- Konu Sahibi renkahenk
-
bunu alıcamda 250 ml lik şampuana kaç kapak ekleniyor bide şişede kaç kapak çamterebentin var
aktarlarda bulabilir miyim? bide fiyatını yazarsanız sevnirim
saç diplerimde bebeklerde olurya yara gibi kuru kuru tabakalar oluşmuştu bi ara strestenmiş çamterebentini uyguladım hem saçlarım daha bi güzelleşti hemde o tabakalar yok oldu kepeğin kalıplaşmış biçimiydi
Arkadaşlar tresan besleyici saç bakim kremini kullanan var mi aranizda??yeni aldim ilk defa kullandim.kremi çam terebentinli şampuanimla yikama işlemi bitince saç uçlarima sürdüm ve duruladim iice,daha yumuşak oldu saçim.kullanimi yazmiyor üzerinde sanirim sürüp durulamak gerekiyor değil mi?terebentin sertleştirdi ama kullanmaya devam edicem.bepanten ampulü kirip haftada bir azalan yerlere sürüp masaj yapiyorum.başka önerileriniz var mi?
canım ben kullanıyorum bu saç kremini.haklısın üstünde yazmıyo nasıl kullanılacağı bende markette alırken kasiyere sormuştum durulanıyomuş:)ben artık terebentini kullanmıyorum çünkü saç derimde kaşıntı yapıyo nedense sanırım kuruttuğu için.bana sorarsan çok da uğraşma saçlarınla uğraştıkça üstüne gittikçe daha çok dökülüyolar sanki inat eder gibi:1closedeyes:
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum düzenli olarak, çam terebentinin yanında hint yağı badem yağı ve ceviz yağıda kullanıyorum çok memnunum sonuçtan herkese önerdim.. aktar benim sayemde zengin oldu valla:)
kızlar wlla bende bu çam terebentini şampuanıma koyp kullanmaya başladm.ilk zamanlar yani 3 4 haftada saçlarım yumuşacık oldu we gerçekten uzadığını hissettm ama 1 aydan snra bi baktım saçlarım incelmişş we dökülüo hemde eskisinden çok dha fazla,çektiğim her saç teli elime gelio şimdi o kdr pişmanım ki onu kullandığıma anlatamam!!hemde aynen denildiği gibi uygulamştım ama asla önermiyorum yani ilk başlarda gzl ama snra çok yazık oluyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?