Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben örtmek zorunda kaldım çünkü çocuklar gidip gelip parmak izi ve leke yapıyorlardı bende çareyi şeffaf simli naylon örtü almakta buldum şimdi bende rahat onlarda....
yoksa devamlı silmekten kafayı yiyecektim....kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
teşekkürler canım..bendede çocuk var şeffaf simli güzel duruyor mu nasıl merak ettim bende alırım güzelse eklayabilir misin?
Mutfakda cam masa kullanıyorum çokda memnunum ama çocukların kirletiyor olması doğru, ahşap olsa onuda kirleteceklerdi bu açıdan kirleniyor olması cam masa olmasından kaynaklanmıyor eğer evde çocuk varsa camda olsa ahşapda olsa masanız hep kirleniyor.Ben dertsiz masa örtülerinden masanın ölçüsüne göre diktirtim yemek yerken kullanıyorum, yemekten sonra kaldırıp masamı silip runnerını seriyorum Topiğe malisef resim eklemeyi beceremiyorum ama resimler albümler bölümüne ekleyebiliyorum. Eğer benim profilimdeki albüm bölümünden alıp resimleri buraya ekleyebilirseniz oraya koyabilirim masamın resimlerini.