- 5 Eylül 2007
- 805
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecemim evet tatlım
kızım yakışıklı bir erkeğe hediye alıyor ve diğer yakısıklı erkekte kızıma
ay çok hoş oldu bu opuyorumnanaktan
cok guzel oldu gercekten fıkır anası eylule cok tesekkurler :))
ozellıkle farklı cınsıyette cıkanlar cok sevınmıstır emınım benım gıbı. oglusum oldugundan ve etrafımda hep oglan cocugu olduıgundankız kıyafetlerıne hep ımrenerek bakmıstım. sımdı o zevkımı tatmın edecegım :)
Yine de düşündüğün için sağol canım...evet elmalıcım bugün konuştuğumuz gibi geç kaldım sana ulaşmaya
ama üzülme sen ben begişime hediyemizi alırım hem de elden veririzopuyorumnanaktan
Evet canım, ama kısmet değilmiş işte...elmalıcım senide yazdım haberi olsaydı katılırdı diye canım, hatta lelal aramış ulaşamamış neyse bir daha yaparız :))
Olur canım ama, çekilişin heyecanı başka ne de olsa. Ama Seyra da istiyorsa neden olmasın :)ne dersin elmalıcım seyrayı ararım istersennnn
Ben de şaştım kaldım hızınıza. Doğumdan önce haftalarca kalmıştı topik de bi türlü harekete geçememiştik... Bi daha yapılırsa katılmayı çok isterim. Mesela yılbaşı çekilişi yapabiliriz bi sonraki sefere. Ne dersiniz?malesef Elmalı ya öyle oldu.Ulaşılamayanlar ve haberi olmayanlar az da olsa oldu.
bu ilk sefer olduğu için biraz aceleye getirdik heyecandan.
Birdahakine 1-2 hafta önceden duyuru olur inş.
Darilgeeeeeeeeen nerdesin?
Olur canım ama, çekilişin heyecanı başka ne de olsa. Ama Seyra da istiyorsa neden olmasın :)
QUOTE]
Ben isterim yedeklerden girelim işte :)
kk dışında görüşmek isteyenlerle görüşürüm isterseniz msn face tlf farketmez yalnızım dertleşecek paylaşacak bilmediklerimi sorabilecegim biri olursa sevinirim sizler içinde bi mahsuru yoksa tabi