Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

cok guzel oldu gercekten fıkır anası eylule cok tesekkurler :))
ozellıkle farklı cınsıyette cıkanlar cok sevınmıstır emınım benım gıbı. oglusum oldugundan ve etrafımda hep oglan cocugu olduıgundankız kıyafetlerıne hep ımrenerek bakmıstım. sımdı o zevkımı tatmın edecegım :)

ecemim evet tatlım
kızım yakışıklı bir erkeğe hediye alıyor ve diğer yakısıklı erkekte kızıma
ay çok hoş oldu bu opuyorumnanaktan

ay lelalim hediye alacağın yakışıklı benimki oluyo galiba kaydirigubbakcemile3

tüm sayfaları okuyamadım amma yazmışınız , eylülüm bende melis ece'ye alıyorum dimi , ne güzel gelinimin kankası çıktı bana da opuyorumnanaktan

geldiiiim çekiliş bitmiş alkisalkisalkis

ay eylülcm fikrine sağlık
ve pirayecimle birlikte emeklerinize sağlık çok güzel oldu ya çok heycanlı ve mutluluk verici hihoyyyt

10-14 eylül gönderim tarihi tam iyi bence de yavrularımıza bayram hediyesi sanal teyzelerinden ve sanal kardeşlerinden olacak delikafadulden

fiyat limiti olarak 25tl ortalama iyi ama kimseyi zorlamamak lazım biri beğenir 5 tl lik alır biri gider 10 tl lik ne yapalım muhasebesini mi yapıcaz gönlümüzden koptu işte fikri bile güzel

kalimerocum şimdi bebişimin tüm bilgilerini özelden atıyorum sana istersen tel no msn falan da verebilirim gerekli olursa
ıcırım tatlım sende bana özelden atabilir misin rica etsem tatlı kızının beden ölçülerini herşeyini hatta son zamanda çekilmiş bir fotosunu gönderebilirsen çok ta güzel olur :sm_cool:

ya kızlar kim ne almak istiyosa alsın ayyy
ben piroşa alcamm julicikte bana
piroş bilgilerini aliim bacımm

cok guzel oldu gercekten fıkır anası eylule cok tesekkurler :))
ozellıkle farklı cınsıyette cıkanlar cok sevınmıstır emınım benım gıbı. oglusum oldugundan ve etrafımda hep oglan cocugu olduıgundankız kıyafetlerıne hep ımrenerek bakmıstım. sımdı o zevkımı tatmın edecegım :)

swettwrcım aynen ben de kız çıksın istiyordum kız kıyafetlerini çok seviyorum çünkü şimdi bol bol bakabilirim kız reyonlarına ıcırım için :teytey:

evet elmalıcım bugün konuştuğumuz gibi geç kaldım sana ulaşmaya
ama üzülme sen ben begişime hediyemizi alırım hem de elden veririzopuyorumnanaktan
Yine de düşündüğün için sağol canım...
Bu arada elden hediyeleşmek de güzel olur:) Duru ile Bengisu hediyeleşirler kardeş kardeş... Benimki bayılıyo zaten hediye paketi açmaya:)

elmalıcım senide yazdım haberi olsaydı katılırdı diye canım, hatta lelal aramış ulaşamamış neyse bir daha yaparız :))
Evet canım, ama kısmet değilmiş işte...

ne dersin elmalıcım seyrayı ararım istersennnn
Olur canım ama, çekilişin heyecanı başka ne de olsa. Ama Seyra da istiyorsa neden olmasın :)

malesef Elmalı ya öyle oldu.Ulaşılamayanlar ve haberi olmayanlar az da olsa oldu.

bu ilk sefer olduğu için biraz aceleye getirdik heyecandan.

Birdahakine 1-2 hafta önceden duyuru olur inş.
Ben de şaştım kaldım hızınıza. Doğumdan önce haftalarca kalmıştı topik de bi türlü harekete geçememiştik... Bi daha yapılırsa katılmayı çok isterim. Mesela yılbaşı çekilişi yapabiliriz bi sonraki sefere. Ne dersiniz?

Eylül aklına, eline ve emeğine sağlık, piroşun da hakkı ödenmez tabi, herkese sonsuz teşekkürler.

Darilgeeeeeeeeen nerdesin?

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım yasmin,
Bugün banka işim vardı ama çekilişi takip edecem diye sadece muhtardan ikameti halledecek kadar zamanım kalmış, aldım geldim.

Remedioscum seni göremedim bu gün hiç, yakışılı Yağız için her türlü bilgiyi ve adresini özelden yazarsan çok sevinirim.

emeği geçen herkese teşekkrler çok keyifli oldu gerçekten :)) facebook ada yazdığım üzere geleneksel olması dileğimle opuyorumnanaktan

ypc cim seni uzun zamandır aramızda göremiyorduk cnm,sanıırm burdaki arkadaşlarla da kk dışında başka bir iletişim kaynağın yok sanıırm,yani msn gibi face gibi veya telefon gibi.o yüzden senin gibi bir çok arkadaşımız katılamadı.tekrar yapınca ona katılırsınız tatlım

arkadaşlar benim pc pek yavaş,hayrına biri bana çekiliş sonucunun tam listesini kopyalayabilir mi acaba,face yapıştırcamda :KK66:

1- EYLÜL166-elifdem
2- DaRKiNLiFe-ecemim2001
3- Saphira-çitos
4- Andina222-eylül166
5- hilal1975-minikkalimero
6- beyazmelek-ıcır
7- ICIR-h.mine
8- Remedios-denizanası
9- h.mine-darkinlife
10- Minik Kalimero-beyazmelek
11- lelal-andina222
12- julianne-asortie
13- denizanası-lavinya
14-zeyna-nazlımelek
15-PirayeHira-derinxby
16-derinxby-saphira
17-çitos..-çilek
18-lavinya-azo
19-Swetter-hilal1975
20-asortie-pirayehira
21-darilgen-remedios
22-ecemim 2001-lelal
23-elifdem-mmf27
24-nazlımelek-julianne
25-mmmf27-yasmin28
26-Azo-zeyna
27-yasmin.28-darilgen
28-çilek-swetter

kk dışında görüşmek isteyenlerle görüşürüm isterseniz msn face tlf farketmez yalnızım dertleşecek paylaşacak bilmediklerimi sorabilecegim biri olursa sevinirim sizler içinde bi mahsuru yoksa tabi

saphira karusu senin msn neden yok bende
ypc canım kasım anneleri topiğine sıksık gel tanışalım canım

svetercim çok mersi cicim öptüm seni muaah
ypc cim burda hepimiz dostluk ve paylaşım içn burdayız :) face te 2008 kasım anneleri grubuna katılmakla başla istersen,ondan sonra çorap söküğü gibi gelir :KK66:)

kk dışında görüşmek isteyenlerle görüşürüm isterseniz msn face tlf farketmez yalnızım dertleşecek paylaşacak bilmediklerimi sorabilecegim biri olursa sevinirim sizler içinde bi mahsuru yoksa tabi

nıye bı mahsuru olsun cnm zaten hepımızın amacı bu. burda cok guzel seyler paylasılıyor. a.s.

X