Çam Sakızı Çoban Armağanı..

sınemcım nete gıremedın sanırım ama ozelden konusmak yerıne burdan konusalım artık ozel durum harıcınde.cunku olandan bıtenden arkadasların haberı olmuyor,sonucta bu topık bırlıkte acıldı.ben sevıncımı burdakı butun arkadaslarla paylasmak ıstıyorum,dıkkat et kendıne canım benım..

semacım günaydın canım ben ilk paketim geldiğinde 2009 nisan anneleri buraya topiğinden paylaşım yapmıştım sanırım görmedin sen onu sonradan sana özelden mesaj atmak istedim ayrıyeten canım şimdi kargoyu arıyorum durumunu öğreneceğim paketin sana da hemen bilgi veririm neden böle oldu anlamadım ama çoktan ulaşmış olması gerekiyordu .... benneyaptımki

ceyocuuuum çok teşekkür ederiz canım can can beyin şimdiden ilgisini çekti bu oyuncak:) mucuuccucuucucuck canım

opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $IMG_0313.jpg
    $IMG_0313.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 40
ceyocuuuum çok teşekkür ederiz canım can can beyin şimdiden ilgisini çekti bu oyuncak:) mucuuccucuucucuck canım

opuyorumnanaktan

çOK SEVıNDıM CANIM YA,beğendiyseniz ne mutlu,BEN DE ONA BAKIYORDUM HALA ULAŞMADI MI DıYE,kargoyu arayacaktım,sana msj atacaktım ,

sinemcım canım,hedıyenı sımdı aldım benım kociş dunaksam getırmeyı unutmus ısyerınden cok kızdım:/oglumla geldık aldım çoooookkk begendım canım cok zevlıklısın.ınan bana oglumun odasının eksıklerı var bende boyle bısey almayı dusunuyodum.cok sagolasın teyzesı en guzel sekılde muhafaza edıcez hedıyemızı,senı ve zeynebımızı opuyoruz kocamannnn...

canım aksam eve gectıgımde resımlerı koyarım nete?sen neyaptın nasılsın?esın hastamı oldu canım senın gecmıs olsun neyı vardı?ben 2009 nısan annelerı kısmında oyle bı gordum ama dıger msjları bakarken dıkkat etmemıstım pek,cok gecmıs olsun ıyıdır ınsallah sımdı?

Canlar buda sinemcimden bana gelen hediye çok şeker değilmiiiiiii....

Eklentiler

• $Görüntü102.jpg
    $Görüntü102.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü117.jpg
    $Görüntü117.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 69
  • $Görüntü115.jpg
    $Görüntü115.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 58
aşkolsun arkadaslar kımse yorum yapmamıs hedıyeme bakmadınızmııı?:sinifsinif:sinemcim sendede ses yok...

canım çok şirinler tam cuk die oturan bi hediye nisan annişleri ve bebeklerine

Sürmelim çok güzelmiş hediyeleriniz,çok anlamlı.Tam da yıllarca saklanacak birer hatıra,Sinem çok zevklisin canım.

canım çok şirinler tam cuk die oturan bi hediye nisan annişleri ve bebeklerine

Sürmelim çok güzelmiş hediyeleriniz,çok anlamlı.Tam da yıllarca saklanacak birer hatıra,Sinem çok zevklisin canım.

canm bencede çok hoşşş zemuszemus

sürmelim çok güzeller cnm ii günlerde kullan

canım çok güzelmiş hediyeleriniz..sinem teyzesi çok hoş şeyler almış..ii günlerde kullanın..

çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun ...opuyorumnanaktan

X