canım camterebentın yağının saça faydası gözenekleri açması ve hava alımıyla saç diplerine daha fazla kan ve oksıjen gıtmesini saglamak. eğer saçın ılk yıkamada daha çok dokulmuşşe zaten onlar bıkaç gune kadar dokulcek saçlarındır. saç derinde kan akışı hızlandığı içinde saçın daha cabuk evre geçirmeye başlamış olabılır. yanı seni endişelendirmesin bu dökülme. ve iki kereden fazlada sampuanlamayın.çünkü o zaman kurutuyor saçı
Arkadaşalr selam :) Bütün yazılanları okudum ve kafam karıştı açıkçasıBu çam terebentin yağını bende aldım ama daha kullanmaya cesaret edemedim.Neden diyeceksiniz çünkü burda yazılan tüm sayfaları okudum ve herkes farklı bir ölçü vermiş .Kimi bir çay kaşığı atılacak diyor,kimi bir kapak,kimi iki kapak,kimi şişenin yarısı demiş,kimi 20 damla demiş Bende korkup kullanamadım henüz.LÜTFEN İİ BİLEN BİRİ 500 ML TRESAN ISIRGAN OTU ŞAMPUANA NE KADAR KOYMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİR Mİ?PLS
Birde arkadaşlar önce içine çam terenebtin atılmamış şampuanla 2 kere yıkayıp en son 3. yıkamayı çamterbentinli şampuanla yapsam ilaç niyetine olur mu? tşk ederim.Kullanınca sizinle olanalrı paylaşırım.
canım saçın çabuk uzaması için en etkili yağlar hint yağı ve yılan yağı.ama tabi bunları kullanırken saf değil diğer yağlarla karışım yaparak kullanmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?