Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Aman yarabbim kendimi internete attım bakayım ne yapmışsınız diye bir de baktım Asortik bana çıkmış. Kız Asortie ne beğendiricem ben şimdi sana :)))))
Bu arada myson darılmana gerek yok canım. Seni ben tanımıyorum bile hiç yazıştığımız bir şey olmadı ben çıksam sana ne alacağım ki. Gelip fotoğraf ekledin ama kasım anneleri grubuna yazmamışsın bile yanii hakkında hiçbir şley bilmiyoruz. Bu konuşmayacağımız tanışmayacağımız sohbet etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor canım lütfen yanlış anlama ama konu hediye olunca tanıdık olmamız gerektiğini düşünmüştüm. Yine de seni, kırdıysam kusura bakma.
fıstığımm canım senden gelen ne olursa olsun biz beğeniriz sen merak etme canışım
ben genelde eylül seneye yaza giysin die alırsam 18-24 aylık alıyorum bu seneye yani sezonluk alırsam 18 aylık aldım canım bilgin olsun
ayrıca benim lokum o kadar da ağır top deel sadece 9,5 kg canım tahminen o da
daha tartılmadıkopuyorumnanaktan

ben geldim.........
çok heyecanlıydı:))) güzelmiş bu hediyeleşme işi devamı gelsin
ayrıca buğrişe hediye alacağıma çok sevindim çok severim veledi:)) eylüle dedim ben kocişin kıyafetlerinden göndercem çocuk maşallah dana gibin:))) çok heveslendim erkeğe kıyafet alcam heyyy
şaka biyana buğrişin bilgilerini yolla cnm en kısa zamanda sabırsızlanıyorum bişeyler almak için
asortiecim bende piroşun bilgilerini gönderirim sana cnm

canım bekliyorum adres bilgilerini kilosunu boyunu yaz bana ben size bir hedaye seçiim
sezonluk mu istersin seneye yazamı istersin
ne renk olsun doğan görünümlü şahin olsun mukaydirigubbakcemile3

kalimero mesajımı almadınmı canım..
Sabırsızlıkla cevabını bekliyorum..Bebeğinin fotosunu göndermeyi unutma..Kilosunu, boyunu , posunu kaç aylık giydiriyorsun, yazlıkmı olsun, baharlıkmı kışlıkmı...:uhm: Herşeyinizi istiyorum..
Kestane kebap acele cevap..a.s ( Bunu sweterdan kopya çektim..sırnaşık şey)

günaydın kızlar
haftasonu merak içinde geçti ne oldu çekiliş diye
denizanası canım ben ilke deniz'e hediye alacağım
darilgenim de yağız'ıma
hadi hayırlı olsun
özelden detayları mesajlaşırız:emir_bebek:

kimse kırılmasın gücenmesin ama biz burda sadece bebeklerin değil kendi sorunlarımızı bile paylaşıyoruz ,hepimiz kimin ne olduğunu ,ne iş yaptığını ,sıfatını suratını herşeyini biliyoruz ,hergün biz burda yüzlerce paylaşım yapıyoruz ,çoğu kez işi gücü bırakıp saatlerimizi burda harcıyoruz ,şimdi günün 10 saatini burda geçiren insanla ayda yılda bir gelip ceee diyip kaçan arkadaşları bir değil tabi, ne yalan söyliyim bu arkadaşları biz istemedik ,biz bize gelecek hediyelerin bir anısı olsun ,kimin kullanacağı ne kadar değer vereceği belli olsun istedik .myson üzülme ama bana senden gelecek bir hediye ile beyazmelekten gelen arasında fark var ..açıok açık söylüyorum sebep buydu ..biz hiçbir zaman eski yeni ayırımı yapmadıık örnek remedios mesela ,daha yeeni geldi ama hep aramızda ..

:lepi:hep örnek bir insan olmuşumdur küçüklüğümden beridelikafadulden

kalimero mesajımı almadınmı canım..
Sabırsızlıkla cevabını bekliyorum..Bebeğinin fotosunu göndermeyi unutma..Kilosunu, boyunu , posunu kaç aylık giydiriyorsun, yazlıkmı olsun, baharlıkmı kışlıkmı...:uhm: Herşeyinizi istiyorum..
Kestane kebap acele cevap..a.s ( Bunu sweterdan kopya çektim..sırnaşık şey)

canım hafta sonu gırememıstım nete kusura bakma
senın ıcın bır foto ve bılgılerını ekleyecegım canım

Darilgen nazıl arkadaşım.Şu adres, tel., Ateş parçamın ebatları nedir?Bana bi mesaj atıversen.Bak pişman olmayacaksın.Bak net.te sapıklara vermeyecem.Ya özelden yada mail adresimden ulaşıver be güzelim.

Yasmin Ateş parçasının fotoğrafları face de var canım. Tam bir ateş qarçası gerçekten dünya tatlısı. Ebatları standart ölçülerde. Fizik sağlam Ateş'te laelaelaelaelae

Yasmin canımcım yazdım sana özelden, şimdiden teşekkürler ,
julienne seni de çok öpüyor ve teşekkür ediyoruz.

Remedios'cum sana da özel msj atmıştım ama, ben de senin yakışıklı oğlanın bilgilerini ve adresinizi alabilir miyim, Çok heyecanlıyız biz.

ben geldim.........
çok heyecanlıydı:))) güzelmiş bu hediyeleşme işi devamı gelsin
ayrıca buğrişe hediye alacağıma çok sevindim çok severim veledi:)) eylüle dedim ben kocişin kıyafetlerinden göndercem çocuk maşallah dana gibin:))) çok heveslendim erkeğe kıyafet alcam heyyy
şaka biyana buğrişin bilgilerini yolla cnm en kısa zamanda sabırsızlanıyorum bişeyler almak için
asortiecim bende piroşun bilgilerini gönderirim sana cnm

ayy ne alemsin kısss:)) ama hakkaten dana gibinn vallaha..Cumartesi kontrole gittik 11,200 kg-79 cm bboy var herifte:)):nazar::nazar: (deniz) çilek kadar olamasakta baya uzunuzz:hihoyyyt ben 1,5-2 yaş kıyafeti alıyorum :1shok: adresi özelden yazarım canımopuyorumnanaktan

maşallah buğra ya bütün bebişlerimize maşallah...
1.5-2 yaş kıyafeti alırım o zaman cnm
bekliyorum cnm adresini

kızlar hediye gönderim tarihi neydi
14lü bişeyler var aklımda ama 14üne kadar göndercekmiyiz yoksa o tarihtemi başlıycaz göndermeye?

Asortie doğan görünümlü şahin demek :))))

ay çok güldümmmmm.

Bizde inşallah,haftasonu şehir merkezine gideceğiz.Ordan bakıcam bişeyler.

ınşallah istediğim gibi şeyler bulurum.

Pirayecim.Sanırım ayın 10 undan sonra yada 14 ünden sonra gönericez.
Sen 10 gibi kendini hazırla canım.
Yanlış değilsem 10 ila 14 ü arası gönderimler olucak.

Tatile gidenler vardı ya onlarada uysun diyeydi yanlış değilsem.

sağol darkçımopuyorumnanaktan
bana kalsa dün alcaktımda buğra nın vücut ölçülerini bilmiyodum:) 10una kadar alırım
asortie piroşa doğan görünümlü şahin göndercek hehehehe

valla buna katılmayı bende çokkkk isterdim ama net bozuk günlerdir giremiyorum.bugün anneme geldik orda gördüm çok üzüldüm neyse bi dahakine inşallah:gitme:

X