Cam mutfak masası hakkında...

ben örtmek zorunda kaldım çünkü çocuklar gidip gelip parmak izi ve leke yapıyorlardı bende çareyi şeffaf simli naylon örtü almakta buldum şimdi bende rahat onlarda....
yoksa devamlı silmekten kafayı yiyecektim....kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

ben bellonadan cam masa beğendim mutfak için.ama internette fotosunu bulamadım.başka firmelerın buldum.onları ekledim.ama bellonanın ki daha güzelopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $banyodolabi_dkdtgen-desenli.webp
    $banyodolabi_dkdtgen-desenli.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 326
  • $cam_lavabo-SDIM3502.webp
    $cam_lavabo-SDIM3502.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 246
  • $cam_lavabo-SDIM3509.webp
    $cam_lavabo-SDIM3509.webp
    3 KB · Görüntüleme: 302
  • $cam_lavabo-SDIM3519.webp
    $cam_lavabo-SDIM3519.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 307
ben örtmek zorunda kaldım çünkü çocuklar gidip gelip parmak izi ve leke yapıyorlardı bende çareyi şeffaf simli naylon örtü almakta buldum şimdi bende rahat onlarda....
yoksa devamlı silmekten kafayı yiyecektim....kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

teşekkürler canım..bendede çocuk var şeffaf simli güzel duruyor mu nasıl merak ettim bende alırım güzelse eklayabilir misin?

şeffaf sert örtüler var. kenarlarından mandalla sıkıştırıyorsun yada daha kalın alıırsan sıkıştırmayada gerek kalmıyor. onun altından masanın ortasına zarif küçük bir örtü örtüp o şeffaf örtüyüde üzerine örtüyosun çok hoş duruyor resim olsa eklerdim.

teşekkürler canım..bendede çocuk var şeffaf simli güzel duruyor mu nasıl merak ettim bende alırım güzelse eklayabilir misin?

çanım bende altına küçük kare örtü açıp üzerinede metre işi satılan şu muşambadan açtım çok güzel oldu herkez masamın simli olduğunu sanıyor...

benimki alttakinden çok şık duruyor

Mutfakda cam masa kullanıyorum çokda memnunum ama çocukların kirletiyor olması doğru, ahşap olsa onuda kirleteceklerdi bu açıdan kirleniyor olması cam masa olmasından kaynaklanmıyor eğer evde çocuk varsa camda olsa ahşapda olsa masanız hep kirleniyor.Ben dertsiz masa örtülerinden masanın ölçüsüne göre diktirtim yemek yerken kullanıyorum, yemekten sonra kaldırıp masamı silip runnerını seriyorum Topiğe malisef resim eklemeyi beceremiyorum ama resimler albümler bölümüne ekleyebiliyorum. Eğer benim profilimdeki albüm bölümünden alıp resimleri buraya ekleyebilirseniz oraya koyabilirim masamın resimlerini.

benimde mutfak masam camlı..masa örtüsü yerine üzerine küçük bir örtü koyup kıvırtıyorum ortasınada minik bir çiçek(papatya gibi bişey) gören bayılıyor...

Benim de masam cam,üzerini şeffaf plastik masa örtüsüyle kapatıyorum ne kadar dikkat ederseniz edin çiziliyor çünkü

Mutfakda cam masa kullanıyorum çokda memnunum ama çocukların kirletiyor olması doğru, ahşap olsa onuda kirleteceklerdi bu açıdan kirleniyor olması cam masa olmasından kaynaklanmıyor eğer evde çocuk varsa camda olsa ahşapda olsa masanız hep kirleniyor.Ben dertsiz masa örtülerinden masanın ölçüsüne göre diktirtim yemek yerken kullanıyorum, yemekten sonra kaldırıp masamı silip runnerını seriyorum Topiğe malisef resim eklemeyi beceremiyorum ama resimler albümler bölümüne ekleyebiliyorum. Eğer benim profilimdeki albüm bölümünden alıp resimleri buraya ekleyebilirseniz oraya koyabilirim masamın resimlerini.

canım arama moturuna hızlıresim yaz oradan yükle çıkan yerden 3. linki kopyala buradaki cevap bölümüne yapıştır resimlerin çıkar:enbuyukkk::enbuyukkk:

Eylülvebarış bunu o kadar çok denedim ki daha önce malisef başaramadım. Defalarca deneyip başaramayınca da sinirleniyorum yeniden bir sinir harbine dayanacak hiç enerjim yok.

benimki de cam. ama çizilir diye hep üstüne örtü tutuyorum. çünkü sürekli bişiler koyuyorum üstüne

benimkide ahşappp mutfagım kırmızı..onun için kırmızı örtü üzerine sefaf muşamba seriyorumm..amaaaa deiştirmek faklı bşy yaomak istiyorumda aklıma fikir gelmio kıslar...hem kualnışlı hem göze güzel gelen bi tavsiyeniz varmı..masamıı 1 hafta örtüsüs kullandım ortaya küçük bii örtü koydum büzüp ama çok çizildii..

Benim mutfak masamda cam ve ben çok pişmanım
Çünkü kızım biraz yaramaz, yemeğe oturduk mu, alıyor çatalı kaşığı eline pat, pat vuruyor masaya,
Benimde aklım yemek yerken hep masada, ha kırıldı ha kırılacak diye, çocuk yapmadan da anlamıyor, kızınca daha çok yapıyor.
Çocuklar yavaşsa çok şık duruyor ama benimki gibiyse pek tavsiye etmem

Merhaba canım...bende cam masa kullanıyorum....bu resimler bir yıl önce çektiğim resimler....

kkmutfak4.jpg

kkmutfak5.jpg

şimdi ise deri runner ve amerikan servisler aldım onları kullanıyorum....

dscn2049k.jpg

dscn2048.jpg

çizilme meselesine gelince evet küçük çizikler oluşuyo...ilk günkü pürüzsüzlüğü yok....
ancak doğada hiçbişey ilk günkü gibi kalmıyorki....bizler bile yıpranıyoruz...boşveerrr....

Eger görüntü çok kötü oluşursa camı değiştirilebiliyor....Tabi bu benim modelim için geçerli....
Birde lazerle yapıştırılmış modeller var onlarda değiştirmek mümkün değil...
çizilirse masayı değiştirmen gerekir....Ben alırken en çok ona dikkat ettim....

Cam masa alıp örtü altında kullanmak istemedim...
çok çizik oluşursa camı değiştirilebilir olduğu için bunu aldım.....

Son düzenleme:
benim de mutfak köşemin maması cam.vu simli örtülere bayıldım.hemen yarın bu örtülerden almaya çıkıyorum.çünkü üzreinde silince kalan dalgalanmaya sinir oluyorummmmm

Back
X