Çam Sakızı Çoban Armağanı..

hiihihihihihi güle güle kullan dilekim kendi parfümümden yolladım sana kokladıkça beni hatırla:p

hiihihihihihi güle güle kullan dilekim kendi parfümümden yolladım sana kokladıkça beni hatırla:p

parfüm konusunda acayip tutucuyum aslında
koçişte başka bişey kullanınca hemen ''bu ne ya böyle''
der . Ama bu parfümün kokusunu en az benim kadar oda beğendi
13 yıl sonra değişik bir kokuyla gezeceğim.çok zevklisin canım.

dün bir türlü fırsatını bulup resmini çekememiştim işte bu da şenayımın bana aldığı hediye:KK66:
tekrar tşk ederim cnm çok güzel bir hediye:KK66:

cimg3639i.jpg

Çok gÜzelmıŞ arkadaŞlar gÜle gÜle kullanın ya ben daha ÇarŞıya Çıkamadım kı ıŞ ev bebek derken ınŞallah yarın h.sonu kızımla Çıkıcaz hemde hedıyemızı alıcaz sÜrmelım teyzesıne ....... :))))

tesekkur ederız tuba teyzesi dorukla sana selencik uyansın giydirip resminikoyucam

Canım beğendiğine çok sevindim.Kız kıyafetlerine bakarken hep içim gidiyordu onun için fırsat bu fırsat deyip kıyafet aldım.İyi günlerde giysin Selen.

kızlar çok zevklisiniz hediyeler süpeeerrr,güle güle kullansın kuzucuklar!

sultancım yolladım canım
bana da ekim29 çıkmış ben de bekliyorum canım adresini
yarın kayınvalidemler geliyo ben bu arada fırsat bulup almaya çalışıcam canım hediyeni inşç geç kalmam

Çok gÜzelmİŞ arkadaŞlar gÜle gÜle kullanın ya ben daha ÇarŞıya Çıkamadım kİ İŞ ev bebek derken İnŞallah yarın h.sonu kızımla Çıkıcaz hemde hedİyemİzİ alıcaz sÜrmelİm teyzesİne ....... :))))

sinemsin canım ıkı gundur rahatsızım bende cıkamadım,bugun annem geldı baktı bebegımı bıraz dınlendım ılac falan kendıme geldım bıraz,ınsalla yarın mutlaka cıkıcaz oglusumla carsıya,kusura bakma canım ya optum senı ve guzel kızımı...

bence süper fikir.muhtarım ne dersin uyar mı sana da
,,

canım kusura bakma daha yeni görüyorum..
uyar tabii şekerimm.. hem biz sennle hep beraber gidiyordukl , tarihlerimizde aynıydı..bak burda da birleştik :))

kızlar bir dahaki çekiliş ne zaman ???
canım bizde atlamışız ,,sonradan eşleştik..

sende katılmak isteyen biriyle yapın...

Dileeeekkkk hediyeni aldım çooookkkk güzel....inşallah kızım büyüdüğünde giydireceğim ve hep seni anacağım...ne düşünceli arkadaşssın seyahat cantası fikri de çok iyi fikir ve samimiyetle söylüyürum böyle bir şeye ihtiyacım vardı....tekrar teşekkürler...
Fotolarını çekeyim buraya yükleyeceğim teyzeleri de kızımın ciclerini görsün...

iyi ki varsınız...böylesine güzel dostluklar edindim...

Dileeeekkkk hediyeni aldım çooookkkk güzel....inşallah kızım büyüdüğünde giydireceğim ve hep seni anacağım...ne düşünceli arkadaşssın seyahat cantası fikri de çok iyi fikir ve samimiyetle söylüyürum böyle bir şeye ihtiyacım vardı....tekrar teşekkürler...
Fotolarını çekeyim buraya yükleyeceğim teyzeleri de kızımın ciclerini görsün...

iyi ki varsınız...böylesine güzel dostluklar edindim...

foto bekliyoruz canımcım merakla

X