Çam Sakızı Çoban Armağanı..

ilknur canım hediyamiz biraz evvel geldi ömer ve kendi adıma çok teşekkür ederiz arkadaşım insan böle olunca kullanmayada kıyamıo farklı bi anısı var çünki en yakın zamanda resimleri çekip buraya koyarım bu arada çok zevkliymişsin canım

ilknur teyzemin harika hediyeleri çok yakışıklı olucam bu kıyafetlerle çok sositososito

annemin hediyeside çok güzel çok teşekkür ederiz ilknur teyzegamyoncuiremsu

Eklentiler

• $Görünt027.jpg
    $Görünt027.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $Görünt028.jpg
    $Görünt028.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $Görünt029.jpg
    $Görünt029.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 59
Hediyeler çok güzelmiş,güle güle kullanın.
ılknur da ne zamandır girmiyor,nerelerde acep?

ilknur canım hediyamiz biraz evvel geldi ömer ve kendi adıma çok teşekkür ederiz arkadaşım insan böle olunca kullanmayada kıyamıo farklı bi anısı var çünki en yakın zamanda resimleri çekip buraya koyarım bu arada çok zevkliymişsin canım

Canım beğenmene çok sevindim geç oldu ama sonu güzel oldu...umarım oğluşunla ikiniz sağlıkla ağız tadıyla kullanırsanız...

gecikme için tekrar özür dilerimopuyorumnanaktan

ilknur teyzemin harika hediyeleri çok yakışıklı olucam bu kıyafetlerle çok sositososito

annemin hediyeside çok güzel çok teşekkür ederiz ilknur teyzegamyoncuiremsu

ugly hediyeler çok hoş sen kime almıştın hediye kimle çıktınız siz

ugly hediyeler çok hoş sen kime almıştın hediye kimle çıktınız siz

canım sağol ben etoprak arkadaşımıza aldım ama laf aramızda daha yollayamadımmmm ama en yakın zamanda yollıcam çok sıkıntı yaptım bu konuyu kendime ama napiiim bi fırsat olmadı umarım arkadaş affeder beniii

[/QUOTE][/QUOTE]Daha hediyesi eline ulaşmayan var mı ?

Son düzenleme:
$133.JPG

$136.JPG

kızlar bunlar da benim hediyelerim. etoprak serap göndermişti. resimleri bulamamıştım bilgisayarda şimdi buldum ancak ekleyebildim. tekrar teşekkür ederim serapçım.

Serap Bursalı mıymış,havlu olunca merak ettim?
Güle güle kullanın bu arada Aliye.

X