Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

işde bunlarda bizim hediyemiz..:))
zeynam çok teşekkür ederiz..a.s. sende bir erkek annnesi olarak ne alınacağını iyi biliyorsun...opuyorumnanaktan
oğluşlarım çekerken bile kudurukluk:dance: yaptıkları için tam net olmadı...

miniresim956.jpg
miniresim965.jpg

miniresim969.jpg
miniresim974.jpg

zeynam çok teşekkür ederiz..a.s. sende bir erkek annnesi olarak ne alınacağını iyi biliyorsun...opuyorumnanaktan

miniresim956.jpg
miniresim965.jpg

miniresim969.jpg
miniresim974.jpg

çok güzel yaaa zeynacım çok zevklisin ya bi de çifter çifter almış çok güzel yaaaaa güle güle kullansınlarrr

Nazlımelek çok yakışmış, maşallah,güle güle kullansın erkekler.Zeynam da tecrübesini belli etti.Bedenler tam olmuş.Ellerine sağlık...

masallah ne yakısmıs esortman takımı cok guzel olmus
tecrube konusmus ben okadar tecrubelı degılım malesef :)
h.mıneye aldım ama cok aceleyle oldu umarım begenmıstır yılbasındakı cekılısımızde daha ıyı hedıyecıkler alırım

Ay Zeynaaaam çok güzel şeyler beğenmişsin. Nasıl güzel nasıl yakışıklı olmuşlar. Maşallah ikizlerimize yaaa. Nazlıcım tişörtü her zaman gömleğe tercih ederim ben. ıyi ki bunu almışsın. Tekrar sağol.

Çok merak ediyorum Asortie beğenecek mi hediyeleri Eylül e olacak mı diye. Yarın elinde olacak. Ama ben yarına kadar çatlarım heralde. Kız Asortik nerelerdesin

Ya ben de Darilgene gönderdim ama ses çıkmadı.Merak ettim ulaştı mı diye.Ortalarda yok.

kızlar hepppsine bayıldım bayıldım, bayram ediyor gözlerim, hepiniz çokk zevklisiniz

yalnız foto olarak lütfen bebişler içindeyken ekleyin nazlınınki gibi bu arada bebişleride görmüş oluruz. lüttfennnnn

lavişim hediyemiz kargoya verildi pazartesi eline geçer sanıyorum. yalnız paket içinde paket olmuş parçanın birini paketleyemedim eşime verdim oda kocaman bir paket oldu diyordu artık kusurumuza bakma
birde ben başında hiç kıyafet düşünmemiştim aklımda başka bişii vardı ama kıyafet almak kısmet oldu inşallah bedeni uyar

miniresim956.jpg
miniresim965.jpg

miniresim969.jpg
miniresim974.jpg

ahhh zeyna bu ne zevk canım benim ,hemde ikisine birden almışsın ,işte dostluk arkadaşlık bu ,hiç umursamayabilirdin ,ikisine de birer tane alabilirdin birde takım almışsın canım yaa.
nazlıcım ne kadar yakışmış canım oğluşlarına ,yakışıklı prensler .

çitoscum büyüttüm canım resmi ,senin hediyende çok güzelmiş ,güle güle giysin oğlun ..

deniz annem bizim hediyemiz biraz büyük oldu canım o yüzden melis içindeyken çekmedim ..:)))

nazlımelekcim maşşallah oğluşlarına çok yakışmış hediyeler zeynacığımı tebrik etmek lazım

çitoscuğum pantolonda çok güzelmiş çok şık bişey bu konuda da safişimi tebrik ediyorum

X