sitelerde gezinirken şöyle bişey gördüm ama nasıl yaptıklarını çözemedim yardımcı olabilen varmı sizde bir inceleyin bekliyorum söyleyebileceğim tek şey cam şişeden yapıldığı..
Eki Görüntüle 131362
Eki Görüntüle 131362
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altı şişede üstü için hamur kullanmış olabilirlermi
hamuru kil ile değil de, bi de tutkal ve unu karıştırarak deneyin..bayıldım bunlara
hamurla zor olan kısmı kolları gibi geldi bbelki biraz da göğüsleri diğerleri boyama marifeti görünüyor mesela şişenin başına hamur yerine oyuncak bebeklerden koysanız barbi gibi belinden çıkarıp şişye yapıştırıp o nasıl olur acaba
bu dediğinizde olabilir denemek lazım bu resmi aldığım sitenin linkini göndereyim size bakmak isteyen birde ordan baksın belki benim görmediğim bişeyler görürsünüz
Organizando Arrumando e Fuçando...: Bonecas de Garrafa
Benim tek anladığım kısmı saçlarının spiralli defterden söküp yaptığı.
Bu arada portekizceymiş yazılanlar
Orada hamur olarak düşündüğünüz şeyde ula yapılan karışım olması lazım.
Çünkü bisküviden bahsediyor:26:
Gerekli Malzemelerevet bende çevirince öle yazmıştı unla yapılan karısım dediniz o karışım nasıl oluyor undan başka ne konuluyor biliyormusunuz
Gerekli Malzemeler
*Beyaz Tutkal (Formika Tutkalı)
*Un
*Naylon Torba
*Guaj boya
*Vernik (sprey tip tercih edilir)
Yapılışı
Bir kaba 1 çay bardağı un koyup ortasını çukur yapalım. Buraya 1/2 çay bardağı beyaz tutkal dökelim ve elimize yapışmayacak hale gelene kadar yoğuralım. Gerekirse azar azar un ilave edelim. Hamur topağını bir naylon torbada 1/2 saat oda sıcaklığında dinlendirelim. Tekrar yoğurup, torbada 1/2 saat daha dinlendirelim. Şekil verelim. İyice kuruduktan sonra guaş boya ile sevdiğimiz renklerde boyayalım. Tüm hamur işlerinizi sonunda vernikleyin. Bu amaçla sprey, mat veya parlak vernikler kullanılabilir.
sitelerde gezinirken şöyle bişey gördüm ama nasıl yaptıklarını çözemedim yardımcı olabilen varmı sizde bir inceleyin bekliyorum söyleyebileceğim tek şey cam şişeden yapıldığı..
Eki Görüntüle 131362