Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

lavişcim hediyemiz gelmiş canıııııımmm.
eşim aradı söledi.
akşama görücem..
çok heyecanlandım..
koyarım fotoları..

canm umarım beğenirsiniz pantolonu biraz büyük gibi geldi gözüme ama ne yapayım en küçüğü oydu ve en çok o hoşuma gitti güle güle kullanın canım

bizde hediyemizi sabırsızlıkla bekliyoruz çok heyecanlıyım ama denizanasının zevkine güveniyorum

elifdem sana yolladığım hediyeyi beğenmedin mi diye sormuştum ,cevap vermedin cicim ,yoksa beğenmedinmi ?:gitme:

kızlar tüm bebişlerin kıyafetleri harika herkes öyle özenerek seçmiş ki herkesin emeğine sağlık diyorum ben bebişlerin hepsine de çok yakışmış hepsi güle güle giysin cicilerini

ayy canım benim
beğenmez olur muyum? çok teşekkür ederim.
çok beğendim hatta bugün okula giderken taktım bile, ama burda yayınlasam mı resmini diye tereddütte kaldım, hani bebeklere aldığımız hediyelerdi yae sas konu, ne bileyim bu da benim ki demek garip geldi.
ince düşüncen asla gözardı edilemez, benim aklıma hiç gelmedi valla.
kızın resimleriyle beraber onunda resmini çekmiştim. ben çok beğendim, kızlar da beğenir eminim.

dsc03114qu.jpg

remedios ve beyazmelek güle güle giysinler bebişleriniz cicilerini... ikiside çok güzel oğluşlarınz çok yakışıklı olacaklar içinde..

elifcim resmini koyman için demedim canımın içi ,sadece acaba beğenmedimi dedim :kedi:,senin için almıştım ,kendime de aldım başka rengini ,sultanahmetten..ben beğenerek takıyorum sende güle güle kullan canımmm..

elifcim güle güle kullan çok zarif hediyen..
yaw benim takvim kaybolmuşşşCADIARZU

Remedios tekrar güle güle kullanın hayatım, eminim yakışmıştır Yağıza, bedeni ölçmek için Ateşe giydirmiştim, biraz büyük oldu ama çok yakıştı gibi geldi bana, ilk fırsatta oğluma da alıcam aynısından, kardeş kardeş giysinler.
ecemim ve beyazmelek bebişlerinizin cicileri çok güzel, onlar da güle güle giysinler, pek bir zevkli gördüm kasım annelerini, öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

hilal1975 cnm mesaj attım sana cevap beklıyorum.. burdan yazayım dedım gormedın sanırım ozel mesajını. teslımat ıcın senden bılgı beklıyorum. bırde adresını daha acık yazarmısın mesela ankarayı sectıgımde ulus dıye bır yer cıkmıyor baska bır yere baglı olabılırmı??? ozelden yazarsan sevınırım

denizanacığım sizin hediyeleri de haftasonu tamamladım
bugün kargoya veriyorum canım
inşallah beğenirsinizopuyorumnanaktan

canım şimdiden teşekkür ederim, eminim çok güzel bişii seçmişsindir tabiki beğenirim:)

bu arada Darkcım ve denizanacım siz sormuştunuz heralde Eymen'e demi giydirdin elbiseyi diye valla giydirdim kaydirigubbakcemile3 hem azıcık hevesimi alayım dedim hem de eylülle olacakmı bir bakayım dedim Eymen'le Eylül'ün boy kiloları yaklaşık birbirine olmazsa ya da kötü durursa rahat değilse gidip değiştirecektim ama iyi oldu Eymen hiç memnun kalmadı bu durumdan ama suratı bir görmeliydiniz sanki anladı kız kıyafeti olduğunu çok komikti ama kaydirigubbakcemile3 keşke çekseydim fotosunu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cümlenden anlamıştım valla, keşke bende deneseymişim, neden göndermeden önce yazmadınkikaydirigubbakcemile3

bizde hediyemizi sabırsızlıkla bekliyoruz çok heyecanlıyım ama denizanasının zevkine güveniyorum

ayy canım bende sabırsızlnıyorum elinize ulaşmasını, çok merak ediyorum, birde o şeyin içinde yağmuru hayal edip duruyorum ayy bir gitseydi

X