Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

İşte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım

banusuya ne guzelde yakısır julıanne resmınıde beklıyorum gule gule gıysın cok guselmıs

nazlı kız annesi olsaymış kokoş bir kızı olacakmış :))
julicim renkler ve uyum çok güzel ..güle güle iyi günlerde giysin banusu .. bayramlıklar hazır kızlar :))

işte andinacığımdan ve batuşumuzdan melisime gelen hediye ,yumuşacık bir mont ,melişko bu kış sıcacık gezecek ,korkun bizden karakış biz geliyoruz :lepi:
çok sağol canım ,çoook beğendik ,çok güzel bir anı bize bu sizden ..öpüyoruz kızımla birlikte a.s.

Bizim hediyemiz 2 parça.Birini yakından görün istedim.Babamız da çok beğendi.Mmmfcim tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan

İşte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım

GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE GİYSİN KUZUCUKLARINIZ KIZLAR
yasmincimtekrar güle güle kullanın canım
ama bisde hediyemisi bekliyos çok heyecanlıyıs heyecandan uyuyamadık baksana:))

bende yağmur kızımın asıl hediyesini aldım, ayrıca ona özel yapacağım şeylerden birini yaptım ben çok beğendim inşallah onlarda beğenirler:) ama diğerinde bir tasarım hatası oldu ve sonuçlandıramadım, artık onsuz gönderecem:KK43:( bugün vereyim kargoya

moralim bozuldu ama diğerini yapamadığım için

canım hiç önemli değil düşünmen ve emeğin önemli çok teşekkürlerrr

ayy resimleri koymaya başlamış bizim hatunlar..
julicim beğenmene sevindim canım..
banusu güle güle giysin.. tekrar öpüyorum totoş yanaklarından banusunun..
aslında havaların iyi olduğu dönem olsaydı gömlek düşünmüştüm içine ama serinleyince uzun kollu bişeyler aldım..
ee bari bende zeynamın gönderdiği hediyenin resimlerini yükleyim..

bende azocumun hediyesini şimdi verdim kargoya ptt'ye gitmeye erindim yaa:)))uamrım beğenir pek severek aldım ve çok yakışacak eminim minik erkeğeeee

Anıl'ın,Meloşun ve Banusunun hediyeleri çok güzel bayıldım ben hepsinee en çok da banusunun tacınaa:)) çok güzel hepsii

ohhh şekr hepsi şeker bayram şekeri olacak bunlar tam şeker bayramına yakışır şeker gibi bir organizasyon oldu kızlar

ben de Eylülüme aldığım elbisenin üstüne bir tac istiyordum banu su'nun ki gibi Eymen'i hastaneye götürünce o kaldı o esnada babamızda postaya vermişti tabi :çok üzgünüm: fotoyu görünce o geldi aklıma ya :çok üzgünüm:

Kalimerocum o zaman yarın yada öbür güne ulaşır elimize hihoyyyt biz de hemen koyarız buraya

eminim bu bölümden çok güzel şeyler çıkacak ortaya umarın herkese örnek oluruz

ayy canım artık uzulme yılbası cekılısınde gelırsek bırbırımıze ozaman alırsın heheheh

X