Cam şişedeki etiketten kurtarın beni:(

suda

Dünyada bir yerdeyim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
8
0
86
İstanbul
Arkadaşlar elime çok hoş bir şişe geçti bunu yağdanlık yapmak istiyorum ama üzerindeki etiketi sökemedim sıcaksu deneleri falan yapışkan iz bırakıp çiziyo daha kolay ne yapabilirim yardım lütfenbilmiyorumkismile

ben bulaşık makinesine atıyorum çıkıyo kendinden ama kaynar suya biraz çamaşır suyu döküp bekleyince de kendinden çıkıyo

Sıvı yağ kullanıyorum ben. Kuru iken sıvı yağ sürüp biraz üzerinden ovalıyorum , 10-15 dk. sonra bulaşık süngeri ve deterjanla gayet rahat çıkıyor.

Arkadaşlar elime çok hoş bir şişe geçti bunu yağdanlık yapmak istiyorum ama üzerindeki etiketi sökemedim sıcaksu deneleri falan yapışkan iz bırakıp çiziyo daha kolay ne yapabilirim yardım lütfenbilmiyorumkismile

Bende yeni öğredim etiketin üstüne sirke döküp biraz bekletin kolayca çıkıyor.Eğer leke çok inatçı ise piyasada etiket çıkarıcılar satılıyor onlarda işe yarıyor.nerede bulabieceğinini istersen yazarım özelden.Yazmadım yasaktır diye

hmm asetonla geciyormuymus bilmiyorumkismile

bende gazyağı diye biliyorum.denedimde.gazyağını sürüp,biraz bekledikten sonra ovuyorsun.tertemiz çıkıyor.

hanımlar bende etiketleri yağ çözle çıkartıyorum. ama daha önceleri sıvı yağla yapardım. umarım bir faydam olmuştur.guclubacismile

Back