Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

150920091379.jpg

işte bunlarda oğluşumun yeni cicileriyle fotoğrafları rahat durmadı ki iki dakka foto çekeyim babası zor zaptediyor ben çekiyorum biraz büyük geldi özellikle t-shirt ümüz ama değiştirmeyeceğim önümüzdeki yaz giyer nasılsa :nazar:[/QUOTE

BEYAZMELEK CANIM ÇOK YAKIŞIKLI OLMUŞ MİNİĞİM ZEVKLİYMİŞSİN KESENE BEREKET CANIM ÇOK YAKIŞMIŞ VALLA ÇOOOOKKK

teşekkürler kızlarrr..

beyazmelekcim senin oğlanada maşallah pekbi şeker..
nasılda cin cin bakıyo..
yüzlerindeki gülücük hiç eksilmesin..

yağmurcuğuma herşey yakışırr pek tatlı olmuş annesiiopuyorumnanaktan denizanası emeğine sağlık:)

bizimde cicilerimiz geldi az önce
ahhh azocum ne kadar zevkli şeyler almış yollamış bayıldım bayıldım
akşama giydirip resim çeker koyarım inş. çünki bu akşam evde yokuz ama çok güzeller yaaa

beğendiğine sevindim canım:)
fotoları sabırsızlıkla bekliyorum..:asigim:

ayy Eymen de gelmiş yeni cicilerle :) benim oğluş gibi saf saf bakıyo bu da yaa .Hasta oluyorum bu bakışlara benn.Öğrenmeye çalışan şaşıran bakışlarını yerim bunların benn zibidilerrr:bbo:

3482.jpg
[/url][/IMG]
3503.jpg
[/url][/IMG]
3523.jpg
[/url][/IMG]

işte bunlarda bizimhediyelerimizzz
elifciğimçok teşekkür ederim çok beğendim canım ayrıca çok düşüncelisin bide oyuncak koymuş memoya kızlar
tekrar teşekkür ederim
memolu resimler kalkınca bunları dayanamadım koydum

Beyazmeleğim çok yakışıklı olmuş Eymen.Maşallah.Muzur bakışlarını yerim onun.Yeşil çok yakışmış yavruya...

3482.jpg
[/url][/IMG]
3503.jpg
[/url][/IMG]
3523.jpg
[/url][/IMG]

Mmmfcim hediyelerinizi güle güle giyin.Sarı keltoşa çok tatlı olacak.Giydir bakalım annesi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Elif tam keltoşun rengini bulmuş.Bu arada Anılı da giydirecem ama burnu akıyo.Kıyafeti mümük olur.Bir kaç güne giydiririm.

ttp://img44.imageshack.us/img44/1521/150920091379.jpg

Bunlarda Yağmurun cicileri.Diğer fotolara da baktım Laviş çok yakışmış kızına.Bi de saçları uzarsa tamamdır.Acaba peruk da mı alsaydık:))Güle güle kullansın güzel kızımız.

teşekkür ederim yasmincim çok sağolll
bu arada mmfcim memonun kıyafetleride çok hoş sarı sarı pek yakışacak keltoşumaaa elicim kesene bereket canım çok güzel gerçekten

teşekkür ederin kızlar görüşleriniz için

yağmurcuğumun ve mehmet akifin de hediyeleri çok güzelmiş

ay kızlar ne iyi ettik biz bu işi yaa

sanki bu aktivite bizi birbirimize biraz daha yaklaştırdı hı ne dersiniz :1hug:

X