- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 39
fıstığımm canım senden gelen ne olursa olsun biz beğeniriz sen merak etme canışımAman yarabbim kendimi internete attım bakayım ne yapmışsınız diye bir de baktım Asortik bana çıkmış. Kız Asortie ne beğendiricem ben şimdi sana :)))))
Bu arada myson darılmana gerek yok canım. Seni ben tanımıyorum bile hiç yazıştığımız bir şey olmadı ben çıksam sana ne alacağım ki. Gelip fotoğraf ekledin ama kasım anneleri grubuna yazmamışsın bile yanii hakkında hiçbir şley bilmiyoruz. Bu konuşmayacağımız tanışmayacağımız sohbet etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor canım lütfen yanlış anlama ama konu hediye olunca tanıdık olmamız gerektiğini düşünmüştüm. Yine de seni, kırdıysam kusura bakma.
ben genelde eylül seneye yaza giysin die alırsam 18-24 aylık alıyorum bu seneye yani sezonluk alırsam 18 aylık aldım canım bilgin olsun
ayrıca benim lokum o kadar da ağır top deel sadece 9,5 kg canım tahminen o da
daha tartılmadıkopuyorumnanaktan
ben geldim.........
çok heyecanlıydı:))) güzelmiş bu hediyeleşme işi devamı gelsin
ayrıca buğrişe hediye alacağıma çok sevindim çok severim veledi:)) eylüle dedim ben kocişin kıyafetlerinden göndercem çocuk maşallah dana gibin:))) çok heveslendim erkeğe kıyafet alcam heyyy
şaka biyana buğrişin bilgilerini yolla cnm en kısa zamanda sabırsızlanıyorum bişeyler almak için
asortiecim bende piroşun bilgilerini gönderirim sana cnm
canım bekliyorum adres bilgilerini kilosunu boyunu yaz bana ben size bir hedaye seçiim
sezonluk mu istersin seneye yazamı istersin
ne renk olsun doğan görünümlü şahin olsun mukaydirigubbakcemile3