Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceyo cnm neredeyse 1 haftadır kuşadasında yazlıktaydım şimdi aydın da annemdeyim hediyelerin çoktan hazır ama orda kargoya veremedim kusura bakma gecikti bugün kargoya vericem inşallah 1-2 güne elinde olur umarım beğenirsin cnm :)
bu arada sengun çook teşekkür ederim cnm çok beğendik hediyeni evime gidince inşallah fotosunu çeker koyarım :))
Dileeeekkkk hediyeni aldım çooookkkk güzel....inşallah kızım büyüdüğünde giydireceğim ve hep seni anacağım...ne düşünceli arkadaşssın seyahat cantası fikri de çok iyi fikir ve samimiyetle söylüyürum böyle bir şeye ihtiyacım vardı....tekrar teşekkürler...
Fotolarını çekeyim buraya yükleyeceğim teyzeleri de kızımın ciclerini görsün...
iyi ki varsınız...böylesine güzel dostluklar edindim...
benanber cimmm canımın içi
tembel ben daha karar veremedim ne alcağıma!!
en kısa zamanda inşallah:))
cicilerimizi giydiiiiiiiiiiiiiiiik
ayy ikizler çok tatlı ya.allah nazarlardan korusun.elbiseleride çok cici güle güle giysin güzellikler
maşallah zerenle zeynebe çok tatlılar annesi.güle güle giysinler.
ne kadar tatlılar ya,ele ele tutşmaları hele,ne güzel kardeş dayanışması!
sağolun teyzecikler sorma ceyocum pek dayanışır bu zililer özellikle mıçarken acıkırken ve ağlarken heppppp dayanışma içindedirler hadi anamızı delirtelim diye fısıdaşdıklarıda olur bu türlerinkafamçokkarıştı