Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

1- EYLÜL166-elifdem
2- DaRKiNLiFe-ecemim2001
3- Saphira-çitos
4- Andina222-eylül166
5- hilal1975-minikkalimero
6- beyazmelek-ıcır
7- ICIR-h.mine
8- Remedios-denizanası
9- h.mine-darkinlife
10- Minik Kalimero-beyazmelek
11- lelal-andina222
12- julianne-asortie
13- denizanası-lavinya
14-zeyna-nazlımelek
15-PirayeHira-derinxby
16-derinxby-saphira
17-çitos..-çilek
18-lavinya-azo
19-Swetter-hilal1975
20-asortie-pirayehira
21-darilgen-remedios
22-ecemim 2001-lelal
23-elifdem-mmf27
24-nazlımelek-julianne
25-mmmf27-yasmin28
26-Azo-zeyna
27-yasmin.28-darilgen
28-çilek-swetter

bu çekiliş sonucuysa ben kendi ismimi neden göremiyorum

teşekkür dilekleri için bende teşekkür ediyorum evet çok güzel oldu gerçekten ..

asortiecim piraye şimdi çıktı ,sanırım yarında burda .p.tesi günü bilgilerini yollar canım ..

andinacım kankamız burdaydı yani senin gelin :)) az önce çıktı oda

bu arada adres bilgilerimi özelden atarım ..

elifdemcim sende bilgilerini yolla canım ,fıstığa hediye almak için şimdiden heyecanlandım..

1-EYLÜL166
2- _DaRKiNLiFe
3- Saphira
4- Andina222
5- hilal1975
6- beyazmelek
7- ICIR
8- myson
9- Remedios
10- h.mine
11- Minik Kalimero
12- lelal
13- julianne
14- denizanası
15-yagmur77
16-zeyna
17-PirayeHira
18-derinxby
19-çitos..
20-lavişşş
21-Swetter
22-asortie
23-aslihanxx
24-darilgen

Ay nasıl geç fark ettim bu topiği ben, neyseki yetiştim.:teytey:

ismimi eklemiştim ama

aslıhancım sanırım listede bir yalnışlık oldu ,ben son listeden alıntı yapmıştı hatta listenin son hali budur diyede yazmıştım .sonra düzenleme yaptık ve sürekli katılımda bulunmayan birkaç arkadaşı çıkardık ,o karamaşada sende arada kaynamışın be canım ,
bak şöyle yapalım _ypc_ isimli arkadaşla elmalı turta da katılmak istedi ama geç olmuştu ,isterseniz aranızda anlaşın birbirinize alın olurmu ,böyle bir yalnışlıktan ötürü üzgünüm ..

Ne guzel dusunmussunuz elinize saglik.Keske yurt disindan katilinsaydi bende katilirdim

arkadaslar sırada sırada katılan dıye sanırım benı kasdettınız ben zorunluluktan 2-3 gundur nete gıremedım benı nıye cıkardınız lısteden cokkk uzuldum.vınnn ım la nete gırebılıyordum ve bır arkadasa zorunlu olarak 2-3 gunlugune verdım vınnımı sımdı elıme gectı ve hemen bakıyım dedım ne yapıldı dıye ısmımı goremeyınce cok uzuldum.neyse hayılrısı olsun.herkes ıyı gunlerde kullansın hedıyelerını.sevgıler...

arkadaşlar üzülmeyin,
bu ilk ve biraz da aceleyle yapılan bir çekiliş oldu. sonuçta tam katılım önemliydi ve ona göre hareket edildi.
arada hatalar eksiklikler olacaktır illa ki. yılbaşına yine düşnüyoruz inşallah o zaman dark ın dediği gibi baya önceden haber verilir herkes de katılma imkanı bulabilir.

bu bir başlangıç olsun diyelim:)))

gunaydın kızlar
ne zormus hedıye almak
en ıyısı ıyıce gezıp karar vermek
bu arada sızın yuzunuzden face katılacam :ecrin_bebek:

arkadaşlar darılmaca gücenmece yok elifdeminde sölediği gibi iş aceleye geldi o yüzden böle oldu tekrarlarını yaparız mutlaka ama yine de eylülünde sölediği gibi yedeklerden de girebilirsiniz 4 kişi oldu sanırım şuan ypc , seyra, elmalı turta ve yağmur 77 isterseniz sizi de aranızda bir çkilişle eşleştirelim bölece katılım sağlanır byndan sonrakileri de kaçırmazsınız

kızlar günaydın heyecanla sayfaya bakmıştım ama adımı göremeyince üzüldüm geçmişi okuduğumda daha da üzüldüm keşke çekilişin başında yenileri kabul etmeyeceğinizi kural koysaydınız ..neyse artık ,özellikle julinin yazdıklarına kırıldım ama canınız sağolsun sizlere ii sohbetler ii paylaşımlar..

ya hayatım yenılıkle alakası yok
bı kac gun ıcınde oldu hersey sen herhalde yetısemedın ondan oldu kırılma lutfen

myson eylül açıkladı zaten yenileri değil katılırım deyip bir daha mesaj yazmayanları çıkardı listedenki bunun nedenide ulaşmak problem olmasın diye, çok daha eski arkaşlarda var çıkarılanların içinde, paylaşımlarını bekliyorum

kızlar günaydın heyecanla sayfaya bakmıştım ama adımı göremeyince üzüldüm geçmişi okuduğumda daha da üzüldüm keşke çekilişin başında yenileri kabul etmeyeceğinizi kural koysaydınız ..neyse artık ,özellikle julinin yazdıklarına kırıldım ama canınız sağolsun sizlere ii sohbetler ii paylaşımlar..

canım üzülmene kırılmana gerçekten gerek yok julinin anlatmak istediği yeni arkadaşlarımızın ne bebeklerini ne de kendilerini tanımıyoruz nete çok sık giremiyorlar irtabat kurmamız zor oluyor diye dedi şimdi biz birbirimizin bebeklerini hamileliklten beri biliyoruz hangi bebekte ne sorun var onu bile söleyebiliriz sizinle biraz daha görüşüp tanımamız lazım kötü bir niyet yok yani bir dahaki çekilişlere katıl mutlaka biz seni aramızda sürekli görmekten mutlu oluruz burda yeni gelenlere kapalı değiliz biz sadece çekiliş olayında böle oldu

ne çekilişmiş bee olay oldu resmen

X