Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kimse kırılmasın gücenmesin ama biz burda sadece bebeklerin değil kendi sorunlarımızı bile paylaşıyoruz ,hepimiz kimin ne olduğunu ,ne iş yaptığını ,sıfatını suratını herşeyini biliyoruz ,hergün biz burda yüzlerce paylaşım yapıyoruz ,çoğu kez işi gücü bırakıp saatlerimizi burda harcıyoruz ,şimdi günün 10 saatini burda geçiren insanla ayda yılda bir gelip ceee diyip kaçan arkadaşları bir değil tabi, ne yalan söyliyim bu arkadaşları biz istemedik ,biz bize gelecek hediyelerin bir anısı olsun ,kimin kullanacağı ne kadar değer vereceği belli olsun istedik .myson üzülme ama bana senden gelecek bir hediye ile beyazmelekten gelen arasında fark var ..açıok açık söylüyorum sebep buydu ..biz hiçbir zaman eski yeni ayırımı yapmadıık örnek remedios mesela ,daha yeeni geldi ama hep aramızda ..

Aman yarabbim kendimi internete attım bakayım ne yapmışsınız diye bir de baktım Asortik bana çıkmış. Kız Asortie ne beğendiricem ben şimdi sana :)))))
Bu arada myson darılmana gerek yok canım. Seni ben tanımıyorum bile hiç yazıştığımız bir şey olmadı ben çıksam sana ne alacağım ki. Gelip fotoğraf ekledin ama kasım anneleri grubuna yazmamışsın bile yanii hakkında hiçbir şley bilmiyoruz. Bu konuşmayacağımız tanışmayacağımız sohbet etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor canım lütfen yanlış anlama ama konu hediye olunca tanıdık olmamız gerektiğini düşünmüştüm. Yine de seni, kırdıysam kusura bakma.

Evet eylül sana katılıyorum canım. Düşünsene birbirimizn bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken bile yanyanaydık. Bunca anı ve yaşanmışlık varken dün tanıştığımız bir arkadaşımızla aynı olamayız. Bir de katılım çok önemli neredeyse her gün biz buraya uğruyoruz.

arım balım peteğim.... gülüm dalım çiçeğim...... biliyorsunki ben nisan 2009 annesiyim... ama şimdiye kadar çok fazla oturamadım bilgisayar başına haliyle ben de çok zaman cee diyebildim sadece konulara çok fazla hakim olamadım.... ama bundan sonra rahat rahat girebilicem nete... ama aynı şekilde beni de dışlarlarsa (ki öyle oldu sanırım) yani başlattıkları aktivitelere beni almayacaklar vs.. şimdi ben bu haldeyken kendimi nasıl tanıtacağım peki,,, bir fırsat verilmesi gerekmiyormu sence de ... ben şimdi kendimi kime nasıl anlatacağım canımın taaaaaa içi..... ya anlatabildimmi derdimi.... beni siz alırmısınız aranıza lüüüüüttttfeeeeennn.....hihoyyythihoyyyt

kızlar korkmayın bu çatlak kız benim arkadaşım olur ,garibandır kendisi ,alıverelim aramıza ,oğlu daha 4 aylık nisan anneleri almamışlar aralarına bari burda yazışıversin ,yazık :roflol:

ah canıııım kıyamam sen sokaktamı kaldın almadımı hainler seni ee madem Eylülümüzün arkadaşısın sana bir kıyak yapalım o zaman at bi bişlik gel içeri delikafadulden

kalimero senden bi ricam var...
bebişinin bi fotosunu koyarmısın..Kızım nasıl bi yakışıklıya hediye alacağını bilmek istiyor..
Baya bi bakındım hiçbir yerde foto bulamadım..

yine eksik bilgi gönderdim..Tüüüü bana....
swetter kızım şu an 12 aylık kıyafetleri giyiyor canım...
özelden yazamadım kusura bakma......

ah canıııım kıyamam sen sokaktamı kaldın almadımı hainler seni ee madem Eylülümüzün arkadaşısın sana bir kıyak yapalım o zaman at bi bişlik gel içeri delikafadulden

torpil haaaaa!!!! yerimseniben

ne dersin elifdemcim yapmayalım mı yoksa siz yok derseniz almayız içeri kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman o gelicem der gelmez ,aklına esince bi yazar sonra 1 ay yok :))ondan almadılar zaten nisan anneleri :)) gelir ara sıra bir iki kelam yazarsa cevap verinde sevinsin yazık :lepi:

şu mübarek günlerde kapıya gelen çevrilmez. hızırdır, ak sakallı dede falandır bilemden geri çevirmeyelim ayol. :teselli:
şaka bi yana;
kasım annelerinin kapısı samimiyetle, merak ederk, inarark paylaşım yapan herkese açıktır diye düşünüyorum ben.

saol canım ismimi göremeyince çok üzülmüştüm ama hayatta başka sıkıntılar olunca haliyle unutuluyo neyse başka zaman inşallah çekiliş heycanı kalmadı e sizde aranızda paylaşım yaptınız zaten dediğim gibi başka zaman
ben buna katılmak istedim çünkü iyi kötü hamile kaldığımızdan beri paylaşım yapıyoruz çocuklarımız doğdu yok gazıydı sarılığıydı anne sütüydü mamasıydı derken yaşlarına girmek üzereler ben çok fazla sizler gibi katılamıyorum kulube ama her gün bakıyorum ama çoğu zaman takip edemiyorum çünkü iş yerinde internete giremiyoruz bütün siteler kilitli eve gelince çocuk falan (bildiğiniz üzere halen oğlumla sorunum var) anca o uyuyunca giriyorum o da zaten kaç dakika istedimki biraz daha samimi olabilmek bu topluluğa girebilmek onun heyecanındaydım ama olmadı neyse başka zaman inşallah

çekilişe katılmak isteyip katılamamış tüm arkadaşlar üzülmeyin lütfen ,tekrar yaparız daha sonra ama ne zaman olur bilemiyorum tabiki.yeni arkadaşlar bir dahaki çekilşie kadar aynı samimiyeti yakalayabilirsek sizlerlede,sizinlede hediye alıp vermekten ve hatıralar oluşturmaktan çok memnun kalırız.hepimizin adına konuştum arkidişler bana katılacağınızı düşünerek.öpüyorum herkesi

aynen katılıyorum canım hatta yılbaşına bile yapabiliriz....

ben geldim.........
çok heyecanlıydı:))) güzelmiş bu hediyeleşme işi devamı gelsin
ayrıca buğrişe hediye alacağıma çok sevindim çok severim veledi:)) eylüle dedim ben kocişin kıyafetlerinden göndercem çocuk maşallah dana gibin:))) çok heveslendim erkeğe kıyafet alcam heyyy
şaka biyana buğrişin bilgilerini yolla cnm en kısa zamanda sabırsızlanıyorum bişeyler almak için
asortiecim bende piroşun bilgilerini gönderirim sana cnm

piroşun bende çitosun oğluşuna alcam dün avm de bişeyler beğendim bile,çok tatlı ya küçük adam kıyafetleri :roflol:

Ayy canım ben de çok sevindim gerçekten çünkü benim burada ilk tanıdığım kişilerden biri Dark diğeri de sensin. Cuk oturmuşuz yahuuu.

eee ben azoma nasıl ulaşacağım o pek giremiyor nete yaaa

Canım ben Azo'ya söyleyeyim. Olmadı sen no gönder ben azoya vereyim.

ya kızlar kim ne almak istiyosa alsın ayyy
ben piroşa alcamm julicikte bana
piroş bilgilerini aliim bacımm

Evveeeet. Ben kokoş Eylül'üme hediye alıcam. Valla dün hep baktım şu nasıl olur bu nasıl olur Eylül'e diye. Ama beden konusu pek oturmadı kafamda. Eylül de ağır toplarımızdan biri sanırım :)) Diyorum bi tane Banusu'ya bi tane Eylül'e alırım :))

Elmalıcım senin olmamana ben de üzüldüm. Keşke ulaşabilseydik sana. İnşallah gelecek çekilişte sen de olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…