Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Dark çok tatlı olmuş Ceren.Büyüdükçe güzelleşecek hanımefendi.Kırmızı da çok yakışmış.Öptüm onu nanaklarından.

sonunda bızım hedıyemızde geldı zemuszemus
en kısa zamanda ekleyecegım fotosunu. cok tesekkur ederım cılekcım kesene bereket cok begendım..

dark masallah cerene cok yakismis cicisi.
teşekkürler Çileğim

dark cok yakısmıs elbısesı masallah cerenee
kırmızı olsun 5 lıra fazla olsunnn:))))))
olsun walla:))
teşekkür ediyoruz

Dark çok tatlı olmuş Ceren.Büyüdükçe güzelleşecek hanımefendi.Kırmızı da çok yakışmış.Öptüm onu nanaklarından.
İnşallah canım.bizde öptük.bahtlarıda güsel olur umarım
darkcım maşallah ceren kızımıza çok şeker olmuş.
büyümüş, serpilmiş
alıcı gözüyle baktım valla-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İlahi azo kaydirigubbakcemile3
banusu duymasın

maşallah cerene çok yakışmış elbisesi manken güzel olunca güzel taşımış valla öpüyorum cereni
teşekkürler canım kesene bereket olsun

darkcım maşallah ceren hanım cici kızımız çok tatlı olmuş yaa
kırmızılar da pek yakışmış :nazar:
teşekkürler canımcım

nekadar belli oluyo dimi erkek annesi olduğum.
nerde güzel kız görsem oğluma alıcamkaydirigubbakcemile3
yok yok banusu başka canııııııımm:smiley-cool:

bunlarda bızım cıcılerımız cılek ablamıza tesekkur edıyoruz kesesıne bereket...opuyorumnanaktan

dsc08850.jpg
[/URL][/IMG]

anaaam tam üstüne göre olmuş kızz valla çok güzell kesene bereket çilekçim zevkliymişsinde gerçekten swetter güle güle kullansın oğluşun :)

begenmene sevindim swettcim,bi kac parca daha göndermek isterdim ama sinirlama vardi posta oldugu icin.

aynindan oglusumada aldim sicacik tutuyor,güle güle giyinsin senin adam:)

walla cok begendık esofmanımız vardı o renk tam onun ustune uydu takım oldu tesekkur ederız tekrardan

sweeter güle güle giysin oğluşun:)
kesene bereket çilekcim.çok güzelmiş..

bunlarda bızım cıcılerımız cılek ablamıza tesekkur edıyoruz kesesıne bereket...opuyorumnanaktan

dsc08850.jpg
[/URL][/IMG]

hediyeleriniz çok güzelmiş canım güle güle giysin oğlun çok ta yakışmış maşşallah :nazar:
çilekcim kesene bereket ,eline sağlık ..

swettercim güle güle giysin oğlun.
Çilek teyzesi güzel hediye seçmiş doğrusu sıcacık.ohh olsa bende giysem :KK70:DDD

çok üşüyorum ya ,daa kalorifer deneme yakışına geçmedi de :)))

swettwecım çok güzelmiş güle güle giysin oğluşun çok tatlı olmuş

kız darkcım sen adana da yaşamıyor muydun adana da üşünür mü kız biz aydında hala balkonu açıyoruz zaman zaman adana da buraya benzer

swettercim hediyeniz çok güzelmiş pekte yakışmış üstüne güle güle giysin yakışıklı bıdık

swettwecım çok güzelmiş güle güle giysin oğluşun çok tatlı olmuş

kız darkcım sen adana da yaşamıyor muydun adana da üşünür mü kız biz aydında hala balkonu açıyoruz zaman zaman adana da buraya benzer

yazın 2 ay kadar ordayım canım,ailem yaşıyor orda.

ben askaraydayımkaydirigubbakcemile3

X