• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende saçlarıma kullanmayı düşünüyorum ama sanırım çoğu memnun değil bence şampuanınızdan birazcık başka şişye ayırıp haftada bir uygulasak daha doğru olmazmı sanırım sürekli kullanınca şaçıda kurtuyo kanımca böğle düşünüyorum..

arkadaşlar bu çam terabentin saçı kalınlaştırıyor mu? zaten kalın telli benim saçlarım ben uzasın diye bakıyorum:)

yaklaşık 7 aydır çam terbenti kullanıyorum. gayet memnunum. kullanan arkadaşlarım da çok memnun. son olarak şampuanıma badem yağı da ekledim. bence çam terebentinin miktarı önemli. ben 200 ml bir kapak çam terbentini 1 kapak da badem yağı koyuyorum. saçlarım hem parlak hem de yumuşacık oluyor.:teytey:

ilk başlarda güzel geliyo ama sonra saclarımı daha kuruttu. belki dogal saclara iyi geliyodur benım sacım röfleli ve boyalı. taranmaz olmustu. şampuanımı yarım bırakıp yenisini aldım malesef. herkese aynı etkiyi yapmıyo işte

arkadaşlar ben bu çam terebentinin bazı şampuanlarla kotu etkileşim yaptığını dşünüyorum memnun olan arkadaşlar hangi şampuanlarla kullanıyor doğal şampuanlarlamı cunku çam terebentın saçları azda olsa kurutuyor şampuanın nemlendirici özelliği olmalı diye düşünüyorum..

benim şampuanım loreal ama daha önce panten ve rejoice şampuanlara da ekledim. artı şaçımda balyaj var. tabi her saç tipi kaldırmayabilir. CADIARZU ben şahsen memnunum özellekle badem yağı da katınca gayet iyi oldu.:teytey:

öncelikle selam herkese =) ben bugün çam terebentin esansı aldım ama korkuyorum açıkçası. Saçlarım önceden nerdeyse belime kadardı bi heves kestirdim ama aslan başı gibi acayip bişey oldu ve bir an önce uzamasını istiyorum :( ince telli saçlarım var bu çam terebentini saçı gerçekten uzatıyor mu?? bide şampuanın içine badem yağı koysam saçlarımda yağ kalırmı?? bide bunlar şampuanın içindeyken vücudumuza da gelicek kaşlarımız filan etkilenmez dimi ?? cevap yazın lütfen .. ^^

çam terebentini şampuanın ıcıne doktum ve saclarımı yıkadım saclarım gercekten mukemml oldu... Ayrıca kokusu cok guzel ve sacı gurlestırıyormus yanı sac dokulmelerıne falan cok iyi gelıyo.. tavsiye ederım kıslar.

merhaba arkadaşlar, bende çam terebentin almayı düşünüyorum ama saçlarım boyalı sorun olur mu? ayrıca arkadaşlar fazla bir bilgim yok ç.terebetin hakkında, bilgisi olan varsa acaba hiç yan etkisi var mı daha sonra da... Bilgi verirseniz çok sevinirim, herkese hayırlı günler, inşallah herkes istediği gibi bir sonuca ulaşır:1hug::1hug::1hug:

Ben bugün aktardan içinde 10 tane yağ olan bir karışım aldım.saç uzatmaya yaradığı söylenen yağlarda var çamterebentin de.Bakalım ne olacak.Gelişmeleri yazmaya çalışacağım inşallah.

merhaba arkadaşlar, bende çam terebentin almayı düşünüyorum ama saçlarım boyalı sorun olur mu? ayrıca arkadaşlar fazla bir bilgim yok ç.terebetin hakkında, bilgisi olan varsa acaba hiç yan etkisi var mı daha sonra da... Bilgi verirseniz çok sevinirim, herkese hayırlı günler, inşallah herkes istediği gibi bir sonuca ulaşır:1hug::1hug::1hug:

canım benım annemde kullanıyo onun sacı da boyalı.. hatta kızıla boyalı ve hiçbir sorun olmadı. ben kendımde çamterabentin kullandım hiç bi yan etkısı olmadı tam tersine saclarım cok guzel oldu... bence kullanmalısın sacları gürleştirio..ve 1 gunde sac dokulmesını kesiyo..:enbuyukkk:

İnanmıyorum ya herkes memnun kalmış bi bana yaramadı heralde! Ben şampuanımın içine karıştırdım bir dönem kokusu çok ağır şampuanın kokusunu bile bastırdı... ayırca dökülmeye faydası olmadı ve badem yağıyla birlikte yaptığım maske sonucu saçlarım kazık gibi oldu! :(

acaba memnun olan arkadaşların saç tipini öğrenebilir miyim?herkeste işe yaramıyormuş ya ondan soruyorum

arkadaşlar babannem önerdi bana da onun da saçları baya dökülmüş bi ara çok az saçı kalmış ama terebentin kullandıktan sonra saçları gürleşmiş ve çoğalmış ben de alcam çünkü evde hergün annemel dökülen saçlarımın tartışmasını yapıyoruz:mymeka:

arkadaşlar cam terebentini çok dikkatli kullanın çünkü saçı kurutuyor 400 ml sampuana sadece 1 kapak yeterli benimde saçım dökülüyordu hem sampuana ekledim hemde haftada 3 kez masaj yaptım saç diplerine ama çok kurudu ve kepek oldu yani fazlası zararlı simdi biraz ara verdim kullanmıyorum

kzılarr bnde yarın kırıklarımı aldırıorum ve 400 ml şampaunaa 1,5 kapak koycm ve 5 damlada badem yağı koyucm,ona görede yazarım ...

merhaba arkadaşlar bende çam terebentin kullanmaya karar verdim, aktarcıdan ısgırgan otlu şampuan aldım şampuanımın içine çam terebentin, badem yağı ve bepathen koymayı düşünüyorum. Sizce arkadaşlar çok şey mi koyuyorum içine acaba bepathen ve badem yağını banyodan önce saçımda bekletsem, şampuanım içine sadece çam terebenti mi koysam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim:uhm::uhm::uhm:... Ayrıca arkadaşlar ne kadar koyacam karışımların içine onu da bilmiyorum lütfen yardım edin:uhm::uhm::uhm::1hug::1hug:

ben 2 aydır felan hint yağı kullanıyorum...çam terabentin bin kat daha iyiydi...yine çam terabentine dönüş yaptım ..bu sefer susam yağıyla karıştırıp saç diplerime sürücem...çam terabentin gerçekten işe yarıyor..onu kullandığım zamanlarda saçımdaki uzamanın çok daha fazla olduğunu şimdi fark ediyorum...hem diplere sürüp belketiyorum hem de şampuanımın içine damlattım biraz.5 aydır toplam olarak 12 cm kadar uzadı ve çamterabentin kullandığım zamanlar uzama çok daha fazla olmuştu...tabiki her saç tipine ve herkesin deri yapısına göre farklılık gösteriyor olabilir...kimi insanlarda tahrişe yol açıyor ya da kuruluk...dökülmeninse zaten cılız olan saç telleri üzerinde meydana geldiğini duymuştum...zaten dökülecek olan saç telleri,çam terabentin ile kafamızdan temizleniyor ve dökülme bu sebeple oluyor diye biliyorum...

bide esans yağ falan onlardan bahsetmişsiniz,hangısını kullanmak daha etkili olur acaba??

Back