almasını geçtim, kıvamını bile bozdu ve bence hiç etkili olmadı. Kullanan bir arkadaşım da memnun kalmadı.

Arkadaşlar kesinlikle şampuana katarak kullanmayin vücutta tüylenmeye sebep oluyor... Ben yandim sizler yanmayin... Farkli bir yola rayin...

Son düzenleme:
anaaa ben az önce yıkadım yaa insan baştan söylerkaydirigubbakcemile3 ama ben nasıl yıkıyorum biliyormusunuz vücuduma gelmemesi için basımı öne egip hiçbiryerime gelmeyecek şekilde yıkıyorum.saclarım yumusacık oldu.ama şampuanın kıvamını haliyle bozacak bence içine sıvı katıyoruz.neyse bi uzun uzun kullanayımda bakalım neler olacak.

Bende hiçbir etkisi olmadı iki aydır kullanıyorum saçlarım yine aynı ,dökülme hiç azalmadı birazda sertleştirdi saçlarımı ayrıca kokusuda iğrenç. Çok üzgünüm çoook

Bende bugünkü ilk banyoda kullandım. Banyo sırasında saçım acayip döküldü ama şu anda eskisinden çok daha iyi. Ayrıca evet kokusunu şampuandan kokladığınızda keskin geliyor ama saçınızda gayet güzel kokuyor ;) Ayrıca ben Elidor'un badem yağı özlü olan şampuanına karıştırdım. Tavsiye ederim kokusuda güzel oldu...

ben otacının 10 bitkili şampuanına koydum çam ter. bide tatlı bagdem yag. kydum harika oldu ee tabi şampuanında etkisi var =)) saçım hiç dökülmedi diyebilirim.

yaa sertleştiriyor diyolar ondan korktum kullanmadım zaten şehrimin güzeide suları kireçli saçı sertleştiriyo birde çam terebentin sertleştirmesin???????

Buradan okuyarak bende çamterebentini ni aldım şampuanıma kattım.Söylenen gibi kötü kokmuyor.Hatta bana şampuanda kokusu hoş bile geldi .Ben yararını gördüm diyebilirim saçlarım boyalı olduğu halde sertleştirmedi hatta pırıl pırıl yaptı .

Back