Çam Sakızı Çoban Armağanı..

kızlar ya bi dahakine bende katılmak istiyorum bu aralar evde pek durmuyoz buna katılamadım ama ikinciye mutlaka...

ceyo cnm neredeyse 1 haftadır kuşadasında yazlıktaydım şimdi aydın da annemdeyim hediyelerin çoktan hazır ama orda kargoya veremedim kusura bakma gecikti bugün kargoya vericem inşallah 1-2 güne elinde olur umarım beğenirsin cnm :)
bu arada sengun çook teşekkür ederim cnm çok beğendik hediyeni evime gidince inşallah fotosunu çeker koyarım :))

ceyo cnm neredeyse 1 haftadır kuşadasında yazlıktaydım şimdi aydın da annemdeyim hediyelerin çoktan hazır ama orda kargoya veremedim kusura bakma gecikti bugün kargoya vericem inşallah 1-2 güne elinde olur umarım beğenirsin cnm :)
bu arada sengun çook teşekkür ederim cnm çok beğendik hediyeni evime gidince inşallah fotosunu çeker koyarım :))

Önemli değil canımcım .

Dileeeekkkk hediyeni aldım çooookkkk güzel....inşallah kızım büyüdüğünde giydireceğim ve hep seni anacağım...ne düşünceli arkadaşssın seyahat cantası fikri de çok iyi fikir ve samimiyetle söylüyürum böyle bir şeye ihtiyacım vardı....tekrar teşekkürler...
Fotolarını çekeyim buraya yükleyeceğim teyzeleri de kızımın ciclerini görsün...

iyi ki varsınız...böylesine güzel dostluklar edindim...

ilknurcum beğenmene çok sevindim canım.
inşallah güzel günlerde keyifle kullanırsınız.

benanber cimmm canımın içi
tembel ben daha karar veremedim ne alcağıma!!
en kısa zamanda inşallah:))

sinemcim canım özelden msj attım sana ama sanırım okumadın henuz.carsıdayım ben hedıye almaya cıktım,ıyı hıssedıyorum kendımı bugun.

hediyemiz geeldiiiiiiiiiii duygucuğum çok zevklisin çok beğendik koçişte beğendi çok teşekkür ederizzzz opuyorumnanaktan

cicilerimizi giydiiiiiiiiiiiiiiiik

oy yerim ben onlarııı çok yakışmış güle güle giysinleropuyorumnanaktan:nazar: biraz büyük olmuş ama ben hiç düşünemedim bizim kız 6aylık kıyafetleri giyiyo bende ona göre almıştım:)):kedi::kedi:

hayır hayatım ben öyle yapışan şeyleri sevmiyorum zaten ferah ferah oldu çok beğendik teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

ne kadar tatlılar ya,ele ele tutşmaları hele,ne güzel kardeş dayanışması!

maşallah zerenle zeynebe çok tatlılar annesi.güle güle giysinler.

ne kadar tatlılar ya,ele ele tutşmaları hele,ne güzel kardeş dayanışması!

sağolun teyzecikler sorma ceyocum pek dayanışır bu zililer özellikle mıçarken acıkırken ve ağlarken heppppp dayanışma içindedirler hadi anamızı delirtelim diye fısıdaşdıklarıda olur bu türlerinkafamçokkarıştı

cicilerimizi giydiiiiiiiiiiiiiiiik

ayy bayıldım ben bu güzellere ya çok tatlılar :nazar::nazar::nazar: elbiseleri pek yakışmış

sağolun teyzecikler sorma ceyocum pek dayanışır bu zililer özellikle mıçarken acıkırken ve ağlarken heppppp dayanışma içindedirler hadi anamızı delirtelim diye fısıdaşdıklarıda olur bu türlerinkafamçokkarıştı

ben bi yerde okumuştum ikizler anne karnında başlıyolarmış birbirleriyle oynamaya.çok hoşuma gitmişti yaa.inşallah dayanışmaları bi ömür boyu sürer şenaycım

X