Çam Sakızı Çoban Armağanı..

asya cen hediyen geldi canım şimdi aldım çok teşekkür ederim
kereme ilk fırsatta giydireceğim saol canım
ömür boyu saklayacağım

canım beğenmene sevindim güle güle giysin onlar eskiisn kerem bebeğe yenisi gelsin
sağlıkla kullanın canım

Bunlar Miray için..

Eklentiler

• $dinozzo 001.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 30
bu da benim için.
Çok teşekkür ederiz Deniz kızımla birlikte,öpüyoruz çok Ela ve seni.

Eklentiler

• $dinozzo 002.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 31
Teşk ederiz,ben de çok beğendim,yıkadıktan sonra Miray ın üstüne giydirip öyle de çekerim foto.

Teşk ederiz,ben de çok beğendim,yıkadıktan sonra Miray ın üstüne giydirip öyle de çekerim foto.

cnm güle güle kullanın seninkinin içine değiştirme kartı koymuştum olmazsa ya da beğenmezsen diye ne olur ne olmaz :)) mirayı da bekliyorum merakla inşallah olur

cnm güle güle kullanın seninkinin içine değiştirme kartı koymuştum olmazsa ya da beğenmezsen diye ne olur ne olmaz :)) mirayı da bekliyorum merakla inşallah olur

Çok tşk ederim canım,çok düşüncelisin,çok beğendim ama birazcık bedenini küçülttürebilirim canımopuyorumnanaktan

benim hediyelerimde geldi
bi oğluma bi bana teşekkürler nagihancım

fotolarınıda koyayım
canım çerçeveyi yeni taşındığım eve asacağım çok teşekkür ederim gerçekten unutmayacağım birer hatıra oldular

Eklentiler

• $1 (197).jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $1 (198).jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $1 (201).jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 50
sinemcim nerdesın canım?msjımı okudunmu?paket meydanda yok:):)anam kayıpmı oldu neee:):)

sınemcım nete gıremedın sanırım ama ozelden konusmak yerıne burdan konusalım artık ozel durum harıcınde.cunku olandan bıtenden arkadasların haberı olmuyor,sonucta bu topık bırlıkte acıldı.ben sevıncımı burdakı butun arkadaslarla paylasmak ıstıyorum,dıkkat et kendıne canım benım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…