Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bunu alıcamda 250 ml lik şampuana kaç kapak ekleniyor bide şişede kaç kapak çamterebentin var
aktarlarda bulabilir miyim? bide fiyatını yazarsanız sevnirim

bunu alıcamda 250 ml lik şampuana kaç kapak ekleniyor bide şişede kaç kapak çamterebentin var
aktarlarda bulabilir miyim? bide fiyatını yazarsanız sevnirim

Valla ben 500 ml lik şampuana çam terebentinin kapağı ile 3 kapak ekledim.Siz 1,5 kapak ekleseniz yeter sanırım.Zaten küçük bir şişe kapağıda küçük.Fiyatı pahalı değil merak etmeyin aktaradan bulursunuz.Tresan ısırgan otu şampuan alın bence ona ekleyin.

hee bendede o şampuan var yarıya geldi 500 ml di tam yarıda 250 oluo yani o yuzden sordum teşekkür ederim tatlım (=
Peki eczanelerden bulabilir miyim??

canım o bende de var ya sıkıntı ve stresten oluyormuş.şampuanımı değiştirdim doktorun verdiği şampuanı kullandım tövbeeeeeeeeeeee geçmiyor ne denediysem olmadı.bu ça terebenti işe yaradımı sende?ben hiç kullanmadım bunu.saç diplerimdeki yaralar böyle sivilce gibi.çok rahatsız ediyor kabuklarını koparıyorum benneyaptımki aynı sivilce gibi.bende mi kullanayım???:teselli:

a.s.Merhaba arkadaşlar KK ye yeni katıldım.Benim saçlarım fazla dökülmüyo ama koparak dökülme dedikleri varya işte ondan oluyor bir kaç aydır.Nedeninin gitmek zorunda kaldığım düğünler için saçıma yoğun işlem yapılmasından olabileceğini düşündüm.kafamçokkarıştı.Her ay boya yapıyorum beyazlarım da var çünkübenneyaptımki Neyse:..ben saçıma 1 yıldır hint yağı ve badem yağı uyguluyorum.ayrıca kaşlarım ve kirpiklerime de.Daha bu yıl minik minik saçlarımın çıktığını farkettim önlerde.Ben saçımın ince telli olmasından şikayetçim.Gür ve saç çıkmasını isityorum.Forum çok yararlı olmuş bence harikasınız kızlar :içelim:
Şimdi bu çam terebentini:
1) Dökülmeyi engelliyor
2) İki şekilde kullanabilirz ama saç diplerine masaj daha iyi sonuç veriyor
3) Hergün çamterebenti koymuş olduğumuz şampuanı kullanırsak yağlanabiliyor
4) Bazı saç tipleri için hızlı uzama sağlıyor
5) Aktar ve eczanelerde bulabiliyoruz
Forumun başından bu yana özetlemek gerekirse bu yağ harika.Yalnız bir sorum var benim saçlarım seyrek ve ince olduğu için aralar açık.Acaba bu açıklıklar da saç çıkartırmı?fisfisfis

Yaa bende kullandim isirgan otu sampuani n içine cidden işe yariyor sampuanin içindeki zararlilari önlüyormus zaten

Arkadaşlar saçlarda çam terenebtini biraz sertlik yapıyor sanırım daha bir kere kullandım biraz sertleşti gibi geldi saçım??Yıkadıktan sonra saç kremi kullanıyor musunuz? Kullanmak doğru mu?Tresan saç akım kremini almayı düşünüyorum nemlenmesi için.Sizin önerileriniz var mı??

Benim saçlarim aşiri dökülüyor..bunu kullandim ama bi faydasi olmadi uzun zamandir kullaniyorum..

beren72; formu başından bu yana okursan,ilk zaman sertlik normal diyorlar,Bu sertlik için kızlar badem yağını az biraz durulamada kullanıyolarmış ama çok az olucakmış
bye

çam terebentin ve badem yağını karıştırıp şampuanın içine ekliyorum, gerçi sampuan biraz sulanıyor ama sac dökülmesini engelliyor. en az 2 senedir düzenli olarak kullanıyorum tavsiye ederim

Arkadaşlar tresan besleyici saç bakim kremini kullanan var mi aranizda??yeni aldim ilk defa kullandim.kremi çam terebentinli şampuanimla yikama işlemi bitince saç uçlarima sürdüm ve duruladim iice,daha yumuşak oldu saçim.kullanimi yazmiyor üzerinde sanirim sürüp durulamak gerekiyor değil mi?terebentin sertleştirdi ama kullanmaya devam edicem.bepanten ampulü kirip haftada bir azalan yerlere sürüp masaj yapiyorum.başka önerileriniz var mi?

canım ben kullanıyorum bu saç kremini.haklısın üstünde yazmıyo nasıl kullanılacağı bende markette alırken kasiyere sormuştum durulanıyomuş:)ben artık terebentini kullanmıyorum çünkü saç derimde kaşıntı yapıyo nedense sanırım kuruttuğu için.bana sorarsan çok da uğraşma saçlarınla uğraştıkça üstüne gittikçe daha çok dökülüyolar sanki inat eder gibi:1closedeyes:

Arkadaşlar ya ben bunu kattım şampuana kullandım ama saçlarım sankş zayıfladı ve daha çok döküldü gibi..Önceden hiç görmezdim, kullandıktan sonra yatağımdan falan saç toplmaya başladım.
Ben bıraktım artık arada bi kullanıcam o da şampuana yazık olmasın diye..

arkadaşlar çamterebentini 400 ml lik şampuana şişenin üçte birini döküp karıştırın yıkadıktn donrada ipek saç kremini kullanın saçlarınız harika olcacak.

Tşk ederim canım :) Valla çam terebentin ile 2 kez yıkadım henüz yarın üçüncü yıkayışım olacak.Ben bir süre devam edicem sonucu görmek için,kullananlar çoğunlukla memnun görünüyor.Bugün zeytinyağına 8-10 damla çam terenebtin ekleyip karıştırdım ve azalan yerlere pamukla sürdüm başımı tülbentle sardım bekliyorum :) Yarın yıkayacağım umarım faydası olur .Haftada bir bu bakımı yapayım diyorum .Arada da bepantene ampulü kırıp saçıma azalan yerlere sürüyorum,masaj yapıyorum.Başka önerileriniz var mı arkadaşalr????

Arkadaşım şampuana çamterebentinle birlikte bu yağlardanda mı karıştırıyorsun yoksa bunlarla ayrı bir bakım mı yapıyorsun???Nasıl kullandığını detaylı açıklarsan sevinirim :)

aynı durumu bende yaşadım malesef.bende hiç tavsiye etmiyorum.dermatolog yolu göründübenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…