seyrekliği için yılan yagı deneyebilirsin kellik sorunu olan insanlar da bile saç çıkarıyormuş eşimin arkadaşında etkili olmuş ayrıca sacın uazamasın da da etkili imiş,ben de aldım yeni.. saç diplerine sürülecekmiş sadece ve3 saat bekletilecekmiş ...sengözlerimebaksanaba.s.Merhaba arkadaşlar KK ye yeni katıldım.Benim saçlarım fazla dökülmüyo ama koparak dökülme dedikleri varya işte ondan oluyor bir kaç aydır.Nedeninin gitmek zorunda kaldığım düğünler için saçıma yoğun işlem yapılmasından olabileceğini düşündüm.kafamçokkarıştı.Her ay boya yapıyorum beyazlarım da var çünkübenneyaptımki Neyse:..ben saçıma 1 yıldır hint yağı ve badem yağı uyguluyorum.ayrıca kaşlarım ve kirpiklerime de.Daha bu yıl minik minik saçlarımın çıktığını farkettim önlerde.Ben saçımın ince telli olmasından şikayetçim.Gür ve saç çıkmasını isityorum.Forum çok yararlı olmuş bence harikasınız kızlar :içelim:
Şimdi bu çam terebentini:
1) Dökülmeyi engelliyor
2) İki şekilde kullanabilirz ama saç diplerine masaj daha iyi sonuç veriyor
3) Hergün çamterebenti koymuş olduğumuz şampuanı kullanırsak yağlanabiliyor
4) Bazı saç tipleri için hızlı uzama sağlıyor
5) Aktar ve eczanelerde bulabiliyoruz
Forumun başından bu yana özetlemek gerekirse bu yağ harika.Yalnız bir sorum var benim saçlarım seyrek ve ince olduğu için aralar açık.Acaba bu açıklıklar da saç çıkartırmı?fisfisfis
sizi bilmem ama benim herzamn atların o tüyleri hoşuma gitmiştir pasparlak olurlar ve de kalın. işte atlara da bazen bu camterebntinden sürüp masaj yapıyorlarmış güçlensin kılları diye. ve bence sonuç da alıyor olmalılar.cünkü gercekten cok parlak kılları oluyor atların.
kızlar yağ bakımlarını temiz saça mı uyguluosunuz? benm saçlarım çok kuru olduğu için çok sık yıkamıyorum 3-4günde bir.. yıkanmadan hemen önce de saçlrım aıcık yağlanmış oluo o zaman yapsam fayda eder mi[/QU
saçını ıslat ve nemli saça uygula bakım yaglarını. kırlı deyıp yıkarsan ardından tekrar yıka derken saçın iyıce kurur.
canım bızde atlar gibi kımyasallara maruz kalmasak surekli kozmetıklerle bu kadar ugraşmasak ve surekli organık seyler yesek bızlerınde saçları oyle olur. ama çok uğraşıyoruz at yelesınden çok aslan yelesi gıbı oluyor bızım saçlarımız.hatta mısır puskulu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?