yukarıyı iyi oku canım sana araba vermiyoruz seni ARAP 'a verioruz :roflol::roflol:
beni seç..... beni seçççç...... beni araba verr... :dance::teytey:sırnaşık şey
kimse kırılmasın gücenmesin ama biz burda sadece bebeklerin değil kendi sorunlarımızı bile paylaşıyoruz ,hepimiz kimin ne olduğunu ,ne iş yaptığını ,sıfatını suratını herşeyini biliyoruz ,hergün biz burda yüzlerce paylaşım yapıyoruz ,çoğu kez işi gücü bırakıp saatlerimizi burda harcıyoruz ,şimdi günün 10 saatini burda geçiren insanla ayda yılda bir gelip ceee diyip kaçan arkadaşları bir değil tabi, ne yalan söyliyim bu arkadaşları biz istemedik ,biz bize gelecek hediyelerin bir anısı olsun ,kimin kullanacağı ne kadar değer vereceği belli olsun istedik .myson üzülme ama bana senden gelecek bir hediye ile beyazmelekten gelen arasında fark var ..açıok açık söylüyorum sebep buydu ..biz hiçbir zaman eski yeni ayırımı yapmadıık örnek remedios mesela ,daha yeeni geldi ama hep aramızda ..
arım balım peteğim.... gülüm dalım çiçeğim...... biliyorsunki ben nisan 2009 annesiyim... ama şimdiye kadar çok fazla oturamadım bilgisayar başına haliyle ben de çok zaman cee diyebildim sadece konulara çok fazla hakim olamadım.... ama bundan sonra rahat rahat girebilicem nete... ama aynı şekilde beni de dışlarlarsa (ki öyle oldu sanırım) yani başlattıkları aktivitelere beni almayacaklar vs.. şimdi ben bu haldeyken kendimi nasıl tanıtacağım peki,,, bir fırsat verilmesi gerekmiyormu sence de ... ben şimdi kendimi kime nasıl anlatacağım canımın taaaaaa içi..... ya anlatabildimmi derdimi.... beni siz alırmısınız aranıza lüüüüüttttfeeeeennn.....hihoyyythihoyyyt
torpil haaaaa!!!! yerimseniben
ah canıııım kıyamam sen sokaktamı kaldın almadımı hainler seni ee madem Eylülümüzün arkadaşısın sana bir kıyak yapalım o zaman at bi bişlik gel içeri delikafadulden
torpil haaaaa!!!! yerimseniben
ne dersin elifdemcim yapmayalım mı yoksa siz yok derseniz almayız içeri kaydirigubbakcemile3
yine eksik bilgi gönderdim..Tüüüü bana....
swetter kızım şu an 12 aylık kıyafetleri giyiyor canım...
özelden yazamadım kusura bakma......
aslıhancım sanırım listede bir yalnışlık oldu ,ben son listeden alıntı yapmıştı hatta listenin son hali budur diyede yazmıştım .sonra düzenleme yaptık ve sürekli katılımda bulunmayan birkaç arkadaşı çıkardık ,o karamaşada sende arada kaynamışın be canım ,
bak şöyle yapalım _ypc_ isimli arkadaşla elmalı turta da katılmak istedi ama geç olmuştu ,isterseniz aranızda anlaşın birbirinize alın olurmu ,böyle bir yalnışlıktan ötürü üzgünüm ..
çekilişe katılmak isteyip katılamamış tüm arkadaşlar üzülmeyin lütfen ,tekrar yaparız daha sonra ama ne zaman olur bilemiyorum tabiki.yeni arkadaşlar bir dahaki çekilşie kadar aynı samimiyeti yakalayabilirsek sizlerlede,sizinlede hediye alıp vermekten ve hatıralar oluşturmaktan çok memnun kalırız.hepimizin adına konuştum arkidişler bana katılacağınızı düşünerek.öpüyorum herkesi
emeği geçen herkese teşekkürler....a.s.a.s.
ben zeynaya çıktım piyangodannnzemuszemus
ama en çok sevindiğim julinin bana çıkması kızını istediğim ama başkasına kaptırdığım juli hanımın tatlı kızı banusuya hediye bendennnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
eee ben azoma nasıl ulaşacağım o pek giremiyor nete yaaa
ya kızlar kim ne almak istiyosa alsın ayyy
ben piroşa alcamm julicikte bana
piroş bilgilerini aliim bacımm
Yine de düşündüğün için sağol canım...
Bu arada elden hediyeleşmek de güzel olur:) Duru ile Bengisu hediyeleşirler kardeş kardeş... Benimki bayılıyo zaten hediye paketi açmaya:)
Ben de şaştım kaldım hızınıza. Doğumdan önce haftalarca kalmıştı topik de bi türlü harekete geçememiştik... Bi daha yapılırsa katılmayı çok isterim. Mesela yılbaşı çekilişi yapabiliriz bi sonraki sefere. Ne dersiniz?