Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

piraye , eylül nerelerde , ulennn bi hediye heyacanım vardı hatun kayboldu ortadan iyi mi??

eylülllll bugün alışverişe çıkıcam bacım , bak vaktim yok başka , melis ece kaç kilo , ne sever , ne renk giyer anasıııı ????

azocum canım ya ulaşamıyorum sana yarın alışverişe çıkıcam nasıl olcak kii
juliye yolladım numaramı ulaş tatlım banaaa

Andicim face de var melis ece nin fotoları oradan baksana. Ayy rehber oldum yemin ederim size. Laviş Azo buluşun gayri :)))

Var mı başka buluşamayan?

ay julicim evde net bozuk giremiyorum face'e, bir ay laptop bozuktu serviste merviste derken bir ay geçti , laptop geldi net gitti , bide kocamın üstüne bişey de yapamıyorum , off ya olmadı vınn alacam kendime bugün iş çıkışı , daral geldi valla

azocum canım ya ulaşamıyorum sana yarın alışverişe çıkıcam nasıl olcak kii
juliye yolladım numaramı ulaş tatlım banaaa

lavinyacım çok komik oldu yaaa..
çekiliş oldu,sağolsun juliciğim haberdar etti, bende katıldım ama ne çekilişten ne çıkandan haberim yoktu taaki şu dk. kadar:)
kaç gündür işe yoğunum akşam evde iftardan sonra kaan ı uyuturken bende uyuya kalıyorum.dengem şaştı ramazanda

juli numaranı verdi hayatım.sabahtan arıcam inş. seni.konuşuruz.öptüm, iyi akşamlar..
ha bu arada çok sayfa var geride hayrına biri çekiliş sonucunu gönderiversinde bende kime hediye alacağımı bilwyim:)

nihayet uzun uğraşlar sonunda listeye ulaştım.
zeynacım sende bana çıkmışsın ne güzel:)
aeninlede yarın irtibata geçerim.şimdilik ben kaçar.gece sahurda var..

kızlarrrr ben melis ecenin hediyesini aldım :lepi:

yaa kız anaları amma şanslı , valla neler neler var , gerçi Allah biliyoda veriyo herhalde benim kızım olsa çoktan iflas etmiştim , nasıl güzeller bayıldım bayıldım zemuszemus

Yanlız insanın görmediği bir bebeğe hediye alması da çok zormuş , bi türlü beden olayı kafama yatmadı , 12-18 aylık çok büyük göründü gözüme nedense , bide yakışır mı yakışmaz mı kararsız kaldım , bide acaba aynısı var mıdır yada benzeri var mıdır diye ikilemde kaldım ama nihayet sonunda aldım bişey umarım eylülcüm beğenir , Melis Ece de güle güle giyer opuyorumnanaktan

güle güle giysin meloş
ay göndermeye başlasakta resimleride koysak buraya çok eğlenceli olcak bakmak

Andina ne aldın ne aldın ? Kulağıma fısılda :) Nolurrr :)

ben de haftasonu çıkcam daha almaya.EŞime diyorum,çekiliş yaptık,haftasonu aman unutmayalım.bben unutursam sen hatırlat diyorum.

Bu günlerde biras aklım yerinde deilde

darkcım söylemiyim ama çok şeker bişey yani ben pek sevdim umarım eylül de beğenir , adresini yazsa göndericem hemen ama bu aralar nete giremiyo , bekliyorum sabırsızlıkla..
ay dur sana özelden yazim hayatım

ay şekercim bana da özelden yazıver bir zahmet ben de bir cimcimeye hediye alıcam çünkü fikir olur bana da kız çeşitleri çok fazla gerçekten ama hala kararsızım yine de :uhm:

selam kızlar geldim ben :))

andinacım sağol canım eline koluna sağlık ,
bende annemdeydim zehracığımın hediyelerini aldım ,ayın 14 ünde yollıycam inş..

eylülüm ben izne çıkıyorum 11'inde biliyosun , adresini yaz özelden hemen gönderiyim yoksa gecikmiş olurum bidanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…