Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım ilk defa duyuyorumankastre cam ocak aldim korkuyorum bu defada ya. yemek pisirirken 20 dk oldumu altini kapatiyorum ocak biraz soguyunca tekrar acıyorum.
Kumtelin cam ocağını kullanıyorum. Köz de yaptım yaldır yaldır saatlerce yemek de yaptım, bütüüün gözleri aynı anda saatlerce kullandım. Maşallah hiçbir sıkıntı yok. Kullanmaya devam ediyorum.ankastre cam ocak aldim korkuyorum bu defada ya. yemek pisirirken 20 dk oldumu altini kapatiyorum ocak biraz soguyunca tekrar acıyorum.
cok gecmis olsun nette bomba gibi patladı haberlerini duyunca insan daha bi korkuyorPatlar evet biz 3 kere patlattık 2 defa farklı firmalar kabul etti birinde para iadesi birinde urun yenileme geldi.
3. De beklediğimiz birseydi uğraşmadan metal ocağa döndük
Fakat sicramiyor kendi içinde tuzla buz oluyor sizin açınızdan riski yok kullanılmaz hale geliyor
cok gecmis olsun nette bomba gibi patladı haberlerini duyunca insan daha bi korkuyor
Patlayanlar olur keşke metal alsaydiniz temizliği de zor bence onunankastre cam ocak aldim korkuyorum bu defada ya. yemek pisirirken 20 dk oldumu altini kapatiyorum ocak biraz soguyunca tekrar acıyorum.
Güveç tencereleri patlatiyormus. Bir de patlıcan kozleme tavası patlatiyormus. Bunun dışında duymadım.ankastre cam ocak aldim korkuyorum bu defada ya. yemek pisirirken 20 dk oldumu altini kapatiyorum ocak biraz soguyunca tekrar acıyorum.
Merhabaankastre cam ocak aldim korkuyorum bu defada ya. yemek pisirirken 20 dk oldumu altini kapatiyorum ocak biraz soguyunca tekrar acıyorum.