Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

buğranın cicileri de pek güzelmiş
güle güle iyi günlerde kullansın koca buğra :))
piroşta pek büyük görmüş olsun küçük olmasından iyidir.

lelalcim hediyenin ulaşmasına çok sevindim neden bu kadar gecikti anlamadımya beğenmenize çok sevindim durucuk çok güzel olmuş maşallah canım
bu arada tüm bebişlerimiz ve hediyeleri çok güzel hepsi güle güle giyinsin

Derincim Buğriş güle güle giysin canım.Pantolonu değiştirirsin.Buğriş de ufak değil ama.Maşallah 2 yaşında gibi gözüküyo.Hem boyut hem gelişim açısından.Dik duruyo kız.O gülen yüzü hiç solmasın. Pirayecim sizin ciciler gelemiyo mu?Bir de şu güzel kızını görseydik cicilerle:KK43:(

duruya,okiye bugrise kocaman masallahhh..'

bizimde hediyemiz gelmis cmrtesi gidip alicam insl.

yasmincim henüz alamadık biz hediyemizi haftaya kocam gidip alcak başka bi yerdeki postaneye götürmüşler gidip alamıyorum

evettt sabah basetmiştim ececmim bizimde hediyemizi göndermiş
birkez daha çok teşekkür ediyoruz tatlım
kesenize bereket Duru da kocaman öpüyor a.s.

işte Duru hanım :))

oy oyy maşşallah maşşallah ,çok cici olmuş minik kuş ..güle güle giysin canım ,ecemim ellerine sağlık canım..

h.mine zeyynep kızımızın cicileri çok güzelmiş.
asorti senin fıstığınkilerede bayıldım.zevklidir julicim , ayakkabıları bi harika..
üzerlerinde görmedik ama kızlar yaa..
lelal duru kız tam bir küçük hnm. olmuş maşallah..
hepinizde güle güle giydirin, alanların keselerine bereket..
yaw bende bu aliyerona denen şahısa dün olumsuz rep vermiştim.
çok ama çok memnun oldum ben bu hediye işinden eylülcüm tekrar sağolasın canım benim.
gerçekten böylece çocuklarımızın son ahllerini görmüş olduk..
biz büyük bir aileyiz..
(aradaki virüsler oluyo ama icabına bakıyoz:))

herkes sağolsun canım benim ,ben sadece bunu başlattım ,katılım gösteren herkese teşekkürler..a.s.

maşallah Duru hanımın cicileri de kendi de pek güzel:) güle güle giyin canım.Piroşum ya ben benim oğlanı anlatırken biraz korkuttum seni galiba:)) hediyelerimiz çok güzel ama biraz büyük.Gömlek iyi ama pantalon baya bi büyük geldi.Markalara göre değişiyor ya bedenler:KK43: Bende değiştirsemmi yoksa kışa olurmu arada kaldım.Giydirilmiş halini çekemedim ama cicilerimiz şimdi ekliyorum.Kesenize bereket canım tekrar a.s. Sonra giydirip eklerip yine bi bakarsınız sizde:)

vay vay vay ,pirayecim nelerde bilirmişşş,valla çoook beğendim çok güzel,ne cici bir gömlek o öyle ..derincim güle güle giysin oğlun ,piroşcum ellerine sağlık kesene bereket canımm..

derincim buğrişkom güle güle kullnaısn cicilerini çok tatlılar piroşum zevklidir yağmura da çok tatlı bir bluz ve kot yolladı onu da çekip ekleyeyim ben akşamaaa güle güle giysin minik erkekkk

bizim hediyelerimizde geldi:))) Sweeter kesenize bereket...Çok beğendik çok...
en kısa zamanda foto çekip ekleyeceğim...

yok tatlım gelmedı henuz. yurtdısından gonderıyorsun sanırım o yuzden gecıkmıstır. olsun daha guzel oluyo heyecan yapıyoruz :))

pirayecim ben senin yerinde olsam açarım telefon basarım yaygarayı :))
nedemek senin oradan alman
sonuçta onların hatalarından kaynaklanan bir durum bu ve bu hatalarını düzeltmek zorundalar
en kötü ihtimalle sana yakın olan ppt ye bırakmak zorundalar

ayy nedir bu benim hediye şanssızlığım yaa
sabah julinin gönderdiği ayakkabıları değiştirmek için mothercare gittik kocişle
istanbulu aradılar sağolsunlar fatura adı ile julinin verdiği ad tutmuyor die değiştirmediler
zaten sezon kapandı dediler juliyi aradım teli kapalı sonra çıktık geldik napalım yapacak bişe olmayınca
şans yok bende

asortiecim cnm üzülme lütfen bende biraz abarttım o gün oruçluyken gidip alamayınca ve başka şubeye gidince hediyemiz çok üzüldüm
o yüzden burayada ulaşmazsa napıyım filan yazdım sinirle,ama hediyemizi ve eylülle seni önemsemediğimi sanma sakın cnm inan çok üzülürüm çünkü asla öyle bişey düşünmedim
sadece o gün çok hevesli hevesli almaya gitmiştim alamayınca cnm sıkıldı elimde olmadan senide kırdım sanırım burdaki herkesi ve seni çok seviyorum kimseyi kırmak istemiyorum özür dilerim cnm kırıldıysan
bide ş.evler çok karışık bi yer ptt nin yerinide bilmiyorum bilsem inan uzak demez giderdim
ama eşim bayramdan sonraki ilk iş gini gidip alıcak cnm hevesle bekliyoruz hediyemizi

ayy canım yaa saçmalama bende öylesine söyledim ya aslında bir an öyle hissettim diyelim
sıkma canını canım en kısa zamanda alabilirsin inşallah

Benim hediyemde gelmedi :KK43:(((

Acaba adresi mi yanlış verdim.
Yazdığım mesajlara ulaşayımda bi kontrol edeyim.

Minecim sende gönderim numarası varsa,numaradan soralım bir de?

X