• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de kullanıyorum arkadaşlar bi süre önce burdan öğrendim saçım dökülüyordu ve mattı alıp şampuanıma kattım kokusu kötü ama sonradan uçuyor dökülme azaldı saçlarım uzadıda ve ışıl ışıl oldular ben memnun kaldım umarım sizede yarar

ben de çamterebentin kullanıyorum,ve alnımda seyrekleşen yerlerde saçlar çıkarmaya başladı,saçı da pırıl pırıl yapıyo,hiç kozmetik ürünlere maskelere para vermeye gerek yok çam terebentin bi harika!!!

arkadaşlar ben de kullanıyorum 1 aydır yaklaşık, saçlarımın dökülmesini arttırdı gibime geliyor, saçım uzadı ama dökülüyor =(

canım sadece çam terebentini mi sürüyosun yani direkt çam terebentini sürmek saç derisini yakabiliyo başka bi yağla desteklemek lazım

bende çamterebentin kullandım bi ay saçım daha çok döküldü ve kurudu arkadaşımda kullanmıştı oda döküldüğünü söledi

kızlar bide şunu sorim çam terebentin yağımı kullancaz çam terebentin esansımı????????

bende yağını kullandımda ondan sordum şampunana dök deiler maske gibi kullan dediler her şeklini denedim ama çok döktü saçımı demek benim saça uygun diil ya :(

bende yağını kullandımda ondan sordum şampunana dök deiler maske gibi kullan dediler her şeklini denedim ama çok döktü saçımı demek benim saça uygun diil ya :(

aynen benimde senin gibi oldu..tamam parlaklaştırdı uzadığınıda hissediyorum ama dökülme baya arttı...ben sırf saçlarım uzasın diye kullanmıştım dökülme yok denecek kadar azdı bende...kullandıktan sonra her yıkamada dahada arttı...bende şampuanı döktüm.yeni şampuan aldım...gliss in...çok iyi geldi..dökülme durdu..bir dahada sürmeyeceğim....

hiçbir işe yaramadı:1no2: uzun bir süre kullandım üstelik. bıktım saçlarımn dökülmesineeeesenağlama:kızgın:

bende şampuanın içine koymuştum iyide gelmişti ama 15-250 gündür mütiş dökülmeye başladı bunun süresi var mı 5 aydır falan kullanıyorum ben yani 2 ay kullan ara ver tekrar kullan gibi içim gidiyor saçlarım elimde kalınca

arkadaşlar bence çamterebentin den memnun kalma durumu şampuana göre değişiyo..
bence hangi şampuanı ve saçımızın tipini de yazalım ona göre fikir edinelim..
arkadaşların yorumlarını okudum hep genelde herkes şampuana karıştırınca memnun kalmış kimisi de memnun kalmamış. ben şampuanla alakalı olduğunu düşünüyorum..
belkide bazı şampuanların içeriği çamterebentine uygun değildir..
birde gliss denilen şampuan nasıl bişe nerde bulabiliriz ben adını yeni duydum da :1closedeyes:

yaglı saçlar kuru şampuanları kullansın (benimgbi) :lepi:
kuru saçlarda nemlendirici ürünleri yada kuru saçlı için olanları tercih etsin a.s.
normal saçta ee kendine göre bulsun bişeyler :)) (normal saçlar için olanı)
ben otacının normal ve yaglı saçlar için olanını kullanıorum çok güzel çok memnunum içine çam terebentin ESANSI koydum tatlı bag. yagı koydum hiç krem kullanmama gerek kalmıo süper valla a.s. :lepi:

arkadaşlar bence çamterebentin den memnun kalma durumu şampuana göre değişiyo..
bence hangi şampuanı ve saçımızın tipini de yazalım ona göre fikir edinelim..
arkadaşların yorumlarını okudum hep genelde herkes şampuana karıştırınca memnun kalmış kimisi de memnun kalmamış. ben şampuanla alakalı olduğunu düşünüyorum..
belkide bazı şampuanların içeriği çamterebentine uygun değildir..
birde gliss denilen şampuan nasıl bişe nerde bulabiliriz ben adını yeni duydum da :1closedeyes:

schwarzkopf Gliss Şampuan canım...her yerde bulabilirsin...bitki özlü falan değil ama diğer şampuanlara göre çok iyi geldi..eşimde kullanmaya başladı...fiyat olarakta 8 ytl...bir bak istersen iyi toparladı saçımı...

ya bende var bu kullanıcam 250 ml şampuana 1 kapak koymayı düşünüyorum 1 kapakta çam terebentin ama saçı yaglandırmaz dimi tatlı bagdem yagı
a.s.

200ML 1 çorba kaşığı koyuyorum sende 1,5 koyarsın fazla gelir gibi geldi bana kapak davası buarada hangi yağı saçına uygularsan uygula iyice durulaman gerekir.çamtereyıkarken sertleştiriyor tatlı badem ile karışınca yumaşak oluyor şeker..:sm_cool:

Son düzenleme:
kızlar direk saç diplerine uygulayın diyenler olmuş
ben dün önce badem yağı sürdüm ve 1 saat bekledim sonra bi kez şampuanlayıp saç diplerime çam terebentini sürdüm
ama çok yaktı
böyle mi olması gerekiyor.yani hepinizinki çok mu yandı
yoksa benimki aykırı bi durum mu:uhm:

kızlar direk saç diplerine uygulayın diyenler olmuş
ben dün önce badem yağı sürdüm ve 1 saat bekledim sonra bi kez şampuanlayıp saç diplerime çam terebentini sürdüm
ama çok yaktı
böyle mi olması gerekiyor.yani hepinizinki çok mu yandı
yoksa benimki aykırı bi durum mu:uhm:

canım kesinlikle tek başına kullanma.direk sürdügünde yanar ve tahriş eder vede dayanmaz zaten azıcık bişy...aktara da sordum ben en güzeli şampuana karıştırmakmış kesinlikle direk uygulamayın dedi.benden söylemesi tatlım.mirmirmirmir

ben badem yagıyla karıstırıp uclarına suruyom ama badem yagını fazla kouyurum

Back