cam şişe ne hale gelmiş..

yu_emi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
11
0
sitelerde gezinirken şöyle bişey gördüm ama nasıl yaptıklarını çözemedim yardımcı olabilen varmı sizde bir inceleyin bekliyorum söyleyebileceğim tek şey cam şişeden yapıldığı..

Eki Görüntüle 131362

canım bu konu hakkında bir bilgim yok...ama çok güzeller gerçekten...inşallaqh yardımcı olacak arkadaşlar çıkar....

hamuru kil ile değil de, bi de tutkal ve unu karıştırarak deneyin..bayıldım bunlara

Son düzenleme:
hamurla zor olan kısmı kolları gibi geldi bbelki biraz da göğüsleri diğerleri boyama marifeti görünüyor mesela şişenin başına hamur yerine oyuncak bebeklerden koysanız barbi gibi belinden çıkarıp şişye yapıştırıp o nasıl olur acaba

hamurla zor olan kısmı kolları gibi geldi bbelki biraz da göğüsleri diğerleri boyama marifeti görünüyor mesela şişenin başına hamur yerine oyuncak bebeklerden koysanız barbi gibi belinden çıkarıp şişye yapıştırıp o nasıl olur acaba

bu dediğinizde olabilir denemek lazım bu resmi aldığım sitenin linkini göndereyim size bakmak isteyen birde ordan baksın belki benim görmediğim bişeyler görürsünüz
Organizando Arrumando e Fuçando...: Bonecas de Garrafa

bu dediğinizde olabilir denemek lazım bu resmi aldığım sitenin linkini göndereyim size bakmak isteyen birde ordan baksın belki benim görmediğim bişeyler görürsünüz
Organizando Arrumando e Fuçando...: Bonecas de Garrafa

verdiğin linkten kelimeleri kopyalayıp ispanyolca Türkçe sözlükten çevirmeye çalıştım belki kullandığı şeylerin adı çıkar diye ben alaka kuramadım macun balçık porselen gibi kelimeler çıktı

Benim tek anladığım kısmı saçlarının spiralli defterden söküp yaptığı.
Bu arada portekizceymiş yazılanlar
Orada hamur olarak düşündüğünüz şeyde ula yapılan karışım olması lazım.
Çünkü bisküviden bahsediyor:26:

Son düzenleme:
Benim tek anladığım kısmı saçlarının spiralli defterden söküp yaptığı.
Bu arada portekizceymiş yazılanlar
Orada hamur olarak düşündüğünüz şeyde ula yapılan karışım olması lazım.
Çünkü bisküviden bahsediyor:26:

evet bende çevirince öle yazmıştı unla yapılan karısım dediniz o karışım nasıl oluyor undan başka ne konuluyor biliyormusunuz

evet bende çevirince öle yazmıştı unla yapılan karısım dediniz o karışım nasıl oluyor undan başka ne konuluyor biliyormusunuz
Gerekli Malzemeler
*Beyaz Tutkal (Formika Tutkalı)
*Un
*Naylon Torba
*Guaj boya
*Vernik (sprey tip tercih edilir)
cerce0zz.gif

Yapılışı
Bir kaba 1 çay bardağı un koyup ortasını çukur yapalım. Buraya 1/2 çay bardağı beyaz tutkal dökelim ve elimize yapışmayacak hale gelene kadar yoğuralım. Gerekirse azar azar un ilave edelim. Hamur topağını bir naylon torbada 1/2 saat oda sıcaklığında dinlendirelim. Tekrar yoğurup, torbada 1/2 saat daha dinlendirelim. Şekil verelim. İyice kuruduktan sonra guaş boya ile sevdiğimiz renklerde boyayalım. Tüm hamur işlerinizi sonunda vernikleyin. Bu amaçla sprey, mat veya parlak vernikler kullanılabilir.

Son düzenleme:
Gerekli Malzemeler
*Beyaz Tutkal (Formika Tutkalı)
*Un
*Naylon Torba
*Guaj boya
*Vernik (sprey tip tercih edilir)
cerce0zz.gif

Yapılışı
Bir kaba 1 çay bardağı un koyup ortasını çukur yapalım. Buraya 1/2 çay bardağı beyaz tutkal dökelim ve elimize yapışmayacak hale gelene kadar yoğuralım. Gerekirse azar azar un ilave edelim. Hamur topağını bir naylon torbada 1/2 saat oda sıcaklığında dinlendirelim. Tekrar yoğurup, torbada 1/2 saat daha dinlendirelim. Şekil verelim. İyice kuruduktan sonra guaş boya ile sevdiğimiz renklerde boyayalım. Tüm hamur işlerinizi sonunda vernikleyin. Bu amaçla sprey, mat veya parlak vernikler kullanılabilir.

çok teşekkürler bunu deneyecegim en kısa zamanda...

X