Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evt saçım eskisi gibi yağlı görünmüyor..kurutuyor.. saçta yağın kalması gibi bir durum yok yani.

kızlar ben çamterebentini hem şampuanıma hemde saç bakımımı yaptığım yağların içine de koydum ben dahil herkes saçlarımın birdenbire güzelleştiğinin farkında....saçlarım hem çabuk uzuyor hemde çok gürleşti,dolgunlaştı süper oldu işte...saçlarım bir ay önce kuaför yüzünden yanığımsı bişi olmuştu ama şimdi ondan eser bile kalmadı. ben çok memnunum şu çamterebentinden....

Hmmm demek öyle..O zaman bende karıştırayım. Bende birde susam yağı var onu karıştırmayım şampuanıma dimi? Birde ne kadar karıştırmalıyım?

susam yağının saça pek de iyi geldiğini ben hiç duymadım ama.....biraz araştır eğer iyi geliyorsa ondan sonra koy bence.bu arada çamterebentinin kokusunu sevmiyorsan zaten şampuanın kendi kokusunusa alıp götürüyor içine menekşe yağı a koyabilirsin biraz hem saçların daha güzel kokar....

ben saçlarımın dolgunlaşmasını ve çabuk sağlıklı uzamasını istiyorum. Hint yağı iyimiş herhalde. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum..

sağol canım içim rahatladı wallasırnaşık şey

canım saçın çabuk uzaması için en etkili yağlar hint yağı ve yılan yağı.ama tabi bunları kullanırken saf değil diğer yağlarla karışım yaparak kullanmak gerekiyor.

saçıma yumurta zaytin yağı biraz da susam yağı sürdüm yarım saat bekledim ve şampuanıma karıştırdığım çam terebentin ile saçımı yıkadım. ama memnun kalmadım. Şunu anladım çam terebentini saça sürüp bayağı bi bekletmek gerekiyor. Şampuana zaten çoık karıştırmışım ama yinede istediğim sonucu alamadım. Eski uygulamama devam edecem.

valla ben şunu anladım çam terebent şampuanda pek etkili değil. Bu yağı banyo yapmadan yarım saat önce süreceksin ve bekleyip yıkayacaksın. Ancak öyle etkili oluyo

yoo ben şampuanıma koyuyorum gayet etkili..1tel bile dökülmüyor..

ben 2sinide denedim biraz saçta bekletmede daha çok faydasını gördüm. Biraz saçta beklettiğin zaman saçını biraz kalınlaştırıyor ve hafiften canlılık ve parlaklık geldiğini hissediyorsunuz ama şampuanın içine koyduğumda saçım canlı görünmüyor.

kızlar bu tamamen bünyeylede alkalı ben sanpuanda kullanıyorum 1 yıl oldu
harika sonuç aldım saçlarım yumuşak parlak ve hızlı uzuyor
şuan belime kadar görenler kaynakmı diyor ama değil tamamen doğal
düzenlii kullanım sart en az 3 ay devam umarım sizde be memnun kalırsınız
sevgiler

Arkadaşalr selam :) Bütün yazılanları okudum ve kafam karıştı açıkçası Bu çam terebentin yağını bende aldım ama daha kullanmaya cesaret edemedim.Neden diyeceksiniz çünkü burda yazılan tüm sayfaları okudum ve herkes farklı bir ölçü vermiş .Kimi bir çay kaşığı atılacak diyor,kimi bir kapak,kimi iki kapak,kimi şişenin yarısı demiş,kimi 20 damla demiş Bende korkup kullanamadım henüz.LÜTFEN İİ BİLEN BİRİ 500 ML TRESAN ISIRGAN OTU ŞAMPUANA NE KADAR KOYMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİR Mİ?PLS

Birde arkadaşlar önce içine çam terenebtin atılmamış şampuanla 2 kere yıkayıp en son 3. yıkamayı çamterbentinli şampuanla yapsam ilaç niyetine olur mu? tşk ederim.Kullanınca sizinle olanalrı paylaşırım.

canım aman haa senin saçına kastın mı var 3 kere nıye sampuanlıyorsun? yıyecek msin saçını?(bıyerde eğer saçınızı yemeyı duşunmuyorsanız 2 den fazla sakın sampuanlamayın yazıyordu)saçını en çok 2 kere sampuanla. hergun yıkıyorsanda bı kere sampuanla.
ayrıca 500 ml ise sampuanın sende 50ml ile100 ml arasında koyman yeterli.yıllardır oyle yapıyorum. ve sonuç almak istiyorsan surekli camterebentınlı sampuandan kullanman gerek. merak etme zaten saçı yaglı bırakmıyor.

Bir kapak az mı gelir 500 ml şampuana acaba? Bir yerde okuudm 400 ml şampuana 2 kapak koyun diyordu.50 ml ile 100 ml demişiniz sizde iice kafam karıştı Bu gidişle hiç başlayamıycam

canım saçın çabuk uzaması için en etkili yağlar hint yağı ve yılan yağı.ama tabi bunları kullanırken saf değil diğer yağlarla karışım yaparak kullanmak gerekiyor.

Selam arkadaşım yazdıkalrınızı okudum .Çam terebentinin faydasını gördüğünüzü yazmışsınız.Çam terebentini şampuana ne kadar atıyorsunuz? Ben 500 ml tresan ısırgan otu şampuanı aldım.500 ml şampuana ne kadar çam terebentin atmalıyım.Şişenin küçük kapağı ile 2 kapak yetermi acaba?

şampuanın içine bir kapak çam ter. bir ampül evigen bir ampül bephantene azcıkta badem yağı dök tamamdır..kullanıyorum memnunum..onun dışında bakımla uğraşmaya üşeniyorum..böyle çok işe yarıyor..ısırgan otuna gerek yok bence..içsen daha faydalı...

berencim 500 ml'lik şampuanına 3 kapak yeterli gelir.daha fazlasını koyma sakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…