Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cam rende pure haline getiriyor. Ben memnun kalmistimEk gıdaya geçiş döneminin vazgeçilmez parçalarından olan cam rende şart mı? Metal rendenin küçük bölümü ile rendeliyorum. Neden herkes cam rende alıyor? Gıdaya metal değince nasıl bir fark oluyor?
Normal rende de neredeyse püre gibi yapıyor. O konuda memnunum.Cam rende pure haline getiriyor. Ben memnun kalmistim
Şu cam rendeyi kullanamayan bı benim sanıyordum gerçekten çok gereksiz hiç bıseyi püre yapmadım çatalla ezdim yedirdim parçalı yemeye de alışsın djyeEk gıdaya geçiş döneminin vazgeçilmez parçalarından olan cam rende şart mı? Metal rendenin küçük bölümü ile rendeliyorum. Neden herkes cam rende alıyor? Gıdaya metal değince nasıl bir fark oluyor?
Vitaminler metalle temas ettiğinde vitaminin değeri azalıyor bu yüzden cam rende öneriliyor. Ben cevizi bile cam rende kullanarak rendeliyorum, doktorumda özellikle cam rende almamı ve blender kullanmamam gerektiğini söylemişti. Blenderın içinde gıda atıkları kalabiliyor ve bunlar mikrop üretebilir bu yüzden de kullanmamak gerekiyorEk gıdaya geçiş döneminin vazgeçilmez parçalarından olan cam rende şart mı? Metal rendenin küçük bölümü ile rendeliyorum. Neden herkes cam rende alıyor? Gıdaya metal değince nasıl bir fark oluyor?
Ben o aparattan da almadım :)) rendeleyip az su az zeytinyağı ile pişiriyorum.Cam rende de besin değerleri korunuyormuş.
Bir de bende vitamin değeri gitmesin buharda haşlama aparatı aldım ama tencerenin altındaki kaynayan suya sebzeler rengini veriyor hala sert kaldığı halde bence vitamin değeri yine gidiyor