Çam Sakızı Çoban Armağanı..

sinemcım canım,hedıyenı sımdı aldım benım kociş dunaksam getırmeyı unutmus ısyerınden cok kızdım:/oglumla geldık aldım çoooookkk begendım canım cok zevlıklısın.ınan bana oglumun odasının eksıklerı var bende boyle bısey almayı dusunuyodum.cok sagolasın teyzesı en guzel sekılde muhafaza edıcez hedıyemızı,senı ve zeynebımızı opuyoruz kocamannnn...

canım aksam eve gectıgımde resımlerı koyarım nete?sen neyaptın nasılsın?esın hastamı oldu canım senın gecmıs olsun neyı vardı?ben 2009 nısan annelerı kısmında oyle bı gordum ama dıger msjları bakarken dıkkat etmemıstım pek,cok gecmıs olsun ıyıdır ınsallah sımdı?

canım benim inşallah güzel günlerde kullanırsınız efemin hep mutlu resimleri süsler inşallah albümünüde çerçevesinide .... ewet eşim rahatsızlandı onla ilgilenmekten işe git gel bide çocuk biraz yoğun geçti bizim perşembeden beri ben hala resimleri koyamadım ama bugün yarın halledicem canımcım çok öpüyorum ikinizide ...

İşte bunlar da oğlumla benim hediyelerimiz.
Teşekkür ederiz Denizcim

Eklentiler

• $Fotoğraf594.jpg
    $Fotoğraf594.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf595.jpg
    $Fotoğraf595.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 52
Tuğba cım, hediyeni aldım. internetten aldım, inşallah resimdeki gibi güzeldir. bugün kargoluyorlar yarın elinde olur.

bizimkide hazır yarın kargolarım ancak malum kombi su koyverdikaydirigubbakcemile3
heyecanla bekliyorum hediyemi delikafadulden

X