Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet patlar. Daha 3 ay önce ocağın üzerinde küçük bir çorba tenceresi varken ocak bomba gibi patladı.
Allah'tan çocukla ben mutfakta değildik. Emaye olanla değiştirdim rahatladım
Üstelik servis çağırdığımızda bunun garanti kapsamında olmadığını, cam ocaklarda bu riskin hep olduğunu ve kullananların bunu kabul ettiğini söylemişti, o da ayrı bir mesele
Evet patlar. Daha 3 ay önce ocağın üzerinde küçük bir çorba tenceresi varken ocak bomba gibi patladı.
Allah'tan çocukla ben mutfakta değildik. Emaye olanla değiştirdim rahatladım
Patlar ama öyle kolay değil. Komşumuz aşure yapmak için kocca tencereyi koymuş ocağa tabi ağırlığa dayanamamış tuz buz olmuş. Yani öyle yemek yapmakla dört göz açık olmakla patlamaz. Çok fazla ağırlık olmasın üstünde yeter. Bende cam kullanıyorum ve memnunum.
Cam ocaklar eger mutfagınızda ada varsa ada üzeri için ideal vir tercihtir ama normal duvar tezgahta kullanıcaksınız malesef tehlikeli cunku duvar ve ocak arasında en az 8 cm bosluk olmalı. Duvara cok yakınsa patlams riski oluyor