Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

h. mınecım sende bana ozelden her turlu bılgılerını gonderırsen sevınırım
bende zeynep ceylıne alıcam
sımdı acıtye gıdıcem bakalım neler varmıss

bende şimdi yemek yapmaya gidiyorum ama lellalcim özelim açık bana güzel prensesle ilgili herşeyi ve adresini bildirirsen sevinirim çok heyecanlıyım uzun zamandır kız bebeğe bir şeyler almamıştım çok heyecanlandım ne gezerim şimdi

Ya herkes gücü neye yeterse onu alsın.Hediye almak da bir yarış değil ya.Gönlünden ne koparsa.Geniş bir aralık vermek lazım.Bence 25-100 olabilir.

nazlımelek bana bebeklerinin bilgilerini ve kendi bilgilerini yollay bakayım erkek anası olarak erkeklerimi bi giydireyim
ay çok helecanlı

Bu sınıra sadık kalmaya çalışalım ki diğerleri kendini kötü hissetmesin kıslar .

Sınır uygunmu Eylül herkese?ıtiraz eden olmadı demi?

Tabiki 3-5 aranmaz Çam sakızı Çoban armağanı

Yarış değil canım ama uçmayalım.Biri 100 tl alır. biri 25.Hoş olmaz.

o zaman bunun sürekliliğini sağlayamayabiliriz.

Fiyat belli olsun kimse zorlanmasın.Yineleyebilelim.

benim görüşüm bu tabi.Herkes ne düşünüyor bilmiyorum.

Yarış değil canım ama uçmayalım.Biri 100 tl alır. biri 25.Hoş olmaz.

o zaman bunun sürekliliğini sağlayamayabiliriz.

Fiyat belli olsun kimse zorlanmasın.Yineleyebilelim.

benim görüşüm bu tabi.Herkes ne düşünüyor bilmiyorum.

bende katılıyorum darkcım sana herkes fikrini söylesin bi karar verelim kızlarrr

cimcime bilgisayarı kapadı ya
alem bu kız ..
teşekkür ederiz ecemimcim.. ee sende kız vardı tecrübeli annesin özlemişssindir kız için bakınmaı işte sana fırsat oldu :)))
sana özelden yolluyorum tatlım bilgilerimizi ..
bende ne zamandır erkek reyolarında gezinip duruyordum buna nasipmiş :)

kızlar fiyat 25 tl olarak belirledik ama adı üstünde ,gönlünüzden kopan ne ise ,bişey beğenirim alırım 50 tl dir ama fiyatını söylemeyeceğim için kimse bilmez ..ama işe yarar bişey olması önemli ,özellikle yaz kış ayrımını yapabilmemiz lazım yazın 2 yaşına yakın olacaklarını hesap edip kışın 1 yaş olacağını hesap ederek almalıyız ki giydirebilelim ..yani oyuncak ,şapka ,ayakabı v.s tarzı şeylerde olabilir ..

X